Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.740
Cevap
115
Favori
991.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten fokusa ve monsterlere baktimda dediginiz gibi yok.Birazcik butceyi arttirip kisa dogru tekrardan bakacam artik.

Orjinalden alıntı: barisbt

arkalr monster kullananlara bi sorum olcak,
    monster kasalarına kötü diolar(tipte pek işe yaramaz diolar)
    siz kullanıcı olarak nasıl buluosunuz?
    kasa ve tip olarak neye denktir firmalardan(elbette dell yada sony deil acer,toshiba.. falan)
    başka kötü yanları neler?model seçerken neleri olan bi modeli buluyum,soruyu açacak olursak genelde surdan burdan kısıolar ya monster neden kısıo(mesela kasa die duydum,hatta cdromlarda duymustum)
    monsterlarda ses sistemi nedir?hoparlör flan ii mi?
    son sorum dayanıklılık olarak nasıl?özellik olarak 2-3 hatta4 yıl idare edebilir ama klavyeydi ekrandı vs nası?
    biraz fazla sordum.ama santa rosa almayı düşünüorum(tabi yenileri bekliorum şimdilik)
    yanıtlarsanız sevinirim

Monster markasının sahibi olan FOKUSShop firması "donanım üreticisi" değildir. "Intel CBB Projesi" standartlarına uygun notebook modelleri toplayarak pazarlamaktadır. Bu modellerde kullanılan kasalar hakkında detaylı bilgi için ;

"Intel CBB Projesi" hakkında detaylı bilgi için :

• quote:

Orjinalden alıntı: d4Wgs5h4s

quote:

kasa ve tip olarak neye denktir firmalardan(elbette dell yada sony deil acer,toshiba.. falan)
    başka kötü yanları neler?model seçerken neleri olan bi modeli buluyum,soruyu açacak olursak genelde surdan burdan kısıolar ya monster neden kısıo(mesela kasa die duydum,hatta cdromlarda duymustum)
    son sorum dayanıklılık olarak nasıl?özellik olarak 2-3 hatta4 yıl idare edebilir ama klavyeydi ekrandı vs nası?
    biraz fazla sordum.ama santa rosa almayı düşünüorum(tabi yenileri bekliorum şimdilik)
    yanıtlarsanız sevinirim

Monster markasının sahibi olan FOKUSShop firması "donanım üreticisi" değildir. "Intel CBB Projesi" standartlarına uygun notebook modelleri toplayarak pazarlamaktadır. Bu modellerde kullanılan kasalar hakkında detaylı bilgi için ;

"Intel CBB Projesi" hakkında detaylı bilgi için :

iide benim sorum bu değilki.ben araştırdım zaten.
    benim sorum kullanıcılara.onlar ne düşünüyor.
    yinede yardımcı olmaya çalışdığın içi tşkkurler.
    başka birileri daha bakarsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

arkadasım bıldıgım kadarıyla laptop lcdlerınde daha 16ms altında tepkı suresı olan lcdler yok...Onun dısında tahmınım kadarıyla 900ytl deılde 900$ +kdv cıvarlarında bu makınayı bulabılcegıne ınanıorum...

Eko arkadaşım 8ms notebook ekranları mevcut.
    Acer in yeni gelecek modellerinde de şahit olacağız

Şu an yurtdısı modellerinde 8ms hep

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

arkadasım bıldıgım kadarıyla laptop lcdlerınde daha 16ms altında tepkı suresı olan lcdler yok...Onun dısında tahmınım kadarıyla 900ytl deılde 900$ +kdv cıvarlarında bu makınayı bulabılcegıne ınanıorum...

Eko arkadaşım 8ms notebook ekranları mevcut.
    Acer in yeni gelecek modellerinde de şahit olacağız

Şu an yurtdısı modellerinde 8ms hep

benım demek ıstedıgım sey su anda kadar pıyasaya cıkmıs olanlarda idi...benımde bıldıgım kadarıyla bazı sony mac we acer modellerınde 16 ms war...zaten 16msın altında olan yazdım...ayrıca turkıye pıyasasını dusunerek yazmıstım belırmedıgım ıcın kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 2 Temmuz 2007; 3:09:52 >

• quote:

yanıtlarsanız sevinirim

d4Wgs5h4s arkadasımın da belırttıgı gıbı monster topluor arkadasım yanı uretcıden kasayı alıor ıslemcıyı alıor ws ws alıor bırlestıor...
    pekı baska markalar ne yapıor aslında aynısını...ama farkında deılız sence toshıba kendı kasasını mı uretıor yada baska bı fırma(bazı ıstısnalar olabılır mesela asus)
    ama forumda yazılmıstı 4 buyuk kasa uretıcısının satısları dıe...bu 4 buyuk fırma ınventec asus compal we bı fırma daha dı tam hatırlamıorum...
    pekı monsterın kullandıgı kasa modellerı nedır?
    hel80 serısınde----- compal
    s96we z96 serısınde ----- asus
    w15 serısınde ----inventec
    17' lerde ---- adını hatırlamadıgım fırma

yenı gelen santa rosalarda da yıne aynı fırmaların adı gecıor..

mesela toshıba da ınventec kullanıor bazı kasalarında datronda mesela ınventec kullandı...

monsterın odun werdıgı seyı sormussun bence monsterın odun werdıgı bırsey yok sadece ısletım sıstemı denebılır oda bence odun sayılmaz...
    onun dısında odun werdıgı bırsey olarak sadece lcd denebılır oda eger toshıba mac yada sony ekranlarına baktıgında kım bence onların fıyatları goz onune alındıgında bu da odunden sayılmaz....

dayanıklılık konusuna gelınce bu senın kullanımına bakıor arkadasım...yakınımdan bı ornek werıyım...yurtta oda arkadsım da bende hel80 kullanıoruz...
    benden 2 ay once aldı makınası cızıkler mevcut pek dıkkat etmemeye basladı... ben hayatımda ılk defa aldıgım bı elektronık aletın dıs jelatını cıkarmadım mesela ama benımkınde bır tane cızık yok... ben usb klavye aldım cunku pc basında sıgara ıcıorum we kuller ıcıne kacıor ama klavyeyle bunu mınuma ındırdım...fazla uzattım yanı bu senın kullanımına bakıor hor kullanırsan hıc bır elektronık gıbı uzun dayanmaz ama dıkkat edersen belkı omrunu uzatabılırsın...sonucta unutma alcagın sey bır elektronık bı yerde mutlaka problem cıkarıcaktır...

Dıorum bmv is a passion, monster is a proud... Bıraz kıt bı ıngılızce oldu ama...

bmv bır tutkudur, monster bir gurur...

• ehehheheh ben galıba monsterıma asıgım....
    3DMark 2001'den 18894 Puan aldım
    Turbo Cache olayı ile ilgili herhangi bir ayar bulamadığım için ekran kartını 256 mb olarak kullanıyorum.
    Santa Roza işlemci ile gayet performanslı ve stabil çalışıyor, kasası kullanılan bilgi ledleri dışında gayet kaliteli..
    Önceden JBL hoparlörleri olan olan bir HP Notebook'um vardı o aletten sonra kendi hoparlörleri ile ses kalitesi bir hayli geride ancak HD ses kartı ile ses performansı Ses sistemine bağlandığında gayet iyi..

Ancak benim şöyle bir problemim var sanıyorum software update ile geçicek bir problem..
    Sorunum aynen şöyle:
    Bilgisayarımı butonu ile kapatınca sorunsuz kapanıyor ve açılıyor ancak windows tan kapatınca alet kapanıyor ama power ışığı yanmaya ve fanı çalışmaya devam ediyor, pilini çıkarmadığım sürece bu olay böyle devam ediyor; kapattıktan sonra açma tuşuna bassamda bilgisayarımı açamıyorum pilini söküp yeniden takmam gerekiyor..

Genel olarak bilgisayar gayet performanslı, kasası da piyasadaki birçok markaya göre kaliteli, klavyeside şimdiye kadar notebookta kullandığım en rahat klavye. 2 MP kamera karanlıkta dahi gayet güzel çekim yapıyor..

Sözün kısası alıcak arkadaşlara tavsiye ediyorum...

• ilhan beye bi sorum olacak 17" modellerde Santa Rosa platformunu ve Direct X 10 desteğini ne zaman görebiliriz...?Bide hangi ekran kartıyla gelecekler acaba
  • arkadaşlar ilhan beyle 17'' li modelleri görüştüm ekim kasım aylarında gelmesi planlanan bu modelin nosu m570ru.. üretici firma ise clevo olarak gözükyor.. yine konusmamızda geforce 8700 yada büyük olasılıkla 8800 ü 17''li modellerde görebileceğiz.. Tabi nvidia , grforce 8800 ü daha erken piyasaya sürerse bu ürün daha erken ülkemizde olacaktır.çıkacak olan bu modelin çeşitli görünüşlerini bu siteden görebilirsiniz... Ürün hakkındaki Andrew adlı yazarın görüşleri için ;
    www.notebookreview.com
    CeBIT 2007: Clevo Shows off Two NVidia 8800 Laptops (pics)
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3576
    (ingilizce) bu adresi tıklayabilirsiniz.. bu arada bu ürün yanılmıyorsam cebit 2007 de tanıtılmış.. 15 temmuzda çıkması planlanan (ama nvidia 8800 ekran kartlı değil,bu ekran kartı çıktıgında ürün aynı konsepte 8800 lü ekran kartıyla satılcak ) bu ürünün detaylı özellikleri için ; bu adrese tıklayabilirsiniz..
    Kendi yorumumua gelirse ürün şuan 17'' li modellerin aynı fiyat aralıgında satılacağını düşünüyorum ama aklıma intelin eylül ayında işlemcilerde yapacagı ciddi indirimler geliyor.. Bu durumda ürünlerde yine tahminimde daha iyi bir fiyat göreceğiz ( tabi sadece monster bilgisayar uculamıyacak bütün laptopların fiyatı düşeceK) Bu üründe dikkatimi çeken en önemli şey ise hardisk kapasitesinin 500 GB oldugu evet yanlış okumadınız.. VE yine bana göre 2. önemli unsur ise harddisklerde sata300 ün kullanılması.. zaten verdigim linklerde bunları görebileceksiniz... Benim en çok aradıgım HDMİ baglantısı bu üründe ek tv kartında olacagı yazılıyor bu umarım iyi bir çözüm sunar ama en azından bu baglantını olacagını bile bilmek gayet sevindirici..Yine bana göre önemli, kesinlikle olması gerekir diye düşündügüm PARMAK okuyucu bu sistemde mevcut. Santa Rosanın bütün nimetlerini içiersinde bulunduran bu ürün yine şuan fokusshopta 17'' lerde bulunan 7.1 ses çıkışı sistemine olanak sağlıyor.. Ürünün en üzen yanının ise ORTALAMA çalışma süresinin 1,5 saat oldugunun yazılması, tabi bunu şöylede düşünmek lazım eger adamlar 3 harddisk bagladıysa laptopa bu gayet normal,umarım bu süre daha da yukarı çıkacaktır.. bu arada üründe 8cell li pil kullanılmış.. üründe yine küçük bir subwoofer var aslında şunu söylemek gerekir ürün ana özellikleri dışında şuanki 17'' li modele bazı özellikleriyle benzemekte..ürünün pil ile agırlıgı ise 3.95kg.. yine ilhan beyle görüşmemde bu laptop qUADRO ekran kartlı olabilme İHTİMALİ varmış.. Bu şekilde getirtmeye çalışıcaz dedi ve yine bu ürünün eylülden önce getirilemeyeceğini neredeyse kesin gözüyle bakıldıgını söyledi.. arkadaşlar bu arada yazdıklarım benim KENDİ ÜRÜN HAKKIMDAKİ yorumlarımdır...
    sizleri biraz olsun bilgilendirebildiysem ne mutlu bana bu arada daha çok detay için google a m570ru yazarsanız ingilizce çeşitli bilgi ve yorumlar rahatlıkla bulabilirsiniz..

2 aydır takip ettiğim monster forumunu sanıırm kısmetse 17'' li modeli alarak sonlandıracam,tabi ürün hakkındaki detaylı yorumlarımda cabası olacaktır.. saygılarımla

bu arada üründeki farklı hat çizgisi hoşuma gitmedi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 2 Temmuz 2007; 14:43:17 >

• evet arkadaşlar yine bu siteden intel işlemcilerdeki indirimleri gösteren bir tablo buldum.. Buyrun bu da ekran görüntüsü...http://resources.vr-zone.com//newspics/Jun07/17/Intel-Mobile-s.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 2 Temmuz 2007; 14:37:34 >
  • tuncayt verdiğin bilgiler için saol.gerçekten monster eylül ayında süper laptoplarla gelecek gibi gözüküyor. En yüksek model Core 2 Duo Extreme X7900 yada X7800 işlemci, 8800M GT ekran kartı,500 GB (2 x 250GB) 7200 RPM harddisk ve 4 GB DDR2 800 yada 667 ram ve DVD+-RW/-RAM; Blu-Ray; HD-DVD sürücü ile gelecek.Bu sistemin 4000$+KDV den aşağı olacağını sanmıyorum

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

tuncayt verdiğin bilgiler için saol.gerçekten monster eylül ayında süper laptoplarla gelecek gibi gözüküyor. En yüksek model Core 2 Duo Extreme X7900 yada X7800 işlemci, 8800M GT ekran kartı,500 GB (2 x 250GB) 7200 RPM harddisk ve 4 GB DDR2 800 yada 667 ram ve DVD+-RW/-RAM; Blu-Ray; HD-DVD sürücü ile gelecek.Bu sistemin 4000$+KDV den aşağı olacağını sanmıyorum

bu ozellıklerı ıkye bolersek 2 laptop yapar... yanı t7300 7600gs 250hdd 2gb (ki blu rayı saymıorum ) lik bır makına 1500-1700 dolar arasında demekkı :) x2 den 3000-3500 $ + kdv desek blu ray = 2. kasa desek 3500 dolar makul bır fıyat :)))) turk ısı oldu ama... cok da astronomık deıl bence....

• @ Ekkkooo

klavye iyi olmuş bende ilk aldığımdan beri kullanıyorum usb klavye ve bende bilgisayarımı çok seviyorum ve etrafımdakilerede monster markasını çok tavsiye ediyorum gerek performans açısından gerekte teknik servis açısından

Orjinalden alıntı: freeman01018

arkadaşlar bu fl90 serisi ne zaman gelcek acaba tam olarak?

kesın olmayarak 15 gun ıle 1 ay arası bı surecten bahsedılıordu...
    hangisini almamız lazım kafam karıştı
    epox 9npa3j--+--3000 venice--+--1 gb kingston--512 mb twinmos ram--+--80+120 gb samsung sata--+--leadtek 6600 gt tdh ext --+-- Hurricane II UÇAK MOTORU KASA --+--SilverStone 400W SST-ST40F PSU --+--hyunda. q910

referanslarım jonhy-guitar---zafer666------öztin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aston

@ Ekkkooo

klavye iyi olmuş bende ilk aldığımdan beri kullanıyorum usb klavye ve bende bilgisayarımı çok seviyorum ve etrafımdakilerede monster markasını çok tavsiye ediyorum gerek performans açısından gerekte teknik servis açısından

bende ole elımden geldıgınce memnunıyetımı belırtmeye calısıorum...usb klavyeyı ben yurtta kullanıorum ewde sıgara ıcmem yasak oldugu ıcın makına basında da ıcemıorum...:) ama yurtta klavyesız kullanmamaya calsıorum... :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.