Tvrip' i çıkmış ama 720p den aşşağısı tabikide izlenmez,
Arkadaşlar ilk kötü haberi vermek istemezdim, film kötü.
Hiç 720p falan beklemeye değmez, ben sizin için kendimi feda ettim ve izledim, çok merak ediyorsanız indirin izleyin. Onun haricinde keyifle izlenen bir film olmaktan çok uzak, belgesel tadında bir film olmuş. Efektler kötü ki, filmin sonlarına doğru çok belli oluyor ne kadar kötü olduğu. Sonra, aksiyon desen, gerilim desen pek yok. Yani var da başarılı değil. Ama çekimler kaliteli o konuda hakkını yemeyelim.
Filme District 9 gibi olabilir diyenler olmuş da yanından geçmeyi bırak, aynı türden sayılabileceğinden bile şüpheliyim. Bildiğin belgesel olmuş işte.
Ben başarısız bir film olarak değerlendiriyorum ve çoğu kişi için sıkıcı aynı zamanda zaman kaybı olarak görülebilir. Seçim sizin ister kaliteli bir kopyasını bekleyin ister hemen izleyin, isterseniz de izlemeyin birşey kaybetmezsiniz.
bu film bilimkurgudan çok aşk filmi...
Bana direk Cloverfield'ı hatırlattı.
@ Kulak Misafiri , TURK SITH
O kadar kötü ha?
Kaldı Tron Legacy, Skyline ve henüz izlemediğim Splice.
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
@ Kulak Misafiri , TURK SITH
O kadar kötü ha?
Kaldı Tron Legacy, Skyline ve henüz izlemediğim Splice.
Dostum o 3'ü arasında Tron'u bekleyebilirsin.Prodiksüyon bakımından kalite bakımından 1-2 sınıf yukarda diğerlerinden. Splice'ı izledim pek bişey bekleme derim Skyline'ı ilk duyduğumda heyecanlanmıştım ama o da üst düzey bir yapım değil fragmanlardan görüldüğü üzere artı zaten reklam olaylarından anlaşılıyor. Clovierfield ve District 9 seviyesinde olacağını da sanmıyorum. Tron farklı ve büyük bütçeli bir yapım onda beklentinizi yüksek tutabilirsiniz.Imax'te izleyeceğim Tron'u full cgi efekt olduğu için 3D olarak çok iyi bir deneyim yaşatacaktır umuyorum.
afiş 10 numara
fragmanı beğendim
mekan tasarımı güzel ancak şu yaratık işinde daha yaratıcı şeyler bekliyorum. district 9 oldukça başarılıydı Super 8'den de umudum var. sykline ve bu filmden sadece görsel efekt bekliyorum...
Böyle filmleri çok seviyorum. Zaten zaman ilerledikçe bu tarz filmlerde çoğalacak gibime geliyor.
720p ne zaman düşer acaba
Filmi hiç beğenmedim, resmen toplama bir film olmuş, ordan burdan alıntılarla, ayrıca senaryoda klişelerle doluydu. Umarım Super 8 bekleneni verir...
vasat bir film gibi görünüyor ama izlemeden anlaşılmaz.
cloverfield bu filme 10 basar
Filmin bütçesi 500.000$ arkadaşlar. Ne bekliyorsunuz?
Çok az değil mi.. Şaşırdım valla..
filmin yorumları iyi başlamış izleyenlerden sonra yorumlar tepetaklak indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Creative_Director
filmin yorumları iyi başlamış izleyenlerden sonra yorumlar tepetaklak indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım.
romantik film seviyorsan indir...
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
quote:
indirdim izledim .(tabi senin yorumu görmeden) hakkaten keşke izlemeseydim dedim. Cok tırt olmus arada atlayarak gittim. su içtim geldim falan .öle tırt tı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme