Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
41.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    UEFI 'ye alındıktan sonra diske format atıp Windows 'u kuracaksınız. LEGACY 'de Windows kurulmuş bir diski UEFI 'ye alsanız disk bulunamadı hatası alırsınız. Aynı diskte modu LEGACY yapıp yeniden başlatın Windows açılacaktır.
  • Arkadaşlar Windows 8 veya 8.1 kullanan ya da daha önce kullanmış olup da bilgisayarında can sıkıcı, masaüstünde sağa tıklatıp, Bilgisayarım'ı, Internet Explorer'ı açıp geç tepki alan, Chrome'da gezinirken sayfada donmalar yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba;

    Laptop'u zaman zaman bir masaüstü bilgisayardan farksız kullanıyorum. Yani devamlı prize takılı olarak kullanıyorum ve yeri hiç değişmiyor. Bu şekilde kullandığım için pilin ömrünü yarı yarıya azalttım. Tahminen 1 sene sonra pil tamamen çöp olacak.

    Bunu engellememin bir yolu var mıdır? Akım korumalı prize takılı olarak pilsiz kullansam bir sorun olur mu? Veya bu kasanın pili piyasada kolay bulunur mu? Fiyatları nasıldır?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Windows 7 kullandığım dönemde işlemci fanı adeta soğuk üflerdi, 8.1'e geçtim aşırı olmasa da sıcak üflemeye arada da hızlanmaya başladı. Bunu yaşayan var mı? Sebebi BIOS'un güncel olmaması mı sizce?
  • Evet bu sorunu bende yaşıyorum. Güç tasarruf modunda olmasına rağmen fan gereksiz yere hizli dönüyor. Windows 7 de sorun yaşamıyorken, windows 8 ve 8.1 de fanin hızlı dönmesi yanında formattan sonra driver kurarken birden mavi ekrana düşmesi gibi sorunlar oluşabiliyor. Sistemi açabilmek için ya tekrar kurulum yapmak gerekiyor ya da sistem geri yükleme yapmak gerekiyor. Bios ile ilgili olabilir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 2 Nisan 2015; 21:42:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Bunu denemeden bilemeyiz. Ayrıca MSI kendi marka kullanıcıları için Windows 8.1 BIOS güncellemesini vermiş. Monster'dan bu güncellemeyi temin edip, bize dağıtmalarını rica ediyoruz.
  • Hort olucak biraz ama evet beyler Gta v çıktı çıkıyo. Fikriniz ne sistemler için fps durumları ?
  • efemelih kullanıcısına yanıt
    Tom's Hardware'da 'sadece' GTX 765M için 'bu ekran kartı GTA V kaldırır mı?' diye sormuşlar, 'high ayarda olmasa da oynatır' diye yanıtlamışlar. Bizim bilgisayarımızın tüm özellikleri için araştırmalarıma göre, çok rahat oynatır diyorlar.

    Vikipedi'de yazan oyun gereksinimlerine göre bizim bilgisayarımız rahatlıkla oynatıyor. Ama bu biraz oyunun sistem bileşenlerini ne kadar iyi kullandığı ile alakalı. Örneğin, Euro Truck Simulator 2 oyununu en baba bilgisayarda da oynasanız, oyunda illaki bir kasma var. Bu bilgisayar bileşenlerinin yetersizliğinden değil, oyunun bu bileşenleri iyi kullanamamasından kaynaklanıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 13 Nisan 2015; 3:07:05 >
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Hankagan maşallah herzaman onlinesin konuda ben cevap gelemz diye bekliyordum Steamden aldık gta ama bakalım umarım sıkıntı çıkarmaz bu aralar zaten monster ı masaüstü gibi kullanıyorum. Harici klayve mouse lcd gibi. Msi gs30 un gaming dock olayını görünce biraz araştırdım. egpu olayı yapmayı deniyicem monster için ama tam kavrıyamadım konuyu
  • efemelih kullanıcısına yanıt
    Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim hocam. İşim bu. :) Forumda da elimden geldiğince online olmaya çalışıyorum. :)
  • Merhabalar, MS16-gc modelini kullanıyorum klavyem sanırım takılı kaldı ama bir türlü klavyeyi çıkaramadım bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?
  • Merhaba beyler;

    Makineye Windows 10 kuran var mı? Donanım uyumsuzluğu ve performans hakkında görüşlerinizi yazınız.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum.Uyumsuz sürücüleri resimde görebilirsiniz.


    Edit:

    Mesajımdan sonra araştırıp bakmak istedim ve sonuç aşağıda.
    Monsterın sitesindeki driverlar ile yükleme yapamadım.Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara kolaylık olması açısından linkleri paylaşıyorum.
    Ethernet ve chipseti buradan yükledim =http://www.msi.com/support/nb/GE60-2OE.html#down-driver&Win8.1 64
    Diğer pci sürücülerini buradan = 1)http://devid.info/tr/p511635/Intel%28R%29+Management+Engine+Interface
    2)http://devid.info/tr/67143



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SP4RCO -- 1 Ağustos 2015; 23:33:54 >




  • SP4RCO kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. MSI'ın GE60 2OE sayfasında Windows 10 sürücüleri yok, destek verilmeyecek mi acaba?
  • hacılar ram yükseltmeyi düşünüyorum sılıcon powerin 8 gblk tek ramı var alette aynısından bi tane daha mı alsam yoksa farklı marka mı alsam ?? bi tavsiyede bulunun 16 gb ye çıkarmayı düşünüyorum
  • usengecmuhendis kullanıcısına yanıt
    Belki batıl inanç olarak adlandırılır bu ama, ben aynı marka olmasının daha uyumlu çalışacağına inanan biriyim. Aynı marka olsun derim...
  • Bilgisayarı aldığımdan beri internet ile ilgili problem yaşıyorum. Modeme yakın da olsam uzak da olsam bağlantı kopması veya hızda aşırı düşüş yaşıyorum. Hele yan odaya falan geçsem bu durum çekilmez oluyor. Bunun için satın alabileceğim bir parça vs. var mıdır?

    Evde 2 laptop daha var onlarda bu tarz bir problem yaşamadım.
  • Merhaba hocam,

    Benide MS-16GC kullananlara ekleyebilir misin ?
  • Başka bir yerde, farklı bir modeme bağlı olarak deneyin hocam. Olmadı verin servise. Belki kablosuz ağ kartında sorun vardır.
  • SP4RCO kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam sanıyorum 2.el aldınız cihazı.

    Selamlar..
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.