Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bu sabah satışa çıktı A7 versiyonunda tek eksik olan ışıklı klavyeyi eklemişler 3.000 lira bütçe için nasıl yardım ederseniz sevinirim.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR#.U-NXhfniJAA

• Bu msi kasa vardi . Clevo kasada yok daha isikli klavye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi ge70 apache modelinin kasasi

• işlemci yükseltilmiş. kasa değişmiş. ışıklı klavye eklenmiş. ses sistemi değişmiş. 2 hoparlör daha eklenmiş. usb portları değişmiş(1.1'de usb2.0[1] usb3.0[3] adetti bunda ikisinden de 2şer adet var). batarya değişmiş 30w kadar daha düşük bir batarya koyulmuş bu şekilde fiyat tekrar dengelenmiş.

3.000 lira için bence iyi bi notebook. kasa kalitesi kötü değil clevolu modellere göre. msi'la aynı kasayı kullanıyor. donanım olarak msi ürünlerinin aynı fiyattaki ürünlerinin üstünde. bu tarz bi donanımda bir cihazı diğer markalarda 4000 tl altına almanız mümkün değil. işin içine marka değeri girdiğinde fiyat 4500'ü bile geçebilir.

diğer kasanın ısı değerleri iyiydi. bu kasa hakkında tereddütlerim var şu an. a7 v1.1 modelini almayı planlıyordum ama işin içine ışıklı klavye ve +2 hoparlör girdi. bakalım.

--------

v.1.1 de işlemci ve ekran kartının bakır boruları yanyana olduğu için işlemci ısısını etkileyebiliyordu. v.3 de iki borunun arasında 1 cm boşluk bırakmışlar. ısı olarak 2-3c fark edeceğini düşünüyorum. artı v.1.1'in kasasındaki soyulmalar nedeniyle v.3.1'i tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novy -- 7 Ağustos 2014; 19:51:43 >

• Novy N kullanıcısına yanıt
    Yeni ürünler çıkınca bende çelişkide kaldım özellikle ışıklık klavye daha kaliteli ses sistemi ciddi şekilde v1.1'e fark atmış

dış kasadan çok benim içinin ısınmaması önemli yeni iç tasarımda ekran kartı işlemciyi de birbirlerinden biraz uzağa koymuşlar gibi

buna ek olarak v1.1 de batarya ortadaydı sökülünce ayaklardan biri boş kalıyodu v.3.1 de öyle bir sorun yok
  • inceleme bekliyorum bende almayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme bekliyorum bende.

• Tulpar T7'den ağırlığı nedeniyle nerdeyse vazgeçtim,eğer GE70 kasalarında ısınma sorunu yoksa Abra A7 3.1 e yönelebillirim,zira msi aliminyum kasa ve güzel donanımıyla gözüme girdi. Abra A5 v.2.1 alabilirdim aslında ama ge60 kasalarında ısınma olduğu için korkuyorum,T5 v.1.1.1 veya A7 3.1 e kaldık sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

Tulpar T7'den ağırlığı nedeniyle nerdeyse vazgeçtim,eğer GE70 kasalarında ısınma sorunu yoksa Abra A7 3.1 e yönelebillirim,zira msi aliminyum kasa ve güzel donanımıyla gözüme girdi. Abra A5 v.2.1 alabilirdim aslında ama ge60 kasalarında ısınma olduğu için korkuyorum,T5 v.1.1.1 veya A7 3.1 e kaldık sanırım

msi ge60 modellerinde kasadan ziyade donanımdan dolayı ısınma oluyor. kronik fan problemi olan bi model ge60. düşük devirde çalıştığı(yazılımla fixleniyor) ve msi'nin termal macundan kaçtığı için şikayet çok.

siparişi verdim ben yarın gönderilir, ertesi gün elimde olur a7 v.3.1. kısa vadede test edemeyebilirim işlerim dolayısıyla ama hakkında görüşlerimi belirtirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Novy

quote:

Tulpar T7'den ağırlığı nedeniyle nerdeyse vazgeçtim,eğer GE70 kasalarında ısınma sorunu yoksa Abra A7 3.1 e yönelebillirim,zira msi aliminyum kasa ve güzel donanımıyla gözüme girdi. Abra A5 v.2.1 alabilirdim aslında ama ge60 kasalarında ısınma olduğu için korkuyorum,T5 v.1.1.1 veya A7 3.1 e kaldık sanırım

msi ge60 modellerinde kasadan ziyade donanımdan dolayı ısınma oluyor. kronik fan problemi olan bi model ge60. düşük devirde çalıştığı(yazılımla fixleniyor) ve msi'nin termal macundan kaçtığı için şikayet çok.

siparişi verdim ben yarın gönderilir, ertesi gün elimde olur a7 v.3.1. kısa vadede test edemeyebilirim işlerim dolayısıyla ama hakkında görüşlerimi belirtirim.

Hocam eğer msi ge60 modelinde donanımdan ve termal macundan dolayı ısınma oluyorsa abra a5 2.1 in aynı sorunu yaşamaması gerekmez mi? Abra a5 2.1 msi ge60 değil sonuçta sadece kasası aynı..

• quote:

quote:

quote:

Hocam eğer msi ge60 modelinde donanımdan ve termal macundan dolayı ısınma oluyorsa abra a5 2.1 in aynı sorunu yaşamaması gerekmez mi? Abra a5 2.1 msi ge60 değil sonuçta sadece kasası aynı..

evet hocam aynı sorunu yaşamamaları lazım. benim bi arkadaşımda gözlemlediğim kadarıyla da böyle bir problem yoktu. forumda da tek tük ısınmayla ilgili konular mevcut ama aynısı 1.1.2 gibi modeller için de geçerli. custom gaming notebook sonuçta bazen ummadık durumlar çıkabiliyor. yaygın söylem v.1.1.2 clevo kasalı modelin msi kasalı modelden 5-6c daha soğuk olduğu ama ben bir karşılaştırma göremedim forumda. bir tespitim de ısınma ile ilgili yorum yapanlarının çoğunun bi monstera sahip olmadığı yönünde. varsayımlarla hareket ediliyor kısaca biraz.

a7 için konuşacak olursak a7 v.1.1'in kasası da oldukça ince bi kasa a5'in clevo kasalarına göre ancak ısınma problemi yok istisnai durumlar dışında. ben bundan ısınma durumunun söylendiği gibi kasanın inceliği kalınlığı ile alakalı olmadığını çıkarıyorum. bu yüzden ürünlerin bugün gelmiş olduğunu bilmeme rağmen v3.1'i tercih ettim. eğer anormal bir durumla karşılaşırsam zaten iade ederim. a7deki iki seçenekten ben işlemcisi, tasarımı, ses sistemi, kasa kalitesi daha iyi olan v.3'ü tercih ettim bu yüzden.

• Bunun teslimatı hemen olur mu? Monster'da böyle bir problem vardı; hala var mı, merak ediyorum.

Kasanın rengi değişmiş, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBerkO -- 8 Ağustos 2014; 16:10:04 >
  • MBerkO kullanıcısına yanıt
    Öyle gözüküyor ama ben yinede elden alırım bayisi sizin şehirdede varsa aynı şekilde öneririm yoksa farklı renk gönderebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurnLeft

Öyle gözüküyor ama ben yinede elden alırım bayisi sizin şehirdede varsa aynı şekilde öneririm yoksa farklı renk gönderebilirler

Aslında iki renk de güzel duruyor; ancak gri olanda soyulma veya kararma olabilir mi, düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

Bunun teslimatı hemen olur mu? Monster'da böyle bir problem vardı; hala var mı, merak ediyorum.

kargo bilgilerine baktım az önce. aras kargoya verilmiş. yarın sabah elimde olacak gibi görünüyor. teslimatta sıkıntı yok. dün akşam 7 gibi sipariş etmiştim. 2 saat erken davransaydım şu an cihaz elimdeydi. ürünler kamyondan yeni indirilmiş. ben sipariş verdiğimde hala test edilmekte olan cihazlar vardı. yani teslimatla ilgili bi sıkıntı çekmezsiniz. 17.30'dan önce verilen siparişleri aynı gün kargoluyorlar.
  • MBerkO kullanıcısına yanıt
    valla benim şimdiki bilgisayarım casper 7 yıldır kullanıyorum gri renkli en ufak kararma yok üstünde mouse de kulandı bişey yok bende alırsam gri alacağım
  • quote:

quote:

Bunun teslimatı hemen olur mu? Monster'da böyle bir problem vardı; hala var mı, merak ediyorum.

kargo bilgilerine baktım az önce. aras kargoya verilmiş. yarın sabah elimde olacak gibi görünüyor. teslimatta sıkıntı yok. dün akşam 7 gibi sipariş etmiştim. 2 saat erken davransaydım şu an cihaz elimdeydi. ürünler kamyondan yeni indirilmiş. ben sipariş verdiğimde hala test edilmekte olan cihazlar vardı. yani teslimatla ilgili bi sıkıntı çekmezsiniz. 17.30'dan önce verilen siparişleri aynı gün kargoluyorlar.

Bilgisayar geldi mi?

• merkala beklemedeyiz :D abra a7 v3.1 kasanın ıcının fotosunu yollarmısın ramlar hdd lcd markaları nedir. tskurler.
  • quote:

quote:

quote:

Bilgisayar geldi mi?

geldi. geldiğinden beri aralıksız archeage oynanıyor kendisiyle.

ilgili konu;

http://forum.donanimhaber.com/m_95765899/tm.htm

• PM YE BAKARMISINIZ LÜTFEN NOVY
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.