Şimdi Ara

Monster Abra A7 V6.5 laptop bir anda kapandı ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarda DCS oynarken (altında soğutucu vardı ve full güç ile soğutuyordu) bir anda yani daha doğrusu ekran gitti. Ses gelmeye devam ettiğinden birkaç dakika bekledim ama sonra alt+tab ve ctrl+alt+delete' ye vs. de bi yanıt alamadığımdan en sonunda düğmesinden kapatmam gerekti. Tekrar power düğmesine bastığımda ise bir yanıt alamadım. Başlattığımda power tuşu, klavye ışığı geliyor ve dvd rom da reaksiyon gösteriyor ama bunun dışında bir şey olmuyor. KYK Etüt odasında kullanıyordum ve burası dişçilerin takıldığı etüt odası olduğundan odada baya bi diş kalıbı tozu var ama en temiz masayı seçmiştim. Bunun dışında zaten altında soğutucu da olduğundan neredeyse hiç ısınmamıştı. Lütfen yardım edin, daha önce hiç böyle açılmamazlık yapmadı.

Update: Yaklaşık 1 saatlik bir kalp krizinden sonra Laptopa birkaç tokat atmamla sorun çözüldü. Anakarta bir şey oldu diye aklım çıktı. Bu zamanda Monster anakartları çok pahalı (Laptopta sadece m2 ve sata ssd olduğundan tokatlama konusunda bi tık daha rahattım :d)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarbleFalcon -- 27 Mart 2022; 6:57:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.