Bildirim
MONSTERE WİNDOWS KURULUMU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
AYRICA MOSNTERLE ILGILI TULPAR VE ABRA ILE ILGILI BUTUN SORULARINIZI SORABILIRSINIZ -
Merhabalar abra v9.2.2 kullanıyorum ilk garantiye yolladım ram sorunu vardı değişip yolladılar. Aradan 1 hafta geçti tekrar yolladım şuan garantide. Sorun ise fanlar aniden hızlanıyor var laptop kendini tamamen kapatıyor. Büyük ihtimal kullandığınız windows hatalı deyip tekrar yollayacaklar. Acaba bu konuda ne yapabilirim. Şimdiden çok sağolun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oncekikle iyi yillar, hocam simdi windows icin **** oyun forda ucuza key satiliyor onu alip etkinlestirin bir kere daha sonra servisi arayin eger aldiginiz 15 gunu
Gecmediyse iade edicem diyin duzelmezse. bu sorun duzelmezse eger gectiysede 15 gun servise durumu anlatin ama orjinal windows keyini aktiflestirin daha sonra yollayin tekrar yazilim atsinlar
Windows orjinal Keyini nasıl alabilirim tam olarak belirtirmisiniz...
oyunfar ve durma playde satılan keyer orjinal ama sipariş vermeyen verecek olan varsa benim elimde yanlışıkla aldıgım ödedigim 3 tane pro key var verebilrim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X