Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V5.3 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 ay onceMONSTER® ABRA A5 V5.3 aldim yanliz soyle bi sorunum var wifiye baglaniyorum 1 hafta sonra birdaha gormuyor benim wifimi. diger wifi isimleri gorunuyor ama benim wifim gorunmuyor. telefondan baska bilgsiyardan girebiliom hicbir sknti yok. yeni surucusunude kurdum . hatta kaldirdim tekrardan kurdum yine olmadi yardim edebilecek olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MONSTER ABRA A5 V5.3 WiFi Sorunu: Çözümler

MONSTER ABRA A5 V5.3 notebook kullanıcıları, zaman zaman WiFi bağlantısı sorunları yaşayabilirler. Bu sorunlar arasında şunlar yer alır:

• WiFi ağının görünmemesi
    • WiFi ağının açılmaması
    • WiFi ağına bağlanılmaması

Bu sorunlar can sıkıcı olsa da genellikle basit adımlarla çözülebilirler. İşte MONSTER ABRA A5 V5.3 WiFi sorunları için bazı olası çözümler:

• Ağ sürücülerini güncelle: Eski veya bozuk ağ sürücüleri WiFi sorunlarına neden olabilir. Sürücülerini cihaz yöneticisinden güncellemeyi dene.
    • Ağ ayarlarını sıfırla: Ağ ayarlarını sıfırlamak, WiFi ile ilgili sorunları gidermeye yardımcı olabilir. Bunu Ayarlar > Ağ ve İnternet > Ağ Ayarlarını Sıfırla bölümünden yapabilirsin.
    • Kablosuz ağ anahtarını kontrol et: Bilgisayarın ve yönlendiricinin aynı kablosuz ağ anahtarını kullandığından emin ol.
    • Kablosuz yönlendiriciyi yeniden başlat: Yönlendiriciyi yeniden başlatmak, geçici WiFi sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Bilgisayarı güvenli modda başlat: Windows'u güvenli modda başlatmak, WiFi bağlantısını engelleyen üçüncü taraf yazılımları veya virüsleri ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.

Bu adımlar sorunu çözmezse, aşağıdaki ek önerileri deneyebilirsin:

• Donanım sorunlarını kontrol et: Kablosuz ağ kartında veya anteninde fiziksel hasar olup olmadığını kontrol et.
    • Yönlendirici ayarlarını kontrol et: Yönlendirici ayarlarında bant genişliği sınırları veya erişim kontrolü gibi WiFi sinyalini engelleyebilecek ayarların olmadığından emin ol.
    • Profesyonel yardım al: Sorunu kendin çözemiyorsan, teknik destek veya onarım için bir bilgisayar uzmanı ile iletişime geçmeyi düşün.

Bu çözümleri uygulayarak MONSTER ABRA A5 V5.3 notebook'undaki WiFi sorunlarını giderebilir ve kesintisiz bir internet bağlantısının keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aygıt yöneticisinden tamamen yazılımıyla beraber wireless kartını kaldır sonra ilk olarak üstteki simgelerden donanım değişikliklerini tara de windows yeniden yüklesin driverı. Ardından kablosuz ağlardan kablosuz ağınızı unutmasını sağlayın bilgisayarın. Tekrar girmeyi deneyin böyle.

Eğer sorun devam ederse. Wireless kartınızın son sürümünü laptop sitesinden değil wireless kartınızın sitesinden indirin. Aygıt yöneticisinden kaldırın. İndirdiğin sürücüyü kur. Kablosuz ağı unut tekrar bağlan.

Eğer hala sorun devam ederse modeminde ayar yap. Kablosuz şifreleme kısmında şifreleme türünü WPA/WPA2 mixed tarzı bişey varsa onu seçin. Yayın yaptığı kanal ı da 6 veya 11 yaparak deneyin.

Umarım bunlar çözüm olur.
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    cok teşşekür ederim hocam valla format attım yeni okudum cevabınızı eğer birdaha olursa dedğiniz şekil yapacam 2 ay oldu alalı 2 dir format atıyorum valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.