Şimdi Ara

Monster notebook alınır mı? Abra a5 15.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıllar evvel bilgisayar kullanmayı bıraktım şimdi tekrar yeni birşeyler almak istiyorum ancak masaüstü kurabilme imkanım yok bu yüzden bütçemi arttırdım ve solidworks, Catia, arada biraz oyun oynayacağım ve beni uzun süre normal bir şekilde idare edebilecek bir notebook almak istiyorum.

Kendimce biraz araştırma yaptım kararı monsterda buldum

www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V15.2 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-2.html

Bütçem maksimum 6500, bunu özelleştirip 16gb ram 3000/1300ssd ekliyorum üstüne 6700 lira fiyat çıkıyor bana tam bir fiyat performans olur gibi hissettiriyor siz ne düşünüyorsunuz?

Verilecek güzel tavsiyelere açığım yaklaşık 5 gün içerisinden siparişimi vermeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen konuya hakim ve notebook donanım konusunda bilgili olan insanlar yorum yaparsa çok sevinirim az buçuk çakıyorum abi yardım edeyim diyip kafamı karıştırmayın

• O fiyatı gözden çıkartmışsan mantıklı olabilir bence fakat fiyatı yükseltmeyeyim ve i5-9300h benim işlerim için ideal diyorsan şu 2 laptobu bir araştırmanı tavsiye ederim.

Teknoloji

Ve

https://www.hepsiburada.com/msi-gl63-9sc-201xtr-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000MWUNR?magaza=NÖTRON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deejmert257 -- 15 Eylül 2019; 2:33:38 >

• Cevap verecek yok mu yaw +

• deejmert257 D kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyati gözden çıkardıysan muhabbeti ettiğiniz bilgisayarların 2 side i5 işlemcili
    Monster bilgisayarı i7 işlemci burada monster son derece mantıklı bir seçim olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deejmert257 D kullanıcısına yanıt
    Arada 600 700 lira fiyat farkı var maksimum senin tavsiye ettiklerin 9. Nesil i5 monsterda ise 9. nesil i7 var üstelik ben onu 16gb ram ve daha iyi bir SSD ile alacağım 500 lira o arada ki fark için değer diye düşünüyorum

• Evet i7 9. Nesil hemde 16gb ram üzerinde gelecek SSDyi de güçlendirdim daha sonradan ikinci bir SSD takmanında çok kolay olduğunu söylüyorlar ve normal bir insanın uzun bir süre işlerini rahatça yapabileceğini düşünüyorum inşallah öyle çıkar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umutalba U kullanıcısına yanıt
    Bu arada 1 aydir arastiriyorum bibilgisayar suan benimde düşündüğüm bir model inceleme videolarını da izlerseniz gayet mantıklı seçim olacağını düşünüyorum.
    .

• A5 15.2 den bahsediyorsun galiba inceleme videoları izledim ve çok kısa sürede kararımı verdim nasipse önümüzde ki hafta alacağım ama daha önce hiç notebook kullanmadım bu yüzden fazla fazla tavsiyeye ihtiyacım var

• Fikir sahibi olan?

• 4 kişiden sadece 3 yorum çok ayıp yaw

• monster kesinlikle tavsiye etmem sistem olarak fiyat anlamında en uygunlar ama ergonomik dizayna sahip değiller klavye fazla ısınıyor oyun oynarken aynı zaman kısa devre yapıp anakart'ın haşlanma riskide 2yıl garanti bittikten sonra çok artıyor.
    acer,asus gibi markalara yönelin bir tık daha düşük sistem olabilir ama dayanıklı,class ollur,tanrının işini yapar ve her sorun çıkardığında,temizlenmesi gerektiğinde istanbula kargolamak zorunda kalmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Eylül 2019; 17:19:46 >
  • Yorum için teşekkür ederim ancak 6500 lira bütçe ile aynı donanımlara sahip başka nasıl bir notebook alabilirim sence tavsiyen var mı

• Umutalba U kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim gibi fiyat/performans diyorsanız monster'ı geçicek marka yok ben sadece biraz sıkıntılı olduğunu söyledim.
    ama yinede şu tarz bir laptop'a bakabilirsiniz

yada bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Eylül 2019; 17:44:22 >

• Genel olarak bir i7 hayranlığı var ama yeni nesil 6/12 i7' ler sogutulabiliyor mu onu araştırmak gerek bence

• msı tn panel amd işlemciler yetersiz.Ben 2 gün öce aldım monster a5 15.2 bekliyorum kargolanmasını.Gelsin yorum yazarım.1-2 ay araştırdım fiyat performans olarak gayet mantıklı..
  • efe0982 E kullanıcısına yanıt
    3550h gayet hızlı bir işlemci ama makinanın ekranı da iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 16 Eylül 2019; 1:39:28 >
  • Monster için Türkiye de ulaşılacak bir teknik servis var . Peki aynı sorun msi da başına gelse kim ile muhatap olacaksın? Tabiki bir teknik servisleri vardır adamların ama ithal markaların çok ürününü kullandım problemlere kullanıcı hatası diyip heri gönderdiler. Hiç monster kullanmadım 2 yıl sonra anakart problemi yaşar mı bilmiyorum.

Ayrıca bu ürünün fp olarak tek muadili msi gf 63 gtx 1650 ve i5 işlemci olandır. Onunda soğutucusu tek fanlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dojii -- 16 Eylül 2019; 8:13:22 >
  • biraz önce bir şey farkettim arkadaşlar bizim monster laptop lar sanırım çinli laptop üreticisi mechrevo tarafından üretiliyor ;) örnek 2 model
    1. monsterhttp://monsternotebook.eu/tr/product/tulpar-t7-v194/
    2.mechrevo
    aliexpress.com
    US $1862.49 |Bilgisayar ve Ofis'ten Dizüstü Bilg.'de MECHREVO X8Ti Artı 144Hz I7 17.3 inç RTX2060 Inç Intel Dizüstü Oyun Dizüstü Bilgisayarlar Windows 10 Dizüstü i7 8750H 16G 256G + 1 T Ofis Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33005875750.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.65dc2e0eCbqLux

aradaki farkı siz bulun en iyisi ;)

• paco_ct kullanıcısına yanıt
    klavye ve touchpad'i daha farklı gibi geldi işlemciside aynı değil.
    benim bildiğim monster zaten heryerden parça ithal edip kendileri montaj yapıyorlar ufak retuşlar yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Eylül 2019; 13:31:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.