Şimdi Ara

MONSTERE WİNDOWS KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGUN YARIN PC ALICAK ARKADASLAR WİNDOWS SATIN ALMAYACAKSA VE ORJİNAL NASIL YAPARIM DİYE DUSUNUYORSA MESAJ ATMALARI YETERLİDIR YARDIM EDECEGIM SONUN PCM GELDİ VE KURDUM WİNDOWSU KENDİM MUTLUYUM

• AYRICA MOSNTERLE ILGILI TULPAR VE ABRA ILE ILGILI BUTUN SORULARINIZI SORABILIRSINIZ
  • Merhabalar abra v9.2.2 kullanıyorum ilk garantiye yolladım ram sorunu vardı değişip yolladılar. Aradan 1 hafta geçti tekrar yolladım şuan garantide. Sorun ise fanlar aniden hızlanıyor var laptop kendini tamamen kapatıyor. Büyük ihtimal kullandığınız windows hatalı deyip tekrar yollayacaklar. Acaba bu konuda ne yapabilirim. Şimdiden çok sağolun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonyukuk123 T kullanıcısına yanıt
    Oncekikle iyi yillar, hocam simdi windows icin **** oyun forda ucuza key satiliyor onu alip etkinlestirin bir kere daha sonra servisi arayin eger aldiginiz 15 gunu

Gecmediyse iade edicem diyin duzelmezse. bu sorun duzelmezse eger gectiysede 15 gun servise durumu anlatin ama orjinal windows keyini aktiflestirin daha sonra yollayin tekrar yazilim atsinlar

• Windows orjinal Keyini nasıl alabilirim tam olarak belirtirmisiniz...

• oyunfar ve durma playde satılan keyer orjinal ama sipariş vermeyen verecek olan varsa benim elimde yanlışıkla aldıgım ödedigim 3 tane pro key var verebilrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Linux boot sorunu
    6 ay önce açıldı
    windows ME kurulumu
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.