Öncelikle Tüm Forum Kullanıcılarına Hayırlı Günler Dilerim. Şimdi Arkadaşlar Uzun Süredir Bilgisayar Alma Planı Yapıyorum. Gerek Masaüstü Olsun Gerekse Laptop Konusunda Uzun Süredir Detaylı Araştırmalar İçerisindeyim... Neyse Konumuza Dönelim. Bugün Monster Bilgisayarın Resmi Web Sİtesine Girdim ve Manşet Kısmında Yılbaşı İndirimi Kampanyasını Gördüm. Önce Forumu İyice Araştırdım Konu Açılmış mı Yada Açılmamış mı Diye Ama Herhangi Bir Başlık ve Konu İçeriğine Denk Gelmedim...
Bu Arada En Üstte Verdiğim Link'de Gerekli Kampanyaya Ulaşabilirsiniz...
Bazı Modellerde İndirim Yapılmış. Sitede Bir Çok Ürün Olduğu İçin Hepsini Zamanında Tek Tek İnceledim. Fiyatlarına da Baktım Ama Bütün Ürünlerin Fiyatını Aklımda Tutamadım... Şimdi Hemen Hemen Her Üründe Yaklaşık Bir 400 TL Civarında İndirim Yapılmış. Kampanya Güzel. Dolar Kurunu da Hesap Edecek Olursak 400 TL Azımsanmayacak Kadar Büyük Bir Tutar. Kimilerine Göre Belki Ufak Bir Miktar Ama. Kimileri İçin Büyük Fark...
Gelelim Aklımda ki Soruya Bu Yapılan Yanlış Anlaşılmaz İse Sevinirim. Bu Yapılan Kampanya Nasıl Gerçekten İndirim Yapılmış Bir Kampanya mı? Bu Fiyatlara Alınabilir mi? Daha Önceki Fiyatlarını Bir Yere Not Edemediğimiz İçin karşılaştırma Yapamıyorum. Şimdi Siz Değerli Büyüklerim ve Sevgili Küçüklerim den Bir Bilgi Gerekse Aklımda ki Soru İşaretlerinin Kalkması İçin Yorum İstiyorum...
Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Alakadan Ötürü Çok Ama Çok Teşekkür Ederim...