Şimdi Ara

Monster Almak İsteyenin Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Laptop'umu değiştirip Monster almayı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorum var, bilen birileri cevaplayabilirse çok memnun olurum:

1) Sıcaklığı dışarı atmada sorun yaşanıyor mu? Isınma sorunu var mı? Kendini kolay soğutuyor mu? (HP DV6 kasaların ısınma sorunundan çok çektiğim için soruyorum, biraz kucağıma alsam aşırı ısınmadan kapanıyordu, bu sefer de böyle şeyler yaşamak istemiyorum)

2) Ses sorunu oluyor mu? Hiç bir şey yapmazken bile fan yaldır yaldır çalışıyor mu? (Yine DV6 dan çok çektiğimden soruyorum)

3) Bu bilgisayarlar Windowssuz geliyor, satın aldıktan sonra Windows'u kendimiz kuracağız. Peki içindeki parçaların driverlarının olduğu bir cd veriyorlar mı teslimatta?

4) Bunlar toplama bilgisayarlar olduğu için garanti durumu nasıl oluyor? Her parçasının ayrı ayrı garantisi mi oluyor, yoksa normalde olduğu gibi bilgisayarın kendisinin bir garantisi mi oluyor? Bir sorun durumunda nereye götürüyoruz?

5) Monster'ı aldığımız gibi ilk ne yapmak gerekiyor? Windows kurulacak, sürücüler kurulacak, yedek partisyonu açılıp oraya yedek alınacak, başka?

6) Bu söz konusu Fokus bilgisayar güvenilir midir? Müşteri memnuniyetine dikkat ediyor mu?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

quote:

Orijinalden alıntı: El Torero

Merhabalar;

Laptop'umu değiştirip Monster almayı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorum var, bilen birileri cevaplayabilirse çok memnun olurum:

1) Sıcaklığı dışarı atmada sorun yaşanıyor mu? Isınma sorunu var mı? Kendini kolay soğutuyor mu? (HP DV6 kasaların ısınma sorunundan çok çektiğim için soruyorum, biraz kucağıma alsam aşırı ısınmadan kapanıyordu, bu sefer de böyle şeyler yaşamak istemiyorum)

2) Ses sorunu oluyor mu? Hiç bir şey yapmazken bile fan yaldır yaldır çalışıyor mu? (Yine DV6 dan çok çektiğimden soruyorum)

3) Bu bilgisayarlar Windowssuz geliyor, satın aldıktan sonra Windows'u kendimiz kuracağız. Peki içindeki parçaların driverlarının olduğu bir cd veriyorlar mı teslimatta?

4) Bunlar toplama bilgisayarlar olduğu için garanti durumu nasıl oluyor? Her parçasının ayrı ayrı garantisi mi oluyor, yoksa normalde olduğu gibi bilgisayarın kendisinin bir garantisi mi oluyor? Bir sorun durumunda nereye götürüyoruz?

5) Monster'ı aldığımız gibi ilk ne yapmak gerekiyor? Windows kurulacak, sürücüler kurulacak, yedek partisyonu açılıp oraya yedek alınacak, başka?

6) Bu söz konusu Fokus bilgisayar güvenilir midir? Müşteri memnuniyetine dikkat ediyor mu?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

monster kullanıyorum

1) sıcaklıkta hiçbir sorun olmuyor çift fan sistemi mevcut

2)Sesde hiç bir şey yapmazsan sıkıntı olmuyor oyun vs işlem yaptığında haliyle ses oluyor

3)bilgisayarın içinde yada cd le driver vermiyorlar sitesinde var ama biraz eski tavsiyem tek tek sitelerinden indirmen windowsuda korsan kullanabilirsin

4)Kadıköyde satış mağzaları ve garanti servisi var bilgisayara kullanıcı hatasından dolayı zarar gelmezse her türlü problemde garantiye alırlar öteki firimalar gibi sıkıntı yapmıyorlar hemen getirin diyorlar servisinden çok memnunum açıkcası

5)valla ben ek olarak kablosuz klavye mause aldım bi tane soğutucu bi tane harici hardisk aldım2 tanede kol aldım oyun oynuyorum

6)valla biraz araştırırsan çok şikayet var zamanında pcyi yollamıyorlar baya geciktiriyrlar iptal durumunda parayı yollamıyorlar vs.. ama ben bir sıkıntı yaşamadım hemen teslim ürün almıştım.

Saol teşekkür ederim Galatasaray'lı arkadaşım.

• Dostum eğer gidip nakit verip elden alacağım diyorsan bence alabilirsin. F/P olarak tatmin olursun
    Ama ön sipariş verip gecikirse de paramı geri alırım diyorsan hiç bulaşma derim. 20 Aralıktan beri iptal ettiğim siparişin hesabıma yatırılmasını bekliyorum. Benim gibi bir çok mağdur var zaten. Forumu biraz gez anlarsın.

Kişisel tavsiyem Monster'a hiç bulaşmaman. Forumdan gördüğüm kadarıyla Teknik Servis konusunda da bir çok sorun çıkartıyorlar.

İyi düşün derim

Orijinalden alıntı: keros

Dostum eğer gidip nakit verip elden alacağım diyorsan bence alabilirsin. F/P olarak tatmin olursun
    Ama ön sipariş verip gecikirse de paramı geri alırım diyorsan hiç bulaşma derim. 20 Aralıktan beri iptal ettiğim siparişin hesabıma yatırılmasını bekliyorum. Benim gibi bir çok mağdur var zaten. Forumu biraz gez anlarsın.

Kişisel tavsiyem Monster'a hiç bulaşmaman. Forumdan gördüğüm kadarıyla Teknik Servis konusunda da bir çok sorun çıkartıyorlar.

İyi düşün derim

yasal yollardan belki hakkların vardır bu geri iade ile ilgili bir araştır derim çok olmuş
  • Tabi ki var. Tüketici Mahkemesine başvurduğum takdirde kazanma şansım çok yüksek. Bolu'da yaşadığım için burada Tüketici Mahkemesi yok. 2 hafta sonra Ankaraya gideceğim. Orada halletmeyi düşünüyorum. Benim gibi mağdur olan arkadaşlara da örnek olmuş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2)Bende seste hiçbir sorun olmadı oyun filan açtığım halde fanların sesi duyulmuyordu neredeyse.

3)Ben aldığımda 3 adet cd verdiler.Windows 8 için driver ve Normal driver cdsi vardı.Kampanya varmış 3 aylıkta Nod32 verdiler

4)Arkadaşın dediği gibi kadıköyde mekanları var ben gittim biraz dolaştım güzeldi Ama garantilik veya teknik servislik bir durumum olmadığından bilemeyeceğim.

5)Bende ek olarak kablosu mouse+kablosuz klavye+2 tanede oyun kolu aldım.

6)Monster hakkında çok şikayet var.Ürünleri geç getiriyorlar ve parasını alamayanlar var.(Şayet bana denk gelmedi 21 Marttı 29 Martta teslim aldım 8 günde diğer üyelerin çektikleri yanında hiç sayılır.)Birisinin imzasında görmüştüm 93 gün gecikme yazıyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ben alırsam stoktan alıcam. Ön sipariş verip bekleme olayına girmicem. Direk Kadıköy'deki dükkandan elden alıcam.

Özellikle bir modele karar vermiş durumda değilim, genel olarak malzeme kalitesini merak ettiğimden ve yukarıdaki soruları merak ettiğimden sordum ama gözüm sitedeki 2 bin liralık modelde şu an.

Orijinalden alıntı: Gio44

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Merhaba Bende 3 ay önce sipariş verenlerdenim. Buradaki sıkıntılı alışverişleri okudum, ama genede sipariş verdim. Anladım ki gerçekler şu

Sipariş verdiğin tarihten 6 ay sonra bilgisayarını alabiliyorsun..

ben 12 aralıkta sipariş verdim teslim zamanı 21-31 mart idi, hala ses yok 24 gün geçti üzerinden..

SONUÇ Sipariş veririm 6AY sesimi çıkarmam diye düşünürsen ,Fiyatına göre Güzel ürünler!!!!

Saygılar

• Yok yok dediğim gibi stoktan almayı düşünüyorum.

• Malzeme kalitesi iyi.Isınma sorunu yok.Fanlar,performanslı işlem yaparken duyuluyor haliyle ama çok fazla değil.
    Video render işlemi yaparken fan sesi duyuyorum ki, bu son derece normal.Oyun oynamadığım için oyun performansını çok iyi bilmiyorum.
    Ekran parlaklığı oldukça güçlü.1920*1080 full hd ekranı başta yadırgadım.İkonlar falan küçük geldi.Ama yüksek çözünürlükte fotoğraf ve videolarla çalışırken buna kısa sürede alıştım ve sevdim.
    Ben peşin ödeme yaparak, dükkandan satın aldım.Oldukça ilgili davrandılar.Herhangi bir sorun yaşamadım.Bilgisayarımdan memnunum.
    Üzerinde linux vardı.Sildim.Windows'u kendim kurdum (!)
    Beklediğimin üzerinde bir performans elde ettim.Başına bir şey gelmezse,kırılıp bozulmazsa en az 4 yıl (belki daha fazla) kullanabileceğim bir bilgisayar.
    Tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 14 Nisan 2013; 22:09:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.