Şimdi Ara

Monster kutudan çıkan usbde win 10 var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılış videoları izledim cd ve usb çıkıyor kutudan ancak bunların içinde ne var bilmiyorum. Driverlar var galiba. Beyler usbde windows yazılımı var mı? Pc yi alacağım ancak alır almaz mahalle bilgisayarcısına götürüp kurcalatmak istemiyorum. Kendim kurayım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster Kutudan Çıkan USB'de Windows 10 Var mı?

Monster bilgisayar kutularından çıkan USB'ler, genellikle driver flash bellek olarak adlandırılır ve içerisinde bilgisayarınızın düzgün çalışması için gerekli olan sürücüleri içerir. Bu sürücüler, anakart, grafik kartı ve ses kartı gibi donanımları işletim sisteminizle uyumlu hale getirmek için gereklidir.

Monster driver flash belleklerde Windows 10 işletim sistemi bulunmaz. Windows 10 işletim sistemini yüklemek için Microsoft'un resmi web sitesinden bir yükleme medyası oluşturmanız veya önceden yüklenmiş bir bilgisayardan satın almanız gerekir.

Monster driver flash belleklerin boyutu, modele bağlı olarak değişebilir. Genellikle 8 GB veya 16 GB boyutundadırlar.

Driver flash bellekleri kullanmak için USB sürücüsünü bilgisayarınızın bir USB portuna takmanız yeterlidir. Bilgisayarınız, sürücüleri otomatik olarak algılamalı ve yüklemelidir. Bazı durumlarda, sürücüleri manuel olarak yüklemeniz gerekebilir. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Cihaz Yöneticisi'ni açın.
    • Bilgisayarınızın anakartını, grafik kartını veya ses kartını bulun.
    • Cihaza sağ tıklayın ve Sürücüyü Güncelle seçeneğine tıklayın.
    • Sürücü yazılımını bilgisayarımda ara seçeneğini seçin.
    • Monster driver flash belleği seçin ve Tamam'a tıklayın.

Sürücüler yüklendikten sonra Monster driver flash belleği güvenli bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Windows yok hocam sürücüler var içinde sadece.

• y-prime Y kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Yarın birgün cihazı alacağım diye elimdeki cihazı sattım. Acele iş yaptım valla. Önce win 10 u indirip öyle satsaymıştım iyiymişti.

• İndirme boyutu çok değil win 10 da 3-4gb civarı. 8gb ve üstü bir Flash bellekle kurabilirsiniz.

• y-prime Y kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde pc yok şimdi. İnternet kafeye gidip indireeğim artık. Bilgisayarcılara hiç güvenmiyorum. Bi formata pc götürdüm ekran kartımı başkasıyla değiştirmişler. Kanıtlayamadımda yaptıklarını öylece çaldılar

• Gerçekten tatsız bir durum. Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.