Şimdi Ara

**** MONSTER Notebook = 1299$+KDV ****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---MONSTER Tyrannosaurus ND311N17S1 Notebook---

İşte size MEB'in yaptığı uyduruk 1 kampanyadan sonra notebook piyasasının kızışması sonucu aşşağı çekilen fiyatlar ve sonunda hepimizin beklediği Fiyat/Performans açısından kaçırılmayacak bi laptop... (datronun KXS serisi ile aynı olan bu notebook'un KXS'den tek farkı KXS'de 60GB bunda 80GB hdd olmasıdır.. -kasası dahi aynı- datronun kxs serisindeki aynı notebook piyasada 1600$ + kdv'yken, bu laptop fokus'ta 1299$ + kdv'dir)

*İşlemci: SONOMA 1.73GHz, 2 MB Cache, 533 Mhz FSB

*Chipset: Intel® 915PM Chipset

*RAM: 512MB DDR2 533Mhz Bellek (2 Slot / Max 2 GB)

*Ekran Kartı: 128MB nVIDIA GeFORCE 6 6600 bağımsız ekran kartı (PCI EXPRESS 16x)

*Harddisk: 80 GB 5400 Rpm 8MB Cache

*Optik Sürücü: DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )

*LCD Ekran: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800

*Bellek Yuvası: Card Reader 5.1 ( SD, MMC, MS, SM, XD )

*Ses: AC97 S/W, Hoparlör, Mikrofon

*Pcmcia: PCMCIA 2.1

*Network: 10/100 LAN

*Fax modem: 56k V92 Dahili Fax Modem

*Geliştirilmiş Portlar: 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, S-Video Tv-Out, PCMCIA 2.1, FIR port, Line in / Mic in Jack, RJ-11 ve RJ-45 çıkış, 2. monitör bağlantı çıkışı, Speaker / Kulaklık çıkışı ( SPDIF - Dijital Çıkış )

*Batarya: Li-Ion 8 cell 4,5 saat

*Garanti Süresi: 2 yıl

*Çanta: (MONSTER® Notebook Çantası Hediye)

*Fiyat: 1299$+KDV (Cardfinans'a Peşin Fiyatına 6 taksit yapılıyor...)
    işlemcinin 1.6 olanı da 1259$+kdv ama almışken 40 $ daha verip 1.73 almak daha mantıklı

*Link:http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN423MNS01

NOT: bu topic açıldıktan sonra sitedeki fiyatlara zam gelmiştir, 1.6 (wireless kartli) olanin fiyati 1299$+kdv - 1.73 (wireless kartli) olanin fiyati 1399$+kdv olmuştur... (eski fiyatları kaldırmadım bilginiz olsun diye, belki fokusa gittiğinizde eski fiyatlar üzerinden alışveriş yapabilir, bu tarzda bi indirim uygulayabilirler size..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 30 Haziran 2005, 1:42:26 >

• fiyat gerçekten iyi ama monster i ilk defa duydum sakat olmasın.
  • Bu bilgisayarın orjinal adı dünyada "Quanta KN1-PM Notebook" olarak geçiyor bunu türkiyede Ufotek "Datron KXS", Fokus bilgisayarda "MONSTER" adı altında satıyor ikiside nerdeyse tamamen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 11 Haziran 2005, 10:25:57 >
  • kalite olarak nası sağlam mı acaba (bi asus kadar)
  • ben monsteri kendim gidip gördüm fokus bilgisayarda, baya büyük bi yer, alt katı teknik servis.. giriş katında satış yapılıyor. benimle kadir bey ilgilendi.. notebook'u istediğiniz kadar deneyebiliyosunuz, hiç sorun yapmıyorlar, datronun kasasıyla kesinlikle aynı.. dediklerine göre anakart işlemci fln da aynıymış(çünkü intel üretiyor) bir tek harddisk,ram ve bataryaları farklıymış. harddiskin de markası samsungtu.. istanbulda olanlar için ben size tam olarak yerini şöyle tarif ediim: vapurdan indikten sonra yazıcıoğlu işhanının olduğu sokağa girin, uranium bilgisayardan sola dönün.. dümdüüz yürüyün ondan sonra, oteli fln geçtikten sonra sağda görceksiniz fokus bilgisayarı.. tel numaraları da 02164494930.. herkes gibi bnm de kafama takılan garanti olayı, adam o kadar sıcaktı ki, 1 hafta sonra içinize sinmezse bile (arızası olmadan) ben sizden notebook'u geri alırım ya da başka bi malla değiştirme yaparım dedi..

• Emre fokusbilgisayar'a gitme fırsatın oldu mu?
    Hani 3dMark ve PcMark testlerini yapacaktın ya, dört gözle test sonuçlarını bekliyorum.
  • usta benim hat yavaş. verdiğin 4 programdan 2sini indirdim
    1.3DMark2001SE
    2.PCMark04_v130_installer-[Guru3D.com]

sence bu 2si işe yarar mı? diğerlerini de indirmeye çalışıyorum ama gprs ile ne kadar sürede iner bilmiyorum:) bi de performans sonuçları kxs ile aynı çıkıcaktır muhtemelen... intelin web sitesinde bu ekran kartının hangi oyunları oynadığı yazmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usta eğer inmesine az kaldıysa 3dmark 2003'de indir yeter, ama daha çok dersen yukarıda yazdıklarınla (3dmark2001 ve pcmark2004) test ettir onlarla da aşşağı yukarı belli olur laptop'un performansı.
  • fiyat gerçekten çok iyi
  • bence bu performansa harika bir fiyat avantajı. kaçırmayın derim. üst düzey performans olmayabilir ama çoğu laptopu sollayacağına inanıyorum...
  • gerçekten mükemmel bilgisayar ve mükemmel fiyat
  • Arkadaşlar ne yazıkki fiyatlara ortalama 50 dolar zam yapılmış.
  • harbi ya 50 fln arttırmışlar fiyatı... ama internetten satışlarda olabilir bu, mavi bilgisayar da böyle yapıyordu. internetten alırsan 999$+kdv ama ankaraya gidersen 949$+kdv'ydi.. ben gidince bi sorcam bunu
  • Bencede bi sorsan iyi olur, bi de gitmişken şu testleride bi yapsan sana zahmet iyice merak etmeye başladım.
  • bu arada topicimizi mobil cihazlar bolumunden 2. el bolumune tasimislar :) nasil oldu anlamadim... 2. elle bi alakasi yok bu topicin ama... simdi gel de bunu operatorlere anlat
  • bunlar bonus karta taksit yapıyomu acaba nedir koşulları bilen varmı

• Sitede sadece cardfinansa 6 taksit olduğu yazıyor diğerleri hakkında bi bilgi yok.
  • Selam emre d.
    Fokusdaki bilgisayarın ram, hdd ve bataryasının farklı olduğunu yazmışsın, hdd samsungmuş peki ram ve batarya ile ilgili bilgin var mı marka, özellikler?
  • arkadaşlar size iyi bi haberim var:) yarin yani pazartesi gunu, fokusa tekrar gidicem ve 3dmark2001, 3dmark2003, pcmark2004 ü de yanımda götürcem.. ayrica Batarya ve Ram'in markalarini da sorucam.. internet sitelerinde 2 gün once 50 $ lik bir artis olmustu, 1259$dan 1299$ a yukselmisti notebook.. acaba internetten alanlar icin mi boyle 50 $ fark koyuyolar onu da sorcam.. (cunku fokusa ilk gittigimde bana 1259$ demislerdi, bana soyledikleri fiyat hala gecerliyse cok iyi)

baska sormami istediginiz bisey varsa yazin... aklima bunlar geliyor bi tek
  • şimdiden sağol sabırsızlıkla test sonuçlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.