Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
235.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdP 10

ati ekran kartlı arkadaşlar, metro 2033 oyununu hangi ayarlarda oynadınız ?

DX 10'da yüksek seviyede takılmadan oynuyorum.
  • Rica etsem monster bilgisayarı olanlar ( hd58709 ekran kartılı)http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ sitesine girip shogun 2 total war'ı seçip sonuçları burada paylaşabilirler mi? Fotoğraf da eklerseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet419

Rica etsem monster bilgisayarı olanlar ( hd58709 ekran kartılı)http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ sitesine girip shogun 2 total war'ı seçip sonuçları burada paylaşabilirler mi? Fotoğraf da eklerseniz sevinirim..

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ

• quote:

Rica etsem monster bilgisayarı olanlar ( hd58709 ekran kartılı)http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ sitesine girip shogun 2 total war'ı seçip sonuçları burada paylaşabilirler mi? Fotoğraf da eklerseniz sevinirim..

2. mesaj oldu arka arkaya aslında ama tek cevaba 2 resim sıgmadı 200kb yüzünden böyle oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 12 Nisan 2011; 23:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

mehipek ben cd dekı driveri atinin sitesindeki driverlada bu sorunu yasadım. driversizda yasadım :)

Yani hem Monster cd'si içerisindeki driverda hem ATI'nin sistesindeki son driver ile de bu sorunu yaşadınız öyle mi? Ayrıca driver olamadanda yaşadınız demek ilginç oldu bu.

quote:

Orijinalden alıntı: TRibLy*

mehipek aga ..
    bende ilk aldığım gün kurdum driverı cd den . o gün bugündür hiç bir sorun yok şükür ..
    inşallahda olmaz :/ .
    ve sizin sorunlarda inşallah düzelir çabucak .

Sizde ilk gelen cd ile kullanıyorsunuz ve sorun yok öyle mi?

---

Doğrularsanız sevinirim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

mehipek ben cd dekı driveri atinin sitesindeki driverlada bu sorunu yasadım. driversizda yasadım :)

Yani hem Monster cd'si içerisindeki driverda hem ATI'nin sistesindeki son driver ile de bu sorunu yaşadınız öyle mi? Ayrıca driver olamadanda yaşadınız demek ilginç oldu bu.

quote:

mehipek aga ..
    bende ilk aldığım gün kurdum driverı cd den . o gün bugündür hiç bir sorun yok şükür ..

---

aynen ole oldu bırde bu sorunu genelde sarjdan cıkardıktan sonra yasıyorum oturumu kapatıp actıktan sonra duzelıyo.

• quote:

selam arkadaşlar ..
    ben canavarımızın bi özelliğini kullanamıyorum.
    resimde ki özellik ;

bunu kullanmayı bilen bir kullanıcıdan yada özgür beyden cevap bekliyorum .
    Teşekkürler
    TRibLy

Bunu nerede gördünüz?

• @mehipek

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F1-ATI5870-MONSTER-Q72MS-16F11.html lınkte goruntuye bas ordan ozel led performansında var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mehipek aga ..

---

aynen ole oldu bırde bu sorunu genelde sarjdan cıkardıktan sonra yasıyorum oturumu kapatıp actıktan sonra duzelıyo.

Allah allah neden oluyor acaba bu. Ben eski drivera dönemedim daha. Gerçi çok sorun değil ama ayda bir de yaşansa bu durum neden oluyor diye sormadan geçemiyorum. Umarım sıkıntılı bir durumun habercisi olmaz.

quote:

@mehipek

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F1-ATI5870-MONSTER-Q72MS-16F11.html lınkte goruntuye bas ordan ozel led performansında var

Bir ara bunu denemek lazım. Monster yetkilileride açıklama yapacaklardır bu konu hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 13 Nisan 2011; 0:45:43 >

• Arkadaşlar bu arada benim webcam çalışmamaya başladı. Simple Camera'yı kaldırdım tekrar kurdum ama tık yok. Başka driver yoktu bildiğim kadarıyla yüklenecek.
  • olm tüm sorunlar da seni buluyor gerçekten. dediğin gibi başka birşey yok yüklemelik bu konuda. belki bir çakışma vardır bir programla bazen alakasız şeyler saçma sapan işlere yol açıyor. yazılımsal olduğunu düşünüyorum
    quote:

Arkadaşlar bu arada benim webcam çalışmamaya başladı. Simple Camera'yı kaldırdım tekrar kurdum ama tık yok. Başka driver yoktu bildiğim kadarıyla yüklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat
    acıklamalar icin tesekkürler.ben bu laptopu temmuz agustos gıbı almayı dusunuorm o zmna kadar herhangı bı parcasında update olur mu mesela ekran kartında ?

cwp yok mu

ve taktıkları ram ın markası nedır ?

bnde alırsam ıslemcıyı 820qm ve 6 gb ramle alıyım mı yoksa ram ı sonradan mı alım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Nisan 2011; 13:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

olm tüm sorunlar da seni buluyor gerçekten. dediğin gibi başka birşey yok yüklemelik bu konuda. belki bir çakışma vardır bir programla bazen alakasız şeyler saçma sapan işlere yol açıyor. yazılımsal olduğunu düşünüyorum
    quote:

Arkadaşlar bu arada benim webcam çalışmamaya başladı. Simple Camera'yı kaldırdım tekrar kurdum ama tık yok. Başka driver yoktu bildiğim kadarıyla yüklenecek.

Everes'te de göremiyorum Camera'yı. Umarım yazılımsaldır.

Sorunu çözdüm. Sorun ne yazılımdan ne de başka birşeyden miş. Tamamen benden kaynaklıymış. Bu aralar yoğunum gece 12'den sonra bir görüşme yapayım dedim arkadaşla ama kafam çalışmadı. F6'ya basmazsan açılmaz tabi kamera. Bugün kendime çok güldüm hakikaten Kusura bakmayın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 13 Nisan 2011; 23:36:35 >

• quote:

quote:

acıklamalar icin tesekkürler.ben bu laptopu temmuz agustos gıbı almayı dusunuorm o zmna kadar herhangı bı parcasında update olur mu mesela ekran kartında ?

cwp yok mu

ve taktıkları ram ın markası nedır ?

bnde alırsam ıslemcıyı 820qm ve 6 gb ramle alıyım mı yoksa ram ı sonradan mı alım ?

ramın markası samsung. 6 gb alma ya 4 ya da 8 al.
  • 5870 DRİVER GÜNCELLEME İÇİN GEREKENLER:
    ÇÖZÜLMÜŞ VE DENENMİŞTİR

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Önemli: Bu riskli bir işlemdir, işlemin başarısız olması sonucunda bilgisayarınız açılmayacaktır, servisle uğraşırsınız. kesinlikle uygulama dosyasını windows üzerinden kurmaya çalışmayın, daha riskli bir yoldur.

GSOD diye tabir edilen, genellikle driverı güncelledikten sonra oyunların ortasında baştan aşağı gri ekran verip donmasına sebep olan sorunun çözümü olarak verilmiş. Official mı değil mi net bilmiyorum.
    Bu sorunu yaşıyorsanız stock driver'ı geri yükleyerek problemi giderebilirsiniz, en sağlam yoldur.

Bu işlem Bios 0211 sürümünde denendiği için Bios'u 211'e güncellemenizi önemle tavsiye edilir. (http://support.asus.com/ linkinden download kısmından ilerleyerek bios update e ulaşabilirsiniz)

Bir üst mesajda yazdığım uyarı bu işlem ve bios güncelleme için de için aynen geçerlidir, bu işlem sırasında oluşabilecek bir problem (bilgisayarın kendini kapatması, donması gibi) bilgisayarınızı kullanılmaz hale getirebilir. Bu riski minimuma indirmek adına pilinizin ve adaptörünüzün takılı olduğundan emin olun. Böyle bir risk az da olsa her zaman var, göze almıyorsanız yapmayın.

Rehberi aldığım orijinal link:http://forum.notebookreview.com/asus-gaming-notebook-forum/515309-how-fix-your-gsod-blues.html

Bu işlem Bios 0211 sürümünde denendiği için Bios'u 211'e güncellemenizi önemle tavsiye edilir. (http://support.asus.com/ linkinden download kısmından ilerleyerek bios update e ulaşabilirsiniz)

Öncelikle ihtiyacınız olan bir flash disk. İşlem sırasında flash disk formatlanacağı için içindeki dosyaların yedeğini mutlaka alın, dosyaların formatlandıktan sonra geri dönüşü olmayacaktır.
    Yapacağımız işlem bootable bir flash disk oluşturmak olacak, cd-dvd ile denemediğim için o konuda yardımcı olamayacağım. Flash diski bilgisayara takın.

Adımlara başlamadan önce işlemin adım adım gösterildiği video'yu koyayım, yine de yazıyorum ben adımları. Adımları takip edecekseniz video'dan kontrol etmenizi öneririm.

1-http://www.filedropper.com/93vbiosa linkindeki dosyayı bilgisayarınıza indirin.
    2- İçindeki HPUSBDisk.rar dosyasını Hp adında bir klasör oluşturup içine extract edin.
    3- Aynı şekilde Win98boot.rar dosyasını masaüstüne extract edin, win98boot adında bir klasör gelmeli masaüstüne.
    4- Hp klasörünün içine çıkarttığımız HpUSBDisk.exe'yi çalıştırın.
    5- Device kısmında flash belleğiniz gözükmeli. File System'ı "FAT 32" yapın.
    6- "Quick Format" karesi tiksiz olmalı, oradaki tiki kaldırın.
    7- "Create a DOS startup disk" karesini tikleyin, "using system files located at" yazısı altında bulunan boşluğun sağ tarafındaki "..." karesine tıklayın ve masaüstüne çıkarttığımız win98boot klasörünü seçin (içine girmeyin, klasörü seçiyoruz)
    8- Start'a basın, bir uyarı gelecek - Yes diyin. İşlem uzun sürebilir.
    9- İşlem bitince bir uyarı verecek, Ok'e tıklayarak kapatın.
    10- Bootable Usb diskimizi oluşturmuş olduk. Şimdi ilk indirdiğimiz 93vbiosa rar'ından daha önce çıkarttığımız "atiflash.exe", "BR3852.001" ve "Vflash.bat" dosyalarını flash diskin içine taşıyoruz.
    11- Flash diski çıkartmadan bilgisayarı restlartlayın. Kapandıktan sonra tekrar açılmaya başlar başlamaz esc tuşuna hızlı hızlı basın (bas çek şeklinde).
    12- Karşınıza select boot device adında mavi bir ekran gelecek, buradan flash diskimizi seçeceğiz.
    13- Windows 98 işaretinden sonra Msdos kipi ile karşı karşıya kalacaksınız.
    14- Dosyaların flash diskte yer aldığından emin olmak için "dir" yazın ve enterlayın. VFlash, Br3852 ve ATIFlash dosyalarını orada görmeniz gerekiyor.

15- VFlash yazıp enterladığınızda flashlama işlemi gerçekleşecek.
    16- Flash işleminin bittiğini ve restartlamanız söylenen ekrana gelince flash diskinizi çıkartın ve bilgisayarı kapatın.
    17- 10 saniye bekleyip bilgisayarı tekrar açın ve işlem tamam. (10 saniye beklemek ne alaka bilmiyorum, bu şekilde önerilmiş)

GSOD çözümü olarak bu gösteriliyor ve ben de dahil olmak üzere bir çok kullanıcıda başarıya ulaşmış durumda. Mobility 10.8 driverını sorunsuz olarak kullanmaktayım şu an.

• Recommended de çalıştırması gerekmezmiydi bu bilgisayarın?
    quote:

quote:

2. mesaj oldu arka arkaya aslında ama tek cevaba 2 resim sıgmadı 200kb yüzünden böyle oldu artık

• quote:

Recommended de çalıştırması gerekmezmiydi bu bilgisayarın?
    quote:

quote:

Benim anlamadığım orada ""2nd Generation Intel Core™i5 processor (or greater), or AMD equivalent"" diyor. İyide bilgisayar i7 işlemcili zaten.

Bu sorunu ben Intel Turbo Boost masaüstü aracında da yaşadım. Orada da i7 olarak yazmıyordu. Yani yazılımsal bir eksik mi var? Hali hazırda kurulu gelen diğer bilgisayarlarda bu araç kurulu geliyor ve i7, i5 ya da i3 ise onu yazıyor üzerinde.

• Arkadaşlar Fn+F10 tuşu sizlerde çalışıyor mu? Aşağıdaki resmi gördüm MSI Amerika sitesinde. 3G aktif/pasif etmek için miş. 3G varmıydı bizim makinlerde?

• driverları güncelleyeyim bakayım bir ne olacak son durum
    quote:

quote:

Recommended de çalıştırması gerekmezmiydi bu bilgisayarın?
    quote:

quote:

Benim anlamadığım orada ""2nd Generation Intel Core™i5 processor (or greater), or AMD equivalent"" diyor. İyide bilgisayar i7 işlemcili zaten.

Bu sorunu ben Intel Turbo Boost masaüstü aracında da yaşadım. Orada da i7 olarak yazmıyordu. Yani yazılımsal bir eksik mi var? Hali hazırda kurulu gelen diğer bilgisayarlarda bu araç kurulu geliyor ve i7, i5 ya da i3 ise onu yazıyor üzerinde.

• Metro 2033 ü Dx 10 da low da oynayabiliyorum ama medium a high a çektiğimde 5 10 saniye içinde windows yürütmeyi durdurup desktopa dönüyor.. Sorun nedir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.