< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Monster Kutudan Çıkan USB'de Windows 10 Var mı?
Monster bilgisayar kutularından çıkan USB'ler, genellikle driver flash bellek olarak adlandırılır ve içerisinde bilgisayarınızın düzgün çalışması için gerekli olan sürücüleri içerir. Bu sürücüler, anakart, grafik kartı ve ses kartı gibi donanımları işletim sisteminizle uyumlu hale getirmek için gereklidir.
Monster driver flash belleklerde Windows 10 işletim sistemi bulunmaz. Windows 10 işletim sistemini yüklemek için Microsoft'un resmi web sitesinden bir yükleme medyası oluşturmanız veya önceden yüklenmiş bir bilgisayardan satın almanız gerekir.
Monster driver flash belleklerin boyutu, modele bağlı olarak değişebilir. Genellikle 8 GB veya 16 GB boyutundadırlar.
Driver flash bellekleri kullanmak için USB sürücüsünü bilgisayarınızın bir USB portuna takmanız yeterlidir. Bilgisayarınız, sürücüleri otomatik olarak algılamalı ve yüklemelidir. Bazı durumlarda, sürücüleri manuel olarak yüklemeniz gerekebilir. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:
- Cihaz Yöneticisi'ni açın.
- Bilgisayarınızın anakartını, grafik kartını veya ses kartını bulun.
- Cihaza sağ tıklayın ve Sürücüyü Güncelle seçeneğine tıklayın.
- Sürücü yazılımını bilgisayarımda ara seçeneğini seçin.
- Monster driver flash belleği seçin ve Tamam'a tıklayın.
Sürücüler yüklendikten sonra Monster driver flash belleği güvenli bir şekilde çıkarabilirsiniz.