Şimdi Ara

MONSTER ABRA FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var yaklaşık 9 ay önce monster abra a5 v13.4 model laptop aldım ilk zamanlarda gayet memnundum ancak şu ara sıkıntıya girmeye başladı acayip bir fps sorunu mevcut bilgisayarı bakıma gönderemiyorum çünkü şuan uzağım kargo şirketine de fazla güvenmiyorum msi afterburner ile fps ve ekran kartı kullanımıma baktım örneğin farcry 3 ultra ayarlarda 30-40 arası fps veriyor ve ekran kartı sıcaklığı 90-95 derece arasında değişiyor bu sistemden mi kaynaklı yoksa donanımdan mı anlayamadım lütfen yardımcı olun
    sistem özellikleri
    intel core i7-8750 2.2ghz işlemci
    8 gb ram
    4 gb nvidia geforce 1050 ti ekran kartı

sorunumun çözümünü bulamadım lütfen yardımcı olun

• 90-95 derece ile takılması normal bence bir de prize takılı değilse büyük kayıp yaşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 13 Temmuz 2019; 11:21:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önemli olan 8750 işlemcili notebook almak değildir yeğen önemli olan o işlemciyi soğutabilecek kasası soğutması olan notebook almaktır.alienwareyi ne nanesi var da 14 bine satıyorlar o da 8750 ama sen aldın 5 bine Allahtan reva mı?

kart 95 ise sen esas işlemci sıcaklığına bak biri çıldırırsa ötekini de ısıtır.herkes 8750 işlemcili notebook yapamaz monster nerenin alan kodu daha iki gün öncesine kadar alan bile yoktu.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER NİTRO 5 EKRAN DONMA SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.