Şimdi Ara

**** MONSTER Notebook = 1299$+KDV **** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batarya ile ilgili bilgi verebilir misin? Ve internetteki fiyata mı yoksa pazarlıklı mı aldın?
    Teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: T_Bolt75

Arkadaşlar ben bu makineyi aldım. 1.73 ve wireless taktırdım. Makinenin biraz ısınma sorunu var. Diğer özellikleri müthiş. Herkese tavsiye ederim. Isınma olayıda sanırım işlemciden ve ekran kartının haricen işlemcisi olduğundan(yani bağımsız). O kadar sorun olacak sanırım. Bu paraya bu özellikte bir makine yok. KAÇIRMAYIN...Marka olayına hiç kafanız takılmasın. Sonuçta birçok kişinin övdüğü toshiba lar bile aynı firmalardan bu makineleri sipariş veriyorlar. Yoksa toshiba notebook un hangi parçasını üretiyorki (belki ram veya hdd üretebilir)Saygılarımla
  • Battery Made in China - li-ion 8 Cell 4,5 Saat (Ancak Bence 3 Saati Geçmez)
  • Arkadaşlar fokusa mail attim ve bataryayı inselberg adlı firmanın ithal ettiğini söyledi. Bataryanın markasından bahsetmemiş. ak_onair in dediği gibi pilin 3 saat gidebileceğini söyledi mailde. Anlıyacağınız marka yok pilde.

quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Battery Made in China - li-ion 8 Cell 4,5 Saat (Ancak Bence 3 Saati Geçmez)

• Arkadaşlar birde bu laptop'ta tuş takımı bana güven vermedi biraz emanet gibi duruyor. Üst orta tuşlara bastığınızda 3 - 4 tuş birden yamulacak içeri çökecek gibi duruyor
  • ankarada yok mu bundan satan?
    ya kasası felan nasıldır, gormeden de alinmaz ki laptop, laptop gormek icin de gidilmez ki istanbula...
  • bu ürünü alan bir allahın kulu yok mudur acaba?
  • 1- Arkadaşlar bu notebook'ları detaylı olarak inceleme fırsatım oldu, sorularınızı sorabilirsiniz

2- Bu bilgisayar Ankara'da satılmaz. Çünkü Fokus shop bu bilgisayarları arena'dan almakta ve üzerine monster amblemi vurarak satmaktadır. Monster Fokus'un markası dır. Bu seri laptopları pro2000'de satmaktadır. onlarda arena'dan alarak pro2000 amblemi ile satmaktadırlar.

3- Özellik olarak gerçekten üst seviyede ancak bencede ısınma problemi var

4- Dediğim gibi tuş takımı güven vermiyor, kasa ise bence vasat
  • arkadaşlar ben makineyi peşin para ile aldım. batarya hakkında şu an pek bir bilgim yok. fakat ilerleyen zamanlarda buraya yazıcam. klavyesi içeri çöküyo diyen arkadaş yanılıyo. Şu an bu satırları içeri çöküyo denen klavye ile yazıyorum. Hiçde çökmüyo. kasa iyi değil diyen arkadaş ta yanılıyo. kasa gayet güzel. karbon fiber karışımı olmadığı kesin fakat harika bir kasa. Arkadaşlar uzun lafın kısası makinenin tek eksiği ısınması. oda işlemciden ve ekran kartından kaynaklanıyo. Nede olsa geforce 6600 go işlemcisi var. Birde xp 15 çizgide açıldı. İstanbuldan arkadaş benim adıma alıp bana gönderdi ve bayağı bir program kurmuş ondan kaynaklanabilir sanrım. sanırım yarın tekrar xp kurup test edicem. sonuçları yazarım
  • ha bu arada bu makinenin üzerinde bir microfon bile var. özellikler arasında bu yazmıyordu. microfon da benim için sürpriz oldu...Fan da bu arada sık sık devreye giriyo...saygılarımla.
  • yaw bi arkadas resmini cekip koysa fena olmaz
  • resimler açılmıyo ama bu notebook 1556 G koduyla satıldıgına göre kesin aopen bnde de var yonsis getirmiş ama aopen işte linki
    http://solution.aopen.com.tw/products/nb/1557-G.htm
    http://solution.aopen.com.tw/products/nb/1556-G.htm
  • arkadaşlar atarya 2.5 saat gidiyor. adaptörün markası liteon fakat bataryanın markasına bakmadım. bataryayı sökmek gerekecek galiba. İşte size pcmark2002 testleri
    CPU:5741
    memory:9808
    hdd:737
  • makinenin sistem modeli KN1 ve pro2000 adı altında satılıyor, inselberg firması tarafından. öyle trasher in yazdığı gibi aopen falan değil. bu makineyi fokus monster adı altında satıyo. makinenin sol tarafı bayağı ısınıyo ve bunun için makinenin fanı arada bir devreye giriyo. Bu satırları bu laptop ile yazıyorum ve öyle denildiği gibi klavyenin tuşları çökmüyo içiniz rahat olsun.
  • bu arada işlemci 1.73
  • vay bee.. şu notebook'un ucuzluğuna bi bakın, hem de LG

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=MET.21.22.007
  • verdiğim linke bakmadın galiba aynısı tıpatıp hiçbir farkı yok biri almış üstüne monster yazmış biri almış aopen yazmış önemli olan o diil zaten sorun dogrudur ısınma problemi var ayrıca klavye arada bi takılıyo bide mousepad çıldırıyo arada bi bide benim hdd yandı yenisini verdiler aynı gün değiştirdiler ama bnce orta derece bi laptop laptopa çok para vermem diosanız alınır onun dışında nfs underground2 kastırıyorum süper 1.6 cent. ile
    quote:

Orjinalden alıntı: T_Bolt75

bu arada işlemci 1.73
  • ne alakası var. ben senin verdiğin linke baktım. oradaki makine ile monsterin hiç alakası bile yok. bu makinenin ekran kartı geforce 6600 senin linktekinin ati ekran kartı var. iyi bak
  • t_bolt, ekran kartı için 3dmark testlerini yapıp skorları yazar mısın...?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.