Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V2.7 ses yavaş yavaş gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konu başlığından anlaşılacağı üzere Monster tulpar t7 v.2.7 bir laptopum var 2 yıl boyuncu (garanti süresince) sorun yaşamadım ama son bir kaç aydır sorunlar baş gösterdi sorunum şu görüntü kalitesi mükemmel yada değil her türlü oyunda ses önce sağ hoparlörden cızırtı başlıyor ufak ufak akabinde ses gidiyor sonra aynısı sol hoparlöre oluyor ama o bazen gidiyor bazen gitmiyor ve bunu cpu kullanımı %20 üstü veya altı iken bile yapıyor işin ilginç tarafı görüntü de kasma yok ama fanlar çalışmaya başladığın da yani kart ısınmaya başladığında buda oyunu açtıkdan 1 dk sonra falan gibi sürede oluyor seste sorun başlıyor hafif hafif cızırtı şeklinde başlıyor sonra ses yavaş yavaş gidiyor ve sonun da tam olarak kesiliyor oyundan çıkınca ses yine aynı şekilde yavaş yavaş geri geliyor. Dahili hoparlör de aynı, harici hoparlör de aynı ve hatta kulaklıkta bile aynı 23 yıldır bilgisayar kullanıyorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım ve bir türlü çözemedim. Yani donanımsal gibi durmuyor öyle olsa ses komple giderdi ama kasmaya başladığında yaptığından olabilir mi acaba da diyorum tabi, yazılımsal olarak format attım 2 yıldır kullandığım programların aynıları aynı şekilde geri yükledim 3 farklı virüs programında tarattım sorun yok ve sonuç aynı. Teknik servis te ilk etapda baş vurduğum konu değil ondan buraya konu açayım dedim aynı sorunu yaşayan oldu mu? yada bu sorunu bilen birileri var mı diye şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10lineizle.com -- 15 Şubat 2018; 21:10:38 >

• Ses sürücülerini düzgünce yükleyip test yapın sorun daha iyi anlaşılacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Ses sürücülerini düzgünce yükleyip test yapın sorun daha iyi anlaşılacaktır.

Yok bu donanımsal bir hata öteki türlü zaten halledebilirdim bugün görüntüde pixellenmeler falan olmaya başladı ufaktan ve yavaşlama var. 2 yılda perte çıkacak resmen alet bir daha da asla almam monster... şimdi gidicem teknik servise ekran kartı veya board gitti bilmem ne kadar fiyatı diyecekler kesin ve kesinlikle de kullanıcı hatası çıkacak sanki oturup yedik aptal aleti masaüstünden hareket dahi ettirmedim nasıl bozulabilir ki her türlü bakımları vs de yapılıyordu. son bakıma 2 hafta önce götürdüm bozdular mı ne yaptılar bilerek garantisi bitti nasılsa diye günahları boynuna...

• servise götürdüm sonunda ve beni yanıltmadılar ses kartı bozulmuş artı board üzerinde ses kartını takmak için kaynak işlemi yapacaklarmış 400 tl dediler toplamda bende yaptırmadım gittim 60 tl ye güzel bir usb ses kartı aldım taktım şuanda canavar gibi utanmadan bir de diyor ki yaptırmazsanız mavi ekran hatası alırsınız sanki çocuk kandırıyorlar aq...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.