Şimdi Ara

MONSTER neden diğer markalara göre ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1660 tl ye gt650. 3.nesil i7. laptop satıyolar diğer markalar o paraya i5. gt540. felan satıyorlar bu monster ın fiyatı neden bu kadar farklı ucuz yapmak için nelerden kısıyorlar

• Herhangi bir şeyden kısıldığı yok donanımsal olarak.Monster bir nevi butik bir marka.(XotiC/Malibal/Mythlogic) gibi.Önemli olan ada para vermiyorsunuz.Garanti konusunda ise her ne kadar Fokus Bilgisayar size oldukça yardım olacaksa da Dell,Asus gibi yerleşmiş bir marka olmamasından dolayı,hadi diyelim Fokus kapansa,açıkta kaldınız anlamına geliyor.Ayrıca bu bir toplama bilgisayar.Bilgisayarların toplaması da nasıl ucuz oluyorsa bu tip notebooklarda da işler öyle yürüyor.ES işlemcilerin daha ucuz olup olmadığı konusunda tam bir fikrim yok.

Fiyat konusunda şüphe etmenize gerek yok çünkü yurtdışı fiyatlarıyla kıyasla ilk defa Türkiye yakın veya o fiyatlarla orantılı bir fiyatla karşılaşıyor.
  • diğer markalar gibi %80 kar koymadan sattığından olabilir
  • %80 kar da ne yahu abartma olmadı mı bu:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es serisi işlemciler normal serilerden daha pahalı diye hatırlıyorum ama kaynak yok tabi kulaktan doğma.....

Kar payının bir sony yada toshiba'dan düşük olduğu söylenebilir ama asus lenovodan yuksektır. Cunku sattıgı laptop sayısı bellı, müşteri kitlesi belli. O çorba kolay kaynamaz öyle. :D

p150hm serisinde benim küçük bir hesaplamamla pc başı kar payı 250 doları aşıyor dolara yaklaşıyor

800 liraya sattıkları gtx560m ekran kartını ebay'dan 200 dolara sıfır almak mümkün. toptan kim bilir kaça alınıyor :D Para peşin kırmızı meşin hesabı çalıştıklarından ve kolay kolay zarar etmeyeceklerinden dplayı fiyatları düşük tutuyorlar.

Ama selefi olan bir MSI'a göre malzeme kalitesi çok daha kötüdür. Paran varsa MSI al, yoksa focus amca'dan bir model seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpForCuTT -- 13 Nisan 2012; 23:23:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

%80 kar da ne yahu abartma olmadı mı bu:)

MAC'lerde % 200 değilse ne olayım
  • @yqavuzhyan
    hocam monsterın yeni nesil işlemcili modellerdeki msi üretimi kasalar kırpma mı, kırpmaysa kırpılan nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yqavuzhyan

quote:

%200 olsa yine iyi...
  • quote:

quote:

Hocam apple alanlar genelde belli bir kesim değil mi zaten yada sorunsuz olduğunu düşünenler?
  • Kardeşim sorun olmazmı. Onlar verdik parasını kan kussak da kızılcık şerbeti içtik diyorlar D: ( noktaların pozisyonu özenle seçilmiştir.)

%90 ı hava ve kıytırık şeyler. Reklamın da büyük önemi var tabi.

Elimde apple olsa kafayı yerim heralde. Ne program bulabılırsın ona, ne adam gıbı oyun oynarsın. Bişey olsa pc'ne forumda 72 tane uzman bulursun. Apple olsa vay anam vay babam :D
  • marka pclere bakıyorum parayı azaltmak için düşük psu gibi yerlerden kısıyolar bir iki en fazla dayanıyor bunlar. dizüstü nasıl çalışır bilmiyorum ama maliyeti azaltmak için bişeylerden kısıp sonra bir sürü sorun veriyor mu onu merak ediyorum mesela bendeki hp 6 7 yıldır çalıyor düşürmeme rağmen monster da uzun süre bozulmadan çalışıyor mu eski kullanıcılar deneyimlerini yazabilirse iyi olur
  • 2005-2006da alanlar var forumda ama :D benim aldığım seriden alma sen. Kesin bozulacak!!
  • önsipariş alıp 2veya3 ay sonra teslim etmeleride fiyatın düsmesinde etken
  • quote:

@yqavuzhyan
    hocam monsterın yeni nesil işlemcili modellerdeki msi üretimi kasalar kırpma mı, kırpmaysa kırpılan nedir?

facebook'da monsternotebook diye bir sayfa var. O sayfanın notlar kısmını okumalısınız. Orda firma sahibinin yazdığı notlar var. Monster 2010 yılında MSI kasalı nıtebooklar satmış (keşke yetişibilseydik) Bu sene MSI Türkiye pazarda sağlam bir baskı kurmaya çalışıyo. Asus ve lenovo'dan çok daha iyi sistemleri çok da güzel fiyatlara satıyor. Kendine rakip de istemediği için kendi kasalarını da monstera kullandırtmaz tabi. Ama herkes msi kasa msi kasa dediler diye en son bu kasa tipini ayarlayabilde fokus amca.

Bu kasada soğutma sistemi, ışıklandırma, ses sistemi ve msı kasalarında olan adını bılmediğim bir kaç özellik vardı Onları kısıtlayarak veriyorlar tabi.

Şekli msı mı msı demek ıcın yanı bu kasa. Ben alacak olsam yenı p150em veya p170em alırıdm. Çift fanın hakkını yeme baba. Ayrıca msı bıle i5 li bir modeli çok iyi fiyata satarken i7 lerin fiyatını kaldırıyor. Ekran kartlarında da stabil leri ucuza satarken external ekran kartlı modellerın fıyatlarını kaldırıyorlar. Yüksek performanslı laptopların müşteri kitlesi bellidir zaten. 2250 de olsa 2750 de olsa bunu alacak adam fazla ipini çöpünü kurcalamaz yani(pazarlık sünnet) MSI kasa olanların p150em lere göre pahalı olmasının hiçbir anlammı yok

• Ben de açıkçası 2 seçeneğim olsa gidip msi olandan almam. Belki tuhaf olacak ama yazın kendime ya laptop ya android bir tel almayı düşünüyorum(androidden hiç anlamam ama:)) Android tel alırsam büyük ihtimalle tr piyasasına göre baya uygun alacam ama laptopda durum ne olur emin değilim. Evde pc var(laptop değil) işlemci ame phenom2 555(2 çekirdek ama kilitliler açılınca 4 çekirdek),hız da aşırtılıyor, ram 2x2 ddr3 1600,ekran kartı 5770. Ekran kartı yeni oyunlarda sorun çıkartabilir ama genel olarak idare eder). Laptop mu alsam tel mi :D Tabi tel fiyat açısından da laptopa göre uygun olur. Smartphone larda pc deki çoğu şey rahat yapılıyor mu samsung note'u baz alabilirsin. Bir de şu fp olan 15.6 monster alınsa geldiğinde karla satılır mı sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 15 Nisan 2012; 15:00:40 >
  • Hayatta satamazsın :D Bu fiyattan veren mosnter gene verebılır. Zaten monsterı kımse bılmıyor ıkıncı elını hayatta almazlar.

Cep telefonuna para verme derım. 2011 nisan gibi N8 aldım. Niye aldım bilmiyom. Param vardı düşündüm napayım diye gittik mal gibi telefona yatırdık. Ha 3310 olmuş, ha N8. Kırk yılda bi GPS ve Wİ-Fİ kullanıyom onun haricinde yatıyo evde.

PS^3 + netbook yapabılırsın. yada ikisini birlestir mnster al
  • yeni teslimat zamanları yapıyolar 6 ay sonra teslimat :D her ay için 100 tl indirim bu nereye kadar gidecek merak ediyorum.cebimdeki 30tl ile 1.5 yıl sonraya teslimat ile alacam :D
  • Burda bile Apple'a laf attınız ya helal olsun.
  • quote:

Hayatta satamazsın :D Bu fiyattan veren mosnter gene verebılır. Zaten monsterı kımse bılmıyor ıkıncı elını hayatta almazlar.

Cep telefonuna para verme derım. 2011 nisan gibi N8 aldım. Niye aldım bilmiyom. Param vardı düşündüm napayım diye gittik mal gibi telefona yatırdık. Ha 3310 olmuş, ha N8. Kırk yılda bi GPS ve Wİ-Fİ kullanıyom onun haricinde yatıyo evde.

PS^3 + netbook yapabılırsın. yada ikisini birlestir mnster al

Hocam gitmişin android olmayan telefon almışın belki android alsan uğraşırdın sistemle haşır neşir olurdun. Açıkçası ben alabilirim tel yazın hayırlısı artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Burda bile Apple'a laf attınız ya helal olsun.

Bu apple'cılar gizli bi tarikat üyesi falan mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.