Şimdi Ara

Monster Format Sorunu ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bootable usb yaptım her zaman ki gibi win10 uefi ama bir türlü usbden başlatamadım bilgisayarı. F7 ile boot seçme ekranı açıyorum usb seçiyorum ama windows açılıyor, usbden başlamıyor. Servise gönderdikten sonra bu şekilde oldu. Biosla ilgili bir ayardan kaynaklı sanırım. Yardımcı olabilecek var mı? Usbde sıkıntı yok masaüstüne format attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 2 Eylül 2016; 10:27:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster Format Sorunu Çözüldü

Monstera format atma sorunu, bitki sahipleri arasında yaygın olarak görülen bir endişe kaynağıdır. Bu sorun, bitkinin yapraklarının sararması, solması ve sonunda dökülmesiyle kendini gösterir.

Neyse ki, Monstera format atma sorunu genellikle çözülebilir bir durumdur. Sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Toprağı Kontrol Et: Toprağın iyi drene olması ve bitkinin ihtiyaç duyduğu besinleri sağlaması önemlidir. Toprağı kontrol et ve gerekirse taze ve besleyici bir toprakla değiştir.
    • Sulama Düzenini Ayarla: Monsteralar, orta düzeyde neme ihtiyaç duyar. Bitkiyi çok fazla sulamayın ve toprağın sulamalar arasında kurumasına izin verin.
    • Yeterli Işık Sağla: Monsteralar, aydınlık, dolaylı ışığı tercih eder. Bitkiyi parlak, ancak doğrudan güneş ışığından korunan bir yere yerleştir.
    • Sıcaklığı Kontrol Et: Monsteralar, 18-29°C arasındaki sıcaklıklarda gelişir. Bitkiyi aşırı sıcak veya soğuğa maruz bırakmaktan kaçın.
    • Zararlıları Kontrol Et: Örümcek akarları ve etli böcekler gibi zararlılar, Monstera format atma sorununa neden olabilir. Zararlıları kontrol etmek için uygun pestisitleri kullan ve bitkini düzenli olarak incele.
    • Gübreleme Düzenini Ayarla: Monsteralar, düzenli gübrelemeden faydalanır. Ancak, aşırı gübrelemeden kaçın ve bitkinin ihtiyaçlarına uygun bir gübre kullan.

Bu adımları izleyerek, Monstera format atma sorununun üstesinden gelebilir ve sağlıklı, canlı bir bitkiye sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çözdüm arkadaşlar. rufusla fat32 değil ntfs yapınca dosya türünü görmeye başladı. halbuki uefi için fat32 gerekiyor diye okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retreat58

çözdüm arkadaşlar. rufusla fat32 değil ntfs yapınca dosya türünü görmeye başladı. halbuki uefi için fat32 gerekiyor diye okumuştum.

İlginç. NTFS okumaması lazımdı UEFI için. Eminsiniz değil mi UEFI olduğuna?
    BIOS'ta UEFI seçili değil mi? Legacy veya UEFI with CSM değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 4 Eylül 2016; 12:48:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 4 Eylül 2016; 17:23:03 >
  • Valla ilginç. Ben de denemi?tim 1 yyl önce Rufus ile NTFS UEFI USB Bootable disk. Ama pc görmemi?ti.
    Çözüldü 9800X3D problem var
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.