sony a828 mp3 player + cks90la sony x1051 ile aldığım sesin aynısını aldım diyebilirim...
benimde cks90 ınım elime ulaşmak üzere ancak geçen gün hepsiburada nın indirimindeki ipod classic 160 gb'ı aldım daha öncede video 30gb ve classic 120 gb kullanmıştım bu akşam deneme şansım oldu sansa clip ten sonra classic in sesi hiç içimi açmadı kulaklık olarak vibe ii kullanıyorum ses kalitesi olarak hemen hemen aynı hatta sahne derinliği classicte daha iyi ama ses yüksekliği çok çok az geldi clip bangır bangır ses verirken ipod classic daha yumuşak ses veriyor ayrıca basslı şarkılarda daha önce vibe ii de hiç duymadım bassla cızırtı sesi geliyor kulaklık mı cihazı besleyemiyor yoksa cihaz mı kulaklığı besleyemiyor anlayamadım.Kenarda her kötü ihtimale karşı tuttuğum emektar cx55'i de denedim bu sefer ses yüksekliği farkedilir derecede arttırdı ama kaliteden yoksun iğrenç bir bass ve tiss,sahne darlığı var bakalım cks 90 da nasıl olucak bu apple gittikçe sesi bozuyor daha önce kullandığım nesildeki ipodlar canavar gibiydi ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme