Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
234.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdP 10

Metro 2033 ü Dx 10 da low da oynayabiliyorum ama medium a high a çektiğimde 5 10 saniye içinde windows yürütmeyi durdurup desktopa dönüyor.. Sorun nedir acaba ?

Alıntıları Göster
    @mehipek

2nd generation i7 ler sandy bridge işlemcilermiş baktım onların listesine normal olan hiçbir i7 yok sandy ler dışında driverları tek tek update ettim eksik kalmadı. yine durum aynı inceleyince de böyle olduğunu öğrendim

ayrıca
    @ahmet149

bu recommended da da sorunsuz çalıştırır çalıştırmaz değil o bazen reklam aldıyorlar o şekilde senin pc o özelliklerin üstünde de olsa çalıştırmıyor gibi gösterebiliyor bu durumda olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 14 Nisan 2011; 1:36:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

@mehipek

2nd generation i7 ler sandy bridge işlemcilermiş baktım onların listesine normal olan hiçbir i7 yok sandy ler dışında driverları tek tek update ettim eksik kalmadı. yine durum aynı inceleyince de böyle olduğunu öğrendim

ayrıca
    @ahmet149

bu recommended da da sorunsuz çalıştırır çalıştırmaz değil o bazen reklam aldıyorlar o şekilde senin pc o özelliklerin üstünde de olsa çalıştırmıyor gibi gösterebiliyor bu durumda olduğu gibi

Alıntıları Göster
    dx 10 dx 11 arasında nasıl gecıs yapabılıyoruz arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

@mehipek

ayrıca
    @ahmet149

Bende yeni çıkan sandy bridge işlemcili olan msi ımı alsam yoksa i7 740qm ilemcili mi bilemedim. SB 1.5gb gtx 460m ekran kartı diğeri hd5870, kullananlar memnun mu acaba crysis 2 de falan fps ne kadar oluyor her ikisinde de, amerikadan getirteceğim iyi bir şey olsun istiyorum hemde ucuz gelecek :) karar veremedim bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: 100numara

dx 10 dx 11 arasında nasıl gecıs yapabılıyoruz arkadaslar

Oyunların menülerinde var.Mesela metro 2033 oynunda video ayarlarının içinde dx9-dx10-dx11 seçenekleri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

quote:

Orijinalden alıntı: cemkurkcu

Monster ın sitesinden MONSTER Q72MS-16F11 15.6 yı böyle değiştirdim. Sizce nasıl özellikleri?

# Intel® Core™ i7-740QM 4-Cores; 6MB L3; 1.73GHz > 2.93GHz; 1333 MHz; 45W; 45nm
    # 1GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD5870; DX11; DVI-DL; 40nm; MXM 3.0b; 55W-65W
    # 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    # 8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204pin - 2 SODIMMs
    # 500GB Seagate® 7200RPM 16MB ST9500420AS
    # 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    # Windows 7 Home Premium ( Tr ) ( 64 Bit )
    # 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card
    # HD Kamera
    # Internal Bluetooth™ v2.1 + EDR Module

2.867 TL

Bu ekran kartı beni 3 yıl götürür mü sizce?

i7 740 seçmek saçma aralarında eğer ghz dışında fark yoksa 720 ile arasındaki farkı günlük kullanımda hissetmesin bile 50 dolarda cebinde kalır

aralarında GHz farkı var:

Intel® Core™ i7-720QM 4-Cores; 6MB L3; 1.60GHz > 2.80GHz; 1333 MHz; 45W; 45nm
    Intel® Core™ i7-740QM 4-Cores; 6MB L3; 1.73GHz > 2.93GHz; 1333 MHz; 45W; 45nm

• quote:

Orijinalden alıntı: TRibLy*

mehipek aga ..
    bende ilk aldığım gün kurdum driverı cd den . o gün bugündür hiç bir sorun yok şükür ..
    inşallahda olmaz :/ .
    ve sizin sorunlarda inşallah düzelir çabucak .

quote:

Sizde ilk gelen cd ile kullanıyorsunuz ve sorun yok öyle mi?

---

Doğrularsanız sevinirim arkadaşlar.

evet monstern yannda gelen cd den kurdm driverları .

quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

@mehipek

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F1-ATI5870-MONSTER-Q72MS-16F11.html lınkte goruntuye bas ordan ozel led performansında var

Bir ara bunu denemek lazım. Monster yetkilileride açıklama yapacaklardır bu konu hakkında.

Fokus yetkilileri beyanda bulunursa sevincem artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRibLy* -- 14 Nisan 2011; 17:24:47 >

• quote:

quote:

mehipek aga ..
    bende ilk aldığım gün kurdum driverı cd den . o gün bugündür hiç bir sorun yok şükür ..
    inşallahda olmaz :/ .
    ve sizin sorunlarda inşallah düzelir çabucak .

quote:

Sizde ilk gelen cd ile kullanıyorsunuz ve sorun yok öyle mi?

---

Doğrularsanız sevinirim arkadaşlar.

evet monstern yannda gelen cd den kurdm driverları .

quote:

@mehipek

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F1-ATI5870-MONSTER-Q72MS-16F11.html lınkte goruntuye bas ordan ozel led performansında var

Bir ara bunu denemek lazım. Monster yetkilileride açıklama yapacaklardır bu konu hakkında.

Fokus yetkilileri beyanda bulunursa sevincem artık .

Alıntıları Göster
    Sizce focus bikgisayarın biraz indirime gitmesi gerekmezmi? Şuan 2630qm sb işlemcili ve gt550m li asus bilgisayarlar bazı indirimlerle sitelerde 1800 civarına bulunabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukul

Sizce focus bikgisayarın biraz indirime gitmesi gerekmezmi? Şuan 2630qm sb işlemcili ve gt550m li asus bilgisayarlar bazı indirimlerle sitelerde 1800 civarına bulunabiliyor.

İndirime giderse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet419

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar en iyi sesi hangi ayarlarda alıyorsunz. Kullandığınız ayarları söyleyebilirseniz bende bir deneyim. Bir türlü istediğim ayarı tuttutamadım sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

Arkadaşlar en iyi sesi hangi ayarlarda alıyorsunz. Kullandığınız ayarları söyleyebilirseniz bende bir deneyim. Bir türlü istediğim ayarı tuttutamadım sanki.

benım kı soyle.
    cevre: none
    ekolayzer : rock
    gurultu dengeleme aktıf
    DTS enable bass aktıf
    content mode: musıc
    enable mix LFE aktıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsternotebook

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sn ÖZGÜR BEY
    Acaba yeni bir seriniz ne modelinizde olacak fiyat performansı odaklı yeni projeleriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımsı

Sn ÖZGÜR BEY
    Acaba yeni bir seriniz ne modelinizde olacak fiyat performansı odaklı yeni projeleriniz var mı ?

Alıntıları Göster
    Hepsiburadan 12 taksitle siparişi geçtim acaba elimde ne zaman olur bilgi verirseni sewinirim

çok mutluyum :P

• quote:

Hepsiburadan 12 taksitle siparişi geçtim acaba elimde ne zaman olur bilgi verirseni sewinirim

çok mutluyum :P

Alıntıları Göster
    arkadaşlar geçen gün pc ye format atmak zorunda kaldım. windowsu tekrar kurdugumda o ekrandaki kayma olmadı ancak ati driverini kurunca tekrar oldu
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu model bittiğinde yeniden satışı olmuyacak mı ?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Özgür bey ;
    konuda 2 3 soru var bakıp yanıtlamanız mümkünmü kaç gündür bekliyorz
  • quote:

Özgür bey ;
    konuda 2 3 soru var bakıp yanıtlamanız mümkünmü kaç gündür bekliyorz

Alıntıları Göster
    Ürününüzü öğleden sonra göndereceğinizi sölemiştiniz bekliyorum ama herhangi bir işlem gözükmüyor halen daha tedarik sürecinde bir bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbentcioglu

quote:

selam arkadaşlar ..
    ben canavarımızın bi özelliğini kullanamıyorum.
    resimde ki özellik ;
     MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ
     MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ

bunu kullanmayı bilen bir kullanıcıdan yada özgür beyden cevap bekliyorum .
    Teşekkürler
    TRibLy

Bunu nerede gördünüz?

Alıntıları Göster
    Umarım 5870m olan ürününüz hazirana kadar stoklarınızda bulunur monster sipariş edipte beklemek istemem doğrusu

• quote:

@mehipek

pekı kullanabıldınızmı bu ozellıgı oyunlarda farklı bı deneyım olur guzel olur ?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bilgileriniz ve hizmetiniz için tşk ederim.
  • Özgür Bey, AMD HD6970 ve 6970 Crossfire modelleri G serisinde olacak mı? Sırf bu ekran kartıları için clevonun dizüstülerini almayı düşnüyorum. Ekran kartı crossfire olunca tercih edilebilen en düşük işlemci i7 960 3.20 Ghz oluyor ve benim ihtiyacımın çok fazlası. Sırf ekran kartı için 1-2 bin lira fazla vermek istemiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca önümüzdeki aylarda MSİ AMD HD 6900 serisi ekran kartlı modelleri çıkaracak mı? Hd 5870 i çıkarıp HD 6970 takabilirmiyiz monsterlara? Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar..

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. donanımsı,

Bizim ürün stratejimiz MONSTER® markasına yakışır yani canavar gibi, her zaman en iyi kalitede, en iyi bileşen ve özelliklere sahip ve en önemlisi de doğru zamanda doğru notebook ürünlerini müşterilerimize sunmaktır. Buna göre; taşınabilirliğinin yanı sıra yüksek performansın hedeflendiği sıra dışı bir dizüstü bilgisayar beklentisi olanların aradığı tüm özellikleri bir notebookta bulabilecekleri ve en yeni, en kaliteli, en iyi performans ve uzun vadeli istikrar hedefleyen kullanıcılar için tasarlanmış, en ileri teknolojik özellikleri bünyesinde bulundurabilen ve mobil performansta sınırları zorlamaya ve pek çok masaüstü bilgisayara alternatif olmaya aday MONSTER® dizüstü modellerini, kişiye özgü notebook bileşenleri ile özelleştirmeye imkan tanıyarak son kullanıcı ile buluşturabilmeyi hedeflemekteyiz.

2nd Generation Intel® Core� i7 Sandy Bridge mobil işlemci platformu ile birlikte performans serisi notebook ürün modellerini önceden olduğu gibi gelecekte de satışını sürdürmeyi ve bu klasmandaki ürünler ve / veya alternatif performans ürünlerinin Türkiye pazarında MONSTER® markasının satış öncesi / sonrası yüksek hizmet kalitesi ve standartları ile satılarak Türkiye pazarının yapısı ve ihtiyaçlarına en yakın olabilecek en doğru ürünleri pazara sunmayı hedeflemekteyiz. Bunun için üretici firmalar ile olan görüşmelerimiz halen devam ediyor ve önümüzdeki günlerde lanse ettiğimiz ve henüz kesinleşmediği için lanse etmediğimiz en yeni 15.6" hem de 17.3" ürünler tarafında yine en üst performans sınıfında yer alan ürünleri ve yeni Fiyat / Performans lideri olmaya aday ürünlerimizi inşallah beğeninize sunmak gayretinde olduğumuzu özellikle belirtmek istiyoruz. Bu klasmanda önümüzdeki günlerde AMD 5870, AMD 6970, AMD 6970 Crossfire, NVIDIA GTX 460M, NVIDIA GTX 560M, NVIDIA GTX 460M SLI, NVIDIA GTX 485M SLI ekran kartı seçeneklerini, 15.6" ve 17.3" uygun modellerde FULL HD 3D ekran seçeneklerini, en üst kategoride yer alan HDD, SSD ve BELLEK alternatiflerini yine sizlerle buluşturmayı planlıyoruz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Sn ÖZGÜR BEY

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.