Şimdi Ara

İphone 12 ısınıyor yeni aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    bugün yeni iPhone 12 aldım. Ama arkasında tam ortasında özellikle ısınma var. Beni rahatsız etti. Normalmi bu yoksa hepsimi böyle. Oyun oynamam ve telefona kurmadım bile. Mesela video çekimi yaptım telefonun arkasında ısınma hissettim. Kılıf daha takmadım




  • Yardımcı olabilirmisiniz. En ufak işlemde sıcaklık hissediyorum kılıfsız. SiZlerdekim durum nasıldır.
  • Ben de kullanıyorum öyle ciddi bir ısınma yok dediğiniz yer işlemcinin olduğu yer, yazılımı sıfırlayın isterseniz

  • WiFi ve Bluetooth kapatıp uçak moduna alıp tekrar deneyiniz. Belki icloud senkronizasyonu yapıyordur. Yeni cihazlarda ısınma olması eğer senkronizasyon açıksa oluyor.
  • RAFREF kullanıcısına yanıt

    Sorun Buda değil maalesef. Kamerayı açınca ısınma özellikle oluyor. Ekranda sıcak oluyor. Böyle ateş gibi yanmıyor ama ısınıyor çok rahat hissediliyor. Çok rahatsız etti bu beni. Samsung lar ısınıyor diye uzak durdum özellikle.

  • ilk iphone11 aldığımda bana da garip gelmişti hatta araştırmıştım ama normalmiş yoğun kullanımda ısınma oluyor malesef

  • Kamerada ısınma olur. Özellikle de 4K çekimlerde. Normal.
  • Kamerayı açınca ısınma çok normal ayrıca yeni telefonda daha doğrusu telefonu yeni kurulum yapınca bir süre cihaz normalden bir tık fazla ısınma oluşur bu çok normal bir durumdur iphonelarda. Sonrasında düzelir bir hafta içinde normal kullanımda ısınma geçmezse servise başvurun.
  • Gayet normal kamerayı açtığınızda arka planda görüntüyü iyleştirmek ve işlemek için baaya bir cpu gücü kullanıyor


    Özellikle videoysa iphone 12 serisi videoda muazzam şeyler yapıyor



    İlk iphone aldıysanız androidden geçenlerin genelde fark ettiği şey bu oluyor . Aslında androiddekiyle aynı oranda ısınmasın rağmen kasa plastik vs değil cam olduğu için ısıyı direkt iletiyor sizde direkt hissediyosunuz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: galaxyg

    Gayet normal kamerayı açtığınızda arka planda görüntüyü iyleştirmek ve işlemek için baaya bir cpu gücü kullanıyor


    Özellikle videoysa iphone 12 serisi videoda muazzam şeyler yapıyor



    İlk iphone aldıysanız androidden geçenlerin genelde fark ettiği şey bu oluyor . Aslında androiddekiyle aynı oranda ısınmasın rağmen kasa plastik vs değil cam olduğu için ısıyı direkt iletiyor sizde direkt hissediyosunuz

    Mesajlarınız geç gelince bende iade olarak gönderdim. Sizler bu konuda deneyellisiziniz. Bana yardımcı olursanız sevinirim.


    telefonu günlük işler için kullanmaıyorum. İstagram için kullanıyorum en çok. Ve konu çok önemli. Ticaretteki reklamımız istagram üzerinde ve video paylaşımlarımız, resim kalitesi filan çok önemli. Android telefonlarda videolarda görüntü leş gibi.

    birde videoları resimleri direk paylaşım yapmyorum. Özel proğramlar kullanarak seslendirme ve müzik eklemeleri yapıyorum. Geçişler vb... ve bazen 4k olarak dönüştürüyorum. Kısacası kullanma amacı bu.

    diğer işlemleri saymıyorum günlük olanları.

    soru:

    ekran kalitesinden dolayı iphone 12 tercih ettim. Hanımın iphone 11 ekran kalitesi bana çok kötü geliyordu. Ama iphone 12 ile yan yana getirince ben çok fark göremedim. Sarılık daha fazla olunca resimleri daha sıcak gösteriyor sadece. Ondada çok fark hissedemedim. Çözünülük ve ppi değerini hisstmedim.


    işim gereği çok hafızaya ihtiyacım var. İphone 11 128 gb mı yoksa iphone 12 64 gb mı?





  • lord987 kullanıcısına yanıt

    Biraz boşuna iade etmişsiniz gibi olmuş


    Sorunuza gelince ben de iPhone 11 kullanıyorum iade etme durumum var hatalı ürün öyle olursa 12 ye geçmeyi düşünüyorum ..12 ile kıyasladığımda siyah sahnelerde dizi film vs izlerken çok fark oluyor . Çerçeveler 11 de kalın onun dışında günlük kullanımda aşırı bi fark yok aslında


    Depolamayı ben her şeyeen önde tutuyorum o yüzden 11 128 derim


    hız/ kamera olarak 11 de gaaayet yeterli bi cihaz çünkü

    Eğer işiniz profosyonelse zaten iPhone olmadan yapamazsanız android kamerası resmen çöp oluyor instagramda storylerde vs ( gerçekte iyi çekse bile iş instagrama gelince uyumsuzluk problemi başlıyor )

  • Kafaya takma her şeyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.