Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
236.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.r.c

@Mazeus

Onu ben de düşündüm ama çok parlak olmadığı sürece sorun olmazdı diye düşünüyorum. Zaten ÖZgür bey o ışıkların izlediğimiz film ya da oynadığımız oyundaki seslere duyarlı olarak yanıp söndüğünü belirtmişti ki görünmedikten sonra o ışıkların yanıp sönmesinin pek bi anlamı yok bence. Ama dediğin gibi sorun yaratabilrdi önde olsaydı. Sadece resilerde görüldüğü gibi olmadığını belirtmek istedim ben.

burda bunları belirtmek yasak sanırm insanlar hemen celalleniyor...zaten onlarda tüm ledleri söküp öyle kullanacaklar nasıl olsa önemli olan performans onlar güç çekip fazladan enerji çekiyorlar çünkü...artı ısınmayada sebep olabilirler dimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ****fLef

arkadasım sen kusursuzmusun ki her yoruma sanki kusuru var veya o şeyi kötülemek istiyor gibi algılıyorsun...bu özellik msi olan birşeydi bunlarda yok bunun dile getirilmesi seni niye bu kadar rahatsız etti onuda anlamadım...ben bunun olmadığını bile bile siparisini verdim ama olan veya olmayan şeyleride belirtmek en doğal hakkımız...burası bir forum ve forumların amacı bilgileri görüşleri paylaşmaktır...bunlar olumluda olur olumsuzda olur...her olumsuz yoruma sanki monster babanızın firması gibi yorumlar yapmak gerçekten çok gülünç oluyor...

Yok ben sadece ledsiz olması kotü olmuş dedin ya orada takılıp kaldım.MSI babamın firması değil. Evet burada gülünç olacak birşey varsa amblemin parlamamasıdır. kötü birşey mi dedim. En doğal hakkını kullanma mı dedim ? Işıksız kötü oldu diyorsun snra "kötülemek istiyor gibi algılıyorsun" diyorsun, neden bu kadar çelişkilisin. Herkes dilediği yorumu yapıyor ve ben de yapıyorum :D Burada alınacak bir durum yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

quote:

arkadasım sen kusursuzmusun ki her yoruma sanki kusuru var veya o şeyi kötülemek istiyor gibi algılıyorsun...bu özellik msi olan birşeydi bunlarda yok bunun dile getirilmesi seni niye bu kadar rahatsız etti onuda anlamadım...ben bunun olmadığını bile bile siparisini verdim ama olan veya olmayan şeyleride belirtmek en doğal hakkımız...burası bir forum ve forumların amacı bilgileri görüşleri paylaşmaktır...bunlar olumluda olur olumsuzda olur...her olumsuz yoruma sanki monster babanızın firması gibi yorumlar yapmak gerçekten çok gülünç oluyor...

Yok ben sadece ledsiz olması kotü olmuş dedin ya orada takılıp kaldım.MSI babamın firması değil. Evet burada gülünç olacak birşey varsa amblemin parlamamasıdır. kötü birşey mi dedim. En doğal hakkını kullanma mı dedim ? Işıksız kötü oldu diyorsun snra "kötülemek istiyor gibi algılıyorsun" diyorsun, neden bu kadar çelişkilisin. Herkes dilediği yorumu yapıyor ve ben de yapıyorum :D Burada alınacak bir durum yok ki

Alıntıları Göster
    sen öyle bir yorum yapmısınki sanki ben bunu kötülemek amacı ile yapmısım gibi yok bunun için notebooku almaktan vazgeçelim falan gibisinden kendi yorumunu bir oku ne anlamla yazdığını anlarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K

arkadaşlar benim bi sorum olacak bu ısınma olaylarından sonra
    İntel Core i7 820QM 1.73 Ghz 8 mb L3 Cache Turbo Boost 3.06 Ghz
    ATI Mobility Radeon HD 5870 1 GB GDDR5 128 Bit - 4 GB DDR3 1333 Mhz
    şeklinde verdim siparişimi
    işlemci de 7X serisi daha iyi deniyor ama ben fırsatım varken 8x alayım dedim derecelendirmelerde 0.1 puan falan artıyor sanırım
    sıcaklık çok mu yükseliyor
    ben sipariş ettiğim bilgisayardan oldukça memnunum ışığı klavyesi şusu busu çok takılmak istemiyorum çünkü çok uzun zamandır bilgisayar almak için uğraşıyorum
    örnek olarak klavyedeki sorunlarla ilgili olarak;
    bilmiyorum 2. partiye de mouse verilecekmi verilmezse ayıp olur artık ama bilgisayar gelince gidip bi tane klavye almayı düşünüyorum çünkü herşey klavyenin altında olduğu için korkuyorum oyunlardaki heyecanla klavyeye sert basmaktan o yüzden bi klavye alıp rahat edecem genelde masada duracak bilgisayar yanıma aldığımda kendi klavyesini kullanacam
    sorunlara çok takılmamanızı nacizane öneririm
    bu fiyata bu bilgisayar öpte başına koy cinsten bencce

işlemci konusunda beni aydınlatacak biri olursa sevinirim dediğim gibi ben 820QM olarak sipariş etmekden memnunum

Alıntıları Göster
    Bişeyi eklemeyi unutmuşum şuan değiştirmek istesem konfigürasyonları siparişi verdikten sonra değiştirme şansımız varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_K -- 27 Aralık 2010; 10:44:36 >

• quote:

Bişeyi eklemeyi unutmuşum şuan değiştirmek istesem konfigürasyonları siparişi verdikten sonra değiştirme şansımız varmı?

Hemen arayıp konuş bence fokus bilgisayarla daha önce konfigürasyon değiştiren arkadaşlar var.

quote:

Hemen arayıp konuş bence fokus bilgisayarla daha önce konfigürasyon değiştiren arkadaşlar var.

Alıntıları Göster
    @lucasthehacker
    onun yerine ram i 8 gb mı yapsam ne dersin

• quote:

@lucasthehacker
    onun yerine ram i 8 gb mı yapsam ne dersin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu turbo modun etkisini nasıl anlayacağız İntel Core i7 820QM 1.73 Ghz 8 mb L3 Cache Turbo Boost 2.80 Ghz olması lazımken everest ile baktığımda 1,80 küsür oluyor yani %5 overclock gösteriyor bi problem var mıdır sizce?

Orijinalden alıntı: burati

Arkadaşlar bu turbo modun etkisini nasıl anlayacağız İntel Core i7 820QM 1.73 Ghz 8 mb L3 Cache Turbo Boost 2.80 Ghz olması lazımken everest ile baktığımda 1,80 küsür oluyor yani %5 overclock gösteriyor bi problem var mıdır sizce?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sistemi böyle yapmayı düşünüyorum tavsiyeleri olanlar yazsınlar şunu çıkar bunu ekle diye yorum yazarsanız sevinirim

Intel® Core™ i7-820QM İşlemci ( 4 Core, 8MB, 1.73GHz > 3.06GHz, 1333MHz, 45W, 45nm )

1GB GDDR5; 128Bit ATI® Mobility Radeon™ HD 5870; DX11; DVI-DL; MXM 3.0b; 40nm; 50W

8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204pin - 2 SODIMMs

500 GB Momentus® XT Katı Hal Hibrit Disk 7200 RPM 32 MB ST95005620AS

diğer kalan yerleride aynı görüş ve önerileriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

Merhaba ön sipariş vermek istiyorum fakat %5 lik indirim söz konusu tekrar olacak mıdır? olacaksa verecem %5+%3 peşin ödeme indirimi baya cazip geliyor bana...cevaplarsanız sevinirim..

sanırım olmaz suanda %2 lik bir indirim var...oda 2 ocakta bitecek sonra 9ocağa kadar %1lik bir indirim var...zaten ondan sonrada siparis geçerler sanırım...ama yinede fokus bilgisayara açıp sorabilirsin...

ne alakası var şimdi sen araba alacak olsan sadece motorunamı bakıyorsun...yani senin için motoru iyi olsun ama görünüşün önemi yok çarpık dahi olsa önemsizmi olur burda bunu diyenlerin hepsi araba alacak olsalar ilk önce dışına bakarlar ama iş buna gelince nedense napacak oluyor oda ilginç...ayrıca ben olmayan bişeyi olsun demiyorum bu özellik zaten msida mevcuttu ve illada olsun diye bişeyde demedim olsa estetik olarak güzel olurdu diye düşüncemi dile getirdim bunu niye böyle notebooku kötülemek ister gibi algılıyorsunuz ilginç...yani kimse sizin aldığını notebookları kötülemiyor merak etmeyin eğer öyle bir kaygınız varsa...

ortada bi sorun var ama anlaşılamıcak bi sorun olarak görmüyorum ha araba örneğine gelirsek en azından senin bakış açına göre degerlendirirsek ferrari kasa olsun sahin motoru olsun bu mudur yani herşeyden önce kasa ? performans nerede ha illa kasa yapısı diyorsan şu butik modellerden alabilirsin ama performans olsun diyorsan belirli şeylerden feragat etmek gerekiyor , olsa kötümü olurdu hayır çok hoş olurdu , arkadaşım benim aldığım laptopu kötülesen ne olur kötülemesen ne olur çok da tınn monster markası bana mı ait , ortağımıyım ? alan memnu satan memnun ali, veli dediği için alışveriş yapmıyoruz kendi aklımız var çok şükür

OCZ Vertex 2 120GB SATA II Razer Mamba Razer Vespula

• quote:

@Mazeus

Onu ben de düşündüm ama çok parlak olmadığı sürece sorun olmazdı diye düşünüyorum. Zaten ÖZgür bey o ışıkların izlediğimiz film ya da oynadığımız oyundaki seslere duyarlı olarak yanıp söndüğünü belirtmişti ki görünmedikten sonra o ışıkların yanıp sönmesinin pek bi anlamı yok bence. Ama dediğin gibi sorun yaratabilrdi önde olsaydı. Sadece resilerde görüldüğü gibi olmadığını belirtmek istedim ben.

haklısın oyun oynarken görünmüyorsa sorun bi anlamı kalmaz , benim demel istediğim karanlık bir ortamda film izlerken turuncu ışık film zevkini rezil edebilrdi

OCZ Vertex 2 120GB SATA II Razer Mamba Razer Vespula

• quote:

Orijinalden alıntı: heart39

Arkadaşlar sistemi böyle yapmayı düşünüyorum tavsiyeleri olanlar yazsınlar şunu çıkar bunu ekle diye yorum yazarsanız sevinirim

Intel® Core™ i7-820QM İşlemci ( 4 Core, 8MB, 1.73GHz > 3.06GHz, 1333MHz, 45W, 45nm )

1GB GDDR5; 128Bit ATI® Mobility Radeon™ HD 5870; DX11; DVI-DL; MXM 3.0b; 40nm; 50W

8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204pin - 2 SODIMMs

500 GB Momentus® XT Katı Hal Hibrit Disk 7200 RPM 32 MB ST95005620AS

diğer kalan yerleride aynı görüş ve önerileriniz

Bence işlemci 720QM olarak kalsın. RAM 4 GB olarak kalsın. Sabit diski SSD olarak değiştir. Yukarıdaki testlere bakarsan, bu seçtiğin donanımın bir getirisi olmayacağını görebilirsin. Sabit diski SSD yap. SSD ile bilgisayardan alacağın haz kat kat artacaktır. Adata olanlardan seçmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

quote:

@Mazeus

haklısın oyun oynarken görünmüyorsa sorun bi anlamı kalmaz , benim demel istediğim karanlık bir ortamda film izlerken turuncu ışık film zevkini rezil edebilrdi

Alıntıları Göster
    @Aykut_K

4gb x 2 ise 8gb ilerisi için mantıklı gözüküyor. Oyunlar için şu an 4gb yeterli. Fakat ekstra ofis programları, wmware gibi sanal makinalar kullanacaksan rami 4gb ın yukarısında çıkarmanda yarar var.

• quote:

@Aykut_K

4gb x 2 ise 8gb ilerisi için mantıklı gözüküyor. Oyunlar için şu an 4gb yeterli. Fakat ekstra ofis programları, wmware gibi sanal makinalar kullanacaksan rami 4gb ın yukarısında çıkarmanda yarar var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni bir klüp mü oluştursak acaba? Ürünü kullanan arkadaşların listesini ve makine için güncel driverları ekleyerek? Ya da bunu özgürbeyden rica etmeli ilk başlığa bunları güncellemesi için.

Bu arada Eskişehir'den kimse var mı bu ürünü alan?

Son olarak Fifa2011 ve Pes2011 oyununu kurup bakmanızı rica ediyorum sizlerden.

Birde şunu ekleyim arkadaşlar imzamda görülen MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Kullanıcı Testleri başlığına diğer arkadaşlarımızda testlerini eklerlerse sevinirim. ya da ben başlığı değiştireceğim. MONSTER® GX660R İncelemesi şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 27 Aralık 2010; 13:16:09 >

Dünyada bilgiden daha aziz ne var? | Yusuf Has Hacib
    Derbentcioğlu

• quote:

@Aykut_K

Alıntıları Göster
    işlemiciyi 720qm olarak rami de 4gbx2 olarak değiştirmeyi düşünüyorum
    hemde sanırım ücret daha ucuza gelecek
    ssd konusunu da belirtmek istiyorum yaza doğru fiyatlarına göre uygun bi ssd almayı düşünüyorum şuan için çok pahalı geliyorlar bana :(
    ilgin için teşekkürler lucasthehacker

• quote:

ssd konusunu da belirtmek istiyorum yaza doğru fiyatlarına göre uygun bi ssd almayı düşünüyorum şuan için çok pahalı geliyorlar bana :(

Alıntıları Göster
    5870 standart paket
    ilk açıldığında
     MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ

oyundayken turbo ve fan kapalı

oyunda turbo ve fan açık

oyunda sadece fan açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran88 -- 28 Aralık 2010; 11:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

quote:

ne alakası var şimdi sen araba alacak olsan sadece motorunamı bakıyorsun...yani senin için motoru iyi olsun ama görünüşün önemi yok çarpık dahi olsa önemsizmi olur burda bunu diyenlerin hepsi araba alacak olsalar ilk önce dışına bakarlar ama iş buna gelince nedense napacak oluyor oda ilginç...ayrıca ben olmayan bişeyi olsun demiyorum bu özellik zaten msida mevcuttu ve illada olsun diye bişeyde demedim olsa estetik olarak güzel olurdu diye düşüncemi dile getirdim bunu niye böyle notebooku kötülemek ister gibi algılıyorsunuz ilginç...yani kimse sizin aldığını notebookları kötülemiyor merak etmeyin eğer öyle bir kaygınız varsa...

ortada bi sorun var ama anlaşılamıcak bi sorun olarak görmüyorum ha araba örneğine gelirsek en azından senin bakış açına göre degerlendirirsek ferrari kasa olsun sahin motoru olsun bu mudur yani herşeyden önce kasa ? performans nerede ha illa kasa yapısı diyorsan şu butik modellerden alabilirsin ama performans olsun diyorsan belirli şeylerden feragat etmek gerekiyor , olsa kötümü olurdu hayır çok hoş olurdu , arkadaşım benim aldığım laptopu kötülesen ne olur kötülemesen ne olur çok da tınn monster markası bana mı ait , ortağımıyım ? alan memnu satan memnun ali, veli dediği için alışveriş yapmıyoruz kendi aklımız var çok şükür

Alıntıları Göster

ortada sorun yok zaten de yani insanların görüslerini hemen sanki birşeyleri kötülemek içinmiş gibi algılamanız sıkıntı yaratıyor...bende makinanın siparisini verdim 2.parti için bu olsa vericektim gibisinden salakca bahaneler uydurmuyorum yada öyle bir niyetim yok ama olsa hoş bir görüntü estetiği olurdu bunuda belirtmek neden sorun olsunki...

• quote:

bende makina gelince ssd taktırmayı düşünüyorum...zaten şubatte gelicek ozaman alıp taktırabiliriz...içinden cıkan 500gb 2.slotda yedek olarak kullanmayı düşünüyorum...

Orijinalden alıntı: EjderLefLef

quote:

bende makina gelince ssd taktırmayı düşünüyorum...zaten şubatte gelicek ozaman alıp taktırabiliriz...içinden cıkan 500gb 2.slotda yedek olarak kullanmayı düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Ya da yanlış anlaşılmaya bende isterdim amblemin ışıklı olmasını. Bunu Özgür beyede söyledim maalesef MSI amblemimizi şeffaf yapmamış öyle olunca da ekranın ışığı arkadan çıkmıyor dedi. Yeniden panel getirtme düşüncemiz var ama kesin değil dedi eğer lcd panel getirtebilirsek değiştiririz ancak kesin birşey yok diye bana telefonda söyledi.

Arkadaşlar Everest ile monitör blgilerinin resimlerini koyabilir misiniz? Aşağıdaki gibi.

Bu arada tekrar yineliyorum lütfen Pes 2011 ve Fifa 2011 kurup oynarmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 27 Aralık 2010; 13:46:44 >

Dünyada bilgiden daha aziz ne var? | Yusuf Has Hacib
    Derbentcioğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: EjderLefLef

quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

Merhaba ön sipariş vermek istiyorum fakat %5 lik indirim söz konusu tekrar olacak mıdır? olacaksa verecem %5+%3 peşin ödeme indirimi baya cazip geliyor bana...cevaplarsanız sevinirim..

sanırım olmaz suanda %2 lik bir indirim var...oda 2 ocakta bitecek sonra 9ocağa kadar %1lik bir indirim var...zaten ondan sonrada siparis geçerler sanırım...ama yinede fokus bilgisayara açıp sorabilirsin...

cevap için teşekkürler birde yetkili kişilerden bir cevap alabilirsek iyi olurdu %5 indirim inşallah tekrar yaparlar..
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.