Şimdi Ara

Monster Abra A5 V12.1 Control Center Neden yeni nesl gibi değil???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cihazımı Şubat 2017 de aldım ve şu ana kadar gayet güzel kullandım ve kullanmaya devam edeceğim. Alırken çok tereddütte kaldım çünkü daha önce Asus kullanan birisi olarak Monster kalitesi beni memnun edecek miydi?
    Ancak fiyat olarak biraz daha aşağıda olunca Monsterı tercih ettim. Maalesef ülkemizde kaliteden önce fiyat gelmekte artık.
    Ürün genel olarak memnun etti diyebilirim. Hatta çevreme de tavsiye ettiğim oldu. Ancak Control center diye bir uygulaması var ve bunu kullanmazsanız ne klavye ışıklarını ayarlayabiliyorsunuz ne de güç seçeneklerini. Niçin bu iki özellik bir uygulamada acaba ?
    Neyse artık almış bulunduk deyip kullanmaya devam ettim.
    Ve geçen gün laptopu İzmirde servise götürdüm. Gayet temiz kullanan birisiyimdir. Hata bu konuda aşırıya bile kaçmışlığım vardır her hafta pc yi temizlerim falan. Servistekiler bile bu kadar temizi nadir geliyor dediler :D Tabii burda konu benim temizliğim değil monster servis konusunda iyiymiş bunu tecrübe etmiş oldum bu beni sevindirdi açıkcası. Yani şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
    Ancak gelelim soruna;
    Bu control centerın yeni versiyonu var ve gayet kullanışlı. Ancak bu niyeyse bizim v12.1 lere uyumlu değilmiş ve biz bu programla kullanıma devam edecekmişiz. Ve şunu da öğrenmiş oldum ki bu control center daha eski versiyonlarda da o şekliyle kalmış ve güncelleme almamış.
    Madem yazılımsal olarak destek vermiyorsunuz bizim sizi tercih etme sebebimiz sadece fiyat mı???
    Aldığınızda nasılsa o şekilde kalmakta maalesef monsterlar.
    Umarım bu düzeltilir.
    Bu kadar yazma ve araştırma sebebim yeni pc almaya niyetlenmem ve araştırıken bunu fark etmem oldu. Eee ben bundan sonra niçin monster tercih etmeliyim arkadaşlar?
    Varsa sizin tercih etme sebepleriniz lütfen paylaşınız. Ancak evimdeki ilk laptopum da Asus F3JP ve 11 sene geçmesine rağmen çalışmakta ve kaç defa güncelleme aldı bilmiyorum bile :D Onda splendid vardı ve hiç sıkıntı yaşamadım. Monster cidden şaşırttı. Ya da ben bunu alırken bu kısmı atlamışım :D

Ayrıca bu control center olmadan klavye ışıklarını kapatmanın bir yolu var mıdır sayın Monster yetkilileri acaba ??

Ayrıca control center kaldırıldığında turbo fanı açınca ben kapayana kadar çalışmakta. Ancak control center varken kafasına göre turbo fanı kapatıp otomatiğe almakta.
    O değilde benim baya aslında sorunum varmış gibime gelmeye başladı 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan.Cooper -- 8 Aralık 2018; 3:28:11 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirusBro -- 8 Aralık 2018; 2:4:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.