Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
236.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoyaLWarrioR

Arkadaşlar Notebokuna Kavuşan Arkadaşlara Hayırlı Olsun Diyorum Canavarimi Çok Zorluyorum

Adobe Flash Playeririm
    Adobe After Effect
    Adobe Photoshop
    Camtasia Studio
    Visual Studio Programları Açıkkken 3d Maxte 2 Dakikalık Render Aldım Mental ray Olarak turbu ve turbo fan özellikleri açık olarak dirhem ısınmadı =)

Ardından 3d maxte render alırken pes 2011 oyununu oynadım biraz kasma yaptı onuda mental ray render almaya bağlıyorum

birde bileniniz var ise aldığım gün web camde sorun yoktu ancak şu anda webcam açılmıyor "no camera device !" Hatası veriyor Yardım Ederseniz Sevinirim =)

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ

Alıntıları Göster
    fn + F6 kombinasyonunu deneyin.
    Eğer fn Tuşlarını kullanamıyorsanız Driverini Kurun Sorunun Düzelmesi lazım

• quote:

Arkadaşlar Notebokuna Kavuşan Arkadaşlara Hayırlı Olsun Diyorum Canavarimi Çok Zorluyorum

Adobe Flash Playeririm
    Adobe After Effect
    Adobe Photoshop
    Camtasia Studio
    Visual Studio Programları Açıkkken 3d Maxte 2 Dakikalık Render Aldım Mental ray Olarak turbu ve turbo fan özellikleri açık olarak dirhem ısınmadı =)

Ardından 3d maxte render alırken pes 2011 oyununu oynadım biraz kasma yaptı onuda mental ray render almaya bağlıyorum

birde bileniniz var ise aldığım gün web camde sorun yoktu ancak şu anda webcam açılmıyor "no camera device !" Hatası veriyor Yardım Ederseniz Sevinirim =)

Driverı yeniden yükleyin düzelecektir.

Bu arada PES 2011 kuran birisini buldum. En yüksek ayarlarda nasıl? Özellikle uzun toplar attığında ve hızlı koşarken kameranın hızlı hareketlerinde bulanıklaşma oluyor mu sende de? Olmuyorsa hangi ayarlarda oynuyorsun?

Dünyada bilgiden daha aziz ne var? | Yusuf Has Hacib
    Derbentcioğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: derbentcioglu

quote:

Adobe Flash Playeririm
    Adobe After Effect
    Adobe Photoshop
    Camtasia Studio

Driverı yeniden yükleyin düzelecektir.

Bu arada PES 2011 kuran birisini buldum. En yüksek ayarlarda nasıl? Özellikle uzun toplar attığında ve hızlı koşarken kameranın hızlı hareketlerinde bulanıklaşma oluyor mu sende de? Olmuyorsa hangi ayarlarda oynuyorsun?

Alıntıları Göster
    PES 2011 i

ekran çözünürlüğü 1920*1080

16:9
    görüntü kalitesi yüksek zerre kadar donmuyor hızlı toplarda gtx 265 biraz donma yapıyordu fark edilmeyecek derecede gxt 460 hiç hissettirmiyor bile ancak dediğim gibi programlar açık iken ve 2d maxte mental ray render alırken baya bi donma yapıyor ki bu günümüz laptoplarında imkansız bişi gibi görünüyor mental ray render alınırken pc bütün gücü 3d maxe harcar birakin oyun oynamayi açarsaniz şükredin işte bu konuda monster i seviyorum :D tekrardan hayirli olsun kamera işini çözdüm fn + f6 =)

MONSTER Q8GT663R 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology
    Intel® Core™ i7-840QM İşlemci ( 4 Core, 8MB, 1.86GHz > 3.20GHz)
    1.5GB GDDR5; 192Bit nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1333
    500 GB Momentus® XT Katı Hal Hibrit Disk 7200 RPM 32 MB ST95005620AS
    6x Blu-Ray READER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA

• quote:

PES 2011 i

görüntü kalitesi yüksek zerre kadar donmuyor hızlı toplarda gtx 265 biraz donma yapıyordu fark edilmeyecek derecede gxt 460 hiç hissettirmiyor bile ancak dediğim gibi programlar açık iken ve 2d maxte mental ray render alırken baya bi donma yapıyor ki bu günümüz laptoplarında imkansız bişi gibi görünüyor mental ray render alınırken pc bütün gücü 3d maxe harcar birakin oyun oynamayi açarsaniz şükredin işte bu konuda monster i seviyorum :D tekrardan hayirli olsun kamera işini çözdüm fn + f6 =)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

Tekrar hayırlı olsun alanlara
    Daha önce birşeyler sormuştum.Herhangibir cevap veya yorum gelmedi.
    Neyse zaten orda belirttigim goruslerimle ilgili sorunları arkadaşlar yaşamaya başlamış.
    Bu cihaz bir LAPtop olduguna göre sadece alıp da masada kullanılmayacaktır.
    Şöyle uzanıp kucagınıza alacaksınız mutlaka işte o anda bu kadar yuksek donanımları olan
    bir biligsayar zaten bolca havaya muhtacken bir de kucakta olunca ciddi anlamda ısıncaktır diye
    düşünüyorum.
    Kullanan arkadaşlara sormak istedigim bir soru var;
    FAN BOOST özelliğini açmadan TURBO modu kullanıldığında fan da otomatik olarak hızlanıyor degil mi?
    Bu turbo modu laptopu overclock etmeye yarıyor diye biliyorum?Turboyu aktif hale getirince ekran kartı da overclock
    oluyor mu yoksa onu ayrıca mı overclock etmek gerekir??
    O yuzden ciddi bir ısınma bekliyorum ben.Ayrıca fan boost kullanıldında ciddi anlamda rahatsız edici bir ses
    cıkardıgını internette izledigim bir videoda gordum.
    Performanslı oyunları oynarken illa bu fan boost'a ihtiyacımız olacak mı?
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: docalp

Arkadaşlar,

Tekrar hayırlı olsun alanlara
    Daha önce birşeyler sormuştum.Herhangibir cevap veya yorum gelmedi.
    Neyse zaten orda belirttigim goruslerimle ilgili sorunları arkadaşlar yaşamaya başlamış.
    Bu cihaz bir LAPtop olduguna göre sadece alıp da masada kullanılmayacaktır.
    Şöyle uzanıp kucagınıza alacaksınız mutlaka işte o anda bu kadar yuksek donanımları olan
    bir biligsayar zaten bolca havaya muhtacken bir de kucakta olunca ciddi anlamda ısıncaktır diye
    düşünüyorum.
    Kullanan arkadaşlara sormak istedigim bir soru var;
    FAN BOOST özelliğini açmadan TURBO modu kullanıldığında fan da otomatik olarak hızlanıyor degil mi?
    Bu turbo modu laptopu overclock etmeye yarıyor diye biliyorum?Turboyu aktif hale getirince ekran kartı da overclock
    oluyor mu yoksa onu ayrıca mı overclock etmek gerekir??
    O yuzden ciddi bir ısınma bekliyorum ben.Ayrıca fan boost kullanıldında ciddi anlamda rahatsız edici bir ses
    cıkardıgını internette izledigim bir videoda gordum.
    Performanslı oyunları oynarken illa bu fan boost'a ihtiyacımız olacak mı?
    Şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Selam
    Aslında bizde yalnış anlaşılma var. Bu makinalar diz üstüne kullanılması yalnış. Bütün makinalar soğuk havayı alttan/yandan alıp gene benzer şekilde ısınan havayı tahliye ediyorlar. Bu nedenle aslında diz üstünde yada yatarak kullanılmaması gerekiyor. Eğer bu şekilde kullanılacaksa altına bir plaka yada uygun bir soğutucu konulması gerekmektedir. Geçen teknosada bu şekilde bir sürü ürün gördüm. Burada illa ek fan olmasına gerek yoktur. Ama dediğim gibi cihazın sağlıklı çalışması için hava kanallarının açık kalması gerekmektedir. Ek bilgi olarak bizim okulda manyetik alanlar üzerine çalışan Prof. Dr. Osman Çerezci hocanın yaptığı incelemeler notebook un alt ve lcd panelin arka kısmında çok miktarda radyasyon mevcuttur. Bu bölgelerde genital bölgelere denk geldiğinden çok zararlıdır ve bu şekilde kullanılmaması bence öenmlidir.
    Gelelim turbo olayına. Turbo fan devreye girmesede makina fan hızını kendi ayarlıyor. Ancak turbo fan ile fan maks. hızda devamlı şekilde çalışıyor. Yani kullanıcı kendi istediği ile makinayı rahatlatıyor. O nedenle oyun sesini açıp turbo fan ı açmak makinayı rahatlatır oyunu daha rahat oynatır diye düşünüyorum

Berlingo Shine Bold XTR

• Arkadaşlar yaptığım testlerin hepsini MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Kullanıcı Testleri başlığına ekledim bilgilerinize.

quote:

PES 2011 i

Ben donmadan bahsetmemiştim zaten bulanma ya da çamurlanma hani şu Full HD LCD TV'lerdeki 100 hertz ve 60 hertz arasındaki fark gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 27 Aralık 2010; 2:31:50 >

Derbentcioğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Selam
    Aslında bizde yalnış anlaşılma var. Bu makinalar diz üstüne kullanılması yalnış. Bütün makinalar soğuk havayı alttan/yandan alıp gene benzer şekilde ısınan havayı tahliye ediyorlar. Bu nedenle aslında diz üstünde yada yatarak kullanılmaması gerekiyor. Eğer bu şekilde kullanılacaksa altına bir plaka yada uygun bir soğutucu konulması gerekmektedir. Geçen teknosada bu şekilde bir sürü ürün gördüm. Burada illa ek fan olmasına gerek yoktur. Ama dediğim gibi cihazın sağlıklı çalışması için hava kanallarının açık kalması gerekmektedir. Ek bilgi olarak bizim okulda manyetik alanlar üzerine çalışan Prof. Dr. Osman Çerezci hocanın yaptığı incelemeler notebook un alt ve lcd panelin arka kısmında çok miktarda radyasyon mevcuttur. Bu bölgelerde genital bölgelere denk geldiğinden çok zararlıdır ve bu şekilde kullanılmaması bence öenmlidir.
    Gelelim turbo olayına. Turbo fan devreye girmesede makina fan hızını kendi ayarlıyor. Ancak turbo fan ile fan maks. hızda devamlı şekilde çalışıyor. Yani kullanıcı kendi istediği ile makinayı rahatlatıyor. O nedenle oyun sesini açıp turbo fan ı açmak makinayı rahatlatır oyunu daha rahat oynatır diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Birde benim makinada daha önce dediğim gibi backspace ile numlock tuşlarının arasından bastırınca sağ üst köşe esniyor. Ayrıca delete ve insert tuşlarına basınca değişik ses geliyor sanki altı boş gibi. Sanki Pgup ile Pgdn tuşlarının oradaki çenteki tam oturmuyor biraz bastırınca ses daha düzeliyor ama zamanla gene kalkıyor.
    Sizde de böyle bir sorun varmı?

Berlingo Shine Bold XTR

• quote:

Selam

Alıntıları Göster
    Monster Laptop Kullanıcıları Size bir Soru Sormak İstiyorum...
    Bilgisayarım şu ana dek fişe takılı pil çıkık vaziyette kullandım,
    sadece pil takılı kullanmaya başladım.Ekranın Bazı bölümlerinde çicik cizik donmalar meydana geliyor.
    Sizlerde de böyle bir sorun yaşadınız mı?
    Örneğin Win 7 de Başlat çubuğunda bulunan çalışan programların üzerine fareyi götürdügümde çıkan şeylede donma
    masaüstü siderbardaki araçların bazıları vs.vs Tabiki bunlar Geçici olarak oluyor
    Yüksek performansta kullanıyorum bilgisayarımı...

SORUN 2:pilde iken turbo modu aktive edilemiyor!

Yardım Ederseniz Sevinirim...

@RoyaLWarrioR kamera sorununu çözdüğüne sevindim

• Duz zemine koydugumda iyi hava aldigini dusunmuyorum diyen arkadaslar bunun cok basit bir cozumu var hemen hemen her laptopda ise yaradi. Tek yapmaniz gereken laptobun arka ayaklarina kola kapagi koyun sorun hallolacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyzapin

quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Sırt çantası budur o zaman arkadaşlar?

http://www.monsternotebook.com.tr/yedek-parca-aksesuar-NOTEBOOK-SIRT-CANTASI.html

yapı olarak evet ama şükürler olsun rengi siyah üzerine gri parçalı :D kesinlikle takım elbiseyle gezip durmayan biriyseniz bence sırt çantası daha mantıklı hem daha rahat taşırsınız hemde fazladan bişeylerde koyulabilir sırt çantasına

Alıntıları Göster
    Selan arkadaşlar makinasına Flight Simalator X (2007) kurup oynayana varmı(very high grafik seviyesinde) gta v.b oyunlardan cok gerçekten bu simulatorum performansını merak ediyorm ve son olarak linux dan 64 veya 32 bit e geçerken cok zorlandınızmı kısaca özetlerseniz memnuniyet duyarım.Şimdiden teşekkürler hepinizin canavarları hayırlı olsun:)

• Dostum teşekkür ederim,

Aslında klas cihazlar havayı alltan almazlar.
    Ben de bu laptopu aldım ama asıl olması gereken klavyeden soguma yontemidir.
    Yani allta hava emişi icin bir ızgara olmaz.Böylece ister kucagında kullan ister koltuga koy
    laptop havasız kalmaz.Monster burda bir eksiklik gosteriyor bence.Bir arkadaş da aykaların
    altına gazoz kapagı koymaktan bahsetmiş.Dogru Yukseltince hava akışı artacaktır ama bunu
    2500 TL'den fazla para verdigimiz laptopun ureticisinin dusunmesi gerekirdi.
    Radyasyona gelince lcd paneller klasik ekektron tabancalı sistemlere gore yani su tüplü denilen
    eski monitorlere göre cok dusuk radyasyon seviyelerindedir.Mutlaka bir radyasyon sozkonusu ama zaten
    neredeyse içinden elektrik gecen hersey radyasyon yayıyor.Eminim evindeki wireless modem
    laptopundan daha zararlıdır
    quote:

Selam

• quote:

Orijinalden alıntı: Naoko

Selan arkadaşlar makinasına Flight Simalator X (2007) kurup oynayana varmı(very high grafik seviyesinde) gta v.b oyunlardan cok gerçekten bu simulatorum performansını merak ediyorm ve son olarak linux dan 64 veya 32 bit e geçerken cok zorlandınızmı kısaca özetlerseniz memnuniyet duyarım.Şimdiden teşekkürler hepinizin canavarları hayırlı olsun:)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar nvdia lı modeli alan arkadaşlarahttp://www.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=12155&type=utility bu linkteli nvdia over clock programını tavsiye ediyorum programı kuruyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz turbo modu açtığımızda artık nvidia kartımız en yüksek performansta çalışıyor bu özellik sayesinde neredeyse tüm oyunları en yüksek çözünürlükte hiç donma olmadan oyunları oynadım dileyen arkadaşlar kullanabilir saygılarla ....

MONSTER Q8GT663R 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology
    Intel® Core™ i7-840QM İşlemci ( 4 Core, 8MB, 1.86GHz > 3.20GHz)
    1.5GB GDDR5; 192Bit nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1333
    500 GB Momentus® XT Katı Hal Hibrit Disk 7200 RPM 32 MB ST95005620AS
    6x Blu-Ray READER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

sadece pil takılı kullanmaya başladım.Ekranın Bazı bölümlerinde çicik cizik donmalar meydana geliyor.
    Örneğin Win 7 de Başlat çubuğunda bulunan çalışan programların üzerine fareyi götürdügümde çıkan şeylede donma
    masaüstü siderbardaki araçların bazıları vs.vs Tabiki bunlar Geçici olarak oluyor

şükürler olsun bu sorunlarını yaşamıyorum umarım sende bir çöüm yolu bulursun

2. soruna gelince turbo modunda enerji sarfiyatı max oluyor ve bataryayla kullanılırken bu yüzden aktive edilemiyor bu bir sorun değil eğer sorun oldugunu düşünüyorsan windowstan da çözüm beklemeliyiz çünkü bataryadayken derecelendirme yapmıyor

bataryayı istediğin çabucak bitirmene yardım etmiyorlar işte sevinmelisin

Birde bataryayı çıkartarak kullanmanı önermem öncelikle elektrik kablosuna takılıyken elektriklerin kesilmesi ile cihazına büyük hassarlar verdirebilirsin ve son pişmanlık fayda da etmez....

diğer bir açıdan bakarsak donanım forumdaki bir arkadasın verdiği linki incelediğimde suanda kullandığımız bataryaları hiç kullanmasak bile raf ömürlerinin uzamadığını anlatıyordu raf ömürleri değişmicekse nede n bu riske girim. bunuda geçti bir batarya mx 150-200lira 3yılda bir alınır mantıken ama bataryasız kullandığım için sadece anakartın bile zarar görürse fiyatını bilmiyorum ama 300ş dolardan aşşa olmaz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyzapin -- 27 Aralık 2010; 0:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: docalp

Dostum teşekkür ederim,

Aslında klas cihazlar havayı alltan almazlar.
    Ben de bu laptopu aldım ama asıl olması gereken klavyeden soguma yontemidir.
    Yani allta hava emişi icin bir ızgara olmaz.Böylece ister kucagında kullan ister koltuga koy
    laptop havasız kalmaz.Monster burda bir eksiklik gosteriyor bence.Bir arkadaş da aykaların
    altına gazoz kapagı koymaktan bahsetmiş.Dogru Yukseltince hava akışı artacaktır ama bunu
    2500 TL'den fazla para verdigimiz laptopun ureticisinin dusunmesi gerekirdi.
    Radyasyona gelince lcd paneller klasik ekektron tabancalı sistemlere gore yani su tüplü denilen
    eski monitorlere göre cok dusuk radyasyon seviyelerindedir.Mutlaka bir radyasyon sozkonusu ama zaten
    neredeyse içinden elektrik gecen hersey radyasyon yayıyor.Eminim evindeki wireless modem
    laptopundan daha zararlıdır
    quote:

Selam

Alıntıları Göster
    onun için wireless modem kullanmıyorum

Berlingo Shine Bold XTR

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Ben de yeni farkettim pilde çalışırken turbo aktif edilemiyor. Ayrıca bu turbo modun işlemci hızını artırdığını nasıl test edbiliriz? everest de denedim turbo açıkken %5 overclock ettiğini yazıyor BilgiAlanı Değer
    CPU Saati 1817.77 MHz (Gerçek: 1733 MHz, overclock: 5%)

• quote:

İçeriğinde biçok uçak çeşidi-similasyonu var fakat oynaması biraz zor hatta bana göre baya zordu uçağı daima düşürüyordum
    Grafikleri 5870 için çerez gibidir.İstersen bir dene Bulabilirsen Hawx 2 yi tavsiye ederim(yanlış indirme bazıları 2 yazıp hawx 1 linki veriyor.)

birşey yok ki yüklerken. windows cdsini taktım açtım kendi başladı yüklemeye. ektra hiç birşey yapmadım.
  • mahipek arkdşm bugundur pes oynadm kamera akışlarnda hafif bulanıklasma var gbi.özellikler komple fulldu, turboda fanı acmadğmda ısınma olmuyor 30dk kadar kulandm sonra turbosuz dwm ettm. Lcd bagladgmda bulanıklasma daha belirgin(lcd,game mode da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseri61 -- 27 Aralık 2010; 0:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirseri61

mahipek arkdşm bugundur pes oynadm kamera akışlarnda hafif bulanıklasma var gbi.özellikler komple fulldu, turboda fanı acmadğmda ısınma olmuyor 30dk kadar kulandm sonra turbosuz dwm ettm. Lcd bagladgmda bulanıklasma daha belirgin(lcd,game mode da)

Hafif ya da çok bir bulanıklaşma var bende de. Onun için soruyorum özellikle futbol oyunları için. O zaman çözünürlüğü düşürerek test edeceğiz.

Derbentcioğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirseri61

mahipek arkdşm bugundur pes oynadm kamera akışlarnda hafif bulanıklasma var gbi.özellikler komple fulldu, turboda fanı acmadğmda ısınma olmuyor 30dk kadar kulandm sonra turbosuz dwm ettm. Lcd bagladgmda bulanıklasma daha belirgin(lcd,game mode da)
    Arkadaşlar,
    Canavar'ın ayrıntılı incelemesi için,

http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX660R-Gaming-Notebook.40238.0.html

Cok guzel çalışmışlar. Her türlü ayrıntı mevcut fan sesinin db degerleri de var.Mutlaka inceleyin derim
    Yazıda kasanın saglamlıgını övmüşler,ama klavyenin hayal kırıklığı yarattıgını,parlak yuzeylerde parmak izleri kaldıgını belirmişler.
    Ayrıca balpeteği dokusunun da özvgü aldıgını okuyunca görürsünüz.Bir de touchpadi de övmüşler geniş ve pürüzlü yüzeyli oldugu için.
    Hangi görüş açılarında ekranın nasıl güründüğü de var.
    Gunduz kullanımlarında ve dısarda kullandıgınızda parlak ekranın baya sıkınıtı oldugunu yazmışlar.Ama indoor kullanıcıları için herhangibir
    sıkınıtı yok demişler.
    Laptopun fanının da ne kadar cok ses cıkarıdıgnı yazmışlar.Hatta fan boost edildiğinde laptop havalanacak sanıyorsunuz demişler

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.