|
Monster notebook alınır mı? Abra a5 15.2 (2. sayfa)

-
-
Hocam arti ve eksilerle degineyim. (+) monster in servisi iyidir mentese kırıldı çözdüler, garanti kapsamında ücretsiz. Simdi laptopu açınca arkasına kitap koyuyorum kirilmasin diye.
(-) Monster larda genel olarak hoparlör kalitesi çöptür
Bende abra 13.1 var 2+1 hoparlör var guya, hoparlör yok gibi düşün
Galaxy note 4 var elimde, onun tek hoparlöru bile daha iyi
(Lenovo y50 de jbl ses sistemi vardı o da 2+1 ama cok kaliteliydi)
(+) Bunun haricinde ısınma sorunu yok gibi, oyun oynarken fan son hizda dönüyor fps düşmesi yaşamıyorsun (Lenovo y50 laptopta isinma nedeniyle anakart yakti, 3,5 yıl sonunda bozuldu. Servis 4,5 K para istedi. Tamir istemiyorum deyince 110 lira alip geri yollasi bozuk bilgisayariAhım şahım bir işlem ağır oyun vs de açmadım)
(-) kasa kalitesi lenovo y50 nin alüminyum arka tasarimli kapağından sonra kötü geldi. Ya da gerçekten kötü. Plastik her taraf. Saga sola oynama yapıyor. "Ben kirilganim abi fazla oynama" diyor. Kronik mentese sorunu oluyor genelde monster larda ama servis garanti suresindeyse yapıyor.
Baska sorunuz varsa cevaplayabilirim
Son not olarak, öğrenci olmasam (sunum vb yapmam gerekiyordu) hiç notebook almazdim. Çünkü bir notebook un ömrü 3-4 yil max. O eski 10 yil giden laptoplar (lenovo thinkpad ler haric) artik kalmadi.
Bana kalirsa öğrenci öğretmen vb degilseniz hiç almayın laptop
Şu anki aklim olsa ucuz bir laptop + kasa alirdim.
2009'da topladigim ddr2 ramli sistemim hâlâ çalışıyor hdd ariza verdi değiştim hâlâ bana misin demiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 18 Eylül 2019; 0:55:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim bildiğim clevo diye bi marka var, monster oradan alıyor parçaları. Bu söylediğiniz marka da clevo dan aliyor ya da baska bir uretici de olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım ben sana om atamadım telofon numarası onayı istedi de mobilden yapmadım şimdi gece gece :( bana özelden telefon numarası filan bırakır mısın aldığında yorumlarını merak ediyorum doğrusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikirlerin için teşekkür ederim, kronik sorunlar veya aldığımızda karşılaştığımız sorunlar birazda şans işi sonuçta hepsi yeni teknoloji fazla kırılgan. Kasa malzemesi konusunda kimse beğenmiyor aslında monsterları herkes plastik diyor çok fazla kırılma ihtimali var ama fiyat performans olarak şuan baya iyi görünüyor. Isınma sorunu sadece klavyede diyorlar ama ben okadar zorlamam diye tahmin ediyorum. Bende iş için alıyorum dükkana getirip götürmek iyi olur diye yoksa masaüstü herzaman kalbimizde. Servis ilgileniyor mu en önemlisi bu aslında
Hangisinin ekranı iyi değil diyorsun?
belkide alt modeller ile üst modeller farklı firmalarda yaptırılıyordur benim karşılaştırdığım tepe modellerdi monster alt modellerindeki ürün çeşidi aynı değil zaten manchrevo ile ;) -
hocam servis su an ilgileniyor ancak asıl servisin durumunu garanti bittikten sonra göreceğiz (Allah servis yolunu göstermesin demekten baska caremiz yok )
ryzen olanın -
2 gün önce geldi bilgisayar.Her şey güzel ama batarya sorunlu çıktı değişim isteyeceğim ya da iade yarın görüşme yapacağım teknik servis ile.Bakalım bilgi veririm tekrar... -
Hocam yıl 21 oldu Garanti durumu nedir ya da PC hala ne durumda bende alacağım bilgi bekliyorum
Şuan ne kullanıyorsunuz hala monsterda mısın bilgisayarın durumu nedir bende alacağımda bilgisayarın durumunu merak ediyorum
Ben kasim 2018de almıştım şu an garantisi bitti henüz bir sorun yaşamadım.
Laptoplarin (marka fark etmeksizin) en büyük ve çözümsüz sorunu anakart yanması... Anakart değişimi için laptop parası kadar fiyat çekiyor servisler (elimde lenovo ya ait servis fişi var ona dayanarak söylüyorum. Keza diğerleri de öyleymiş) Tek çözüm çıkma anakart bulacaksın.
Anakart yanacak diye korkarak kullanamazsin keyif alamazsin...
Macbook kullanmadım ama 2008 macbook u13 yıldır kullandığını söyleyenler var, youtube da videoları var hatta. Tabii 3 notebook parasını tek seferde verecek paranız varsa
(MacOS - Windows konusuna girmeden söylüyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 10 Nisan 2021; 16:8:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkma anakart işi nasıl oluyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2008 yılında Migrostan aldığım Lenovo 3000 N200 0769 BWG laptopu halen kullanıyorum. İşlemcisi T5450 yi daha yeni T7500 e terfi ettim. Ramini ise 4 Gb yaptım, bir de Samsung 870 evo taktım mis gibi kullanıyorum. Tabi windows 10 ekran kartı yüzünden pek randıman vermiyor. O yüzden win 8.1 pro + Linux Mint 20.1 kurdum dual boot olarak kullanıyorum. Benim pek oyun işim olmadığı için sıkıntı olmuyor. İnternet, e-posta, media player olarak her işimi görüyor. Ben hatta windowsu hiç açmıyorum hep linux kullanıyorum. Çocuklar ödev ve eba için windowsu kullanıyor.
-
arkadaşımda da hp var o yıllarda almıştı taş gibi cihaz
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X