Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A5 V3.1 Almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MONSTER® ABRA A5 V3.1 almaya karar verdim.Ancak ekran kartı 64 bit olduğundan bir adım geri attım.Sizce almalımıyım.Monster'ın iyi bir marka olduğunu duydum.

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz, 750GB 7200RPM, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR3 nVIDIA® GeForce® 840M 64-Bit DX11, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, Linux [Windows Kuracağım]

• 840m ekran kartı pek iyi bir ekran kartı değil, 860m olan v1.1 ya da 1.1.2 var onların stoklara girmesini bekle derim, 100-200 lira farkla onlardan birini alman çok daha mantıklı olacaktır.
  • Onlar zaten var ancak ben windows 8 yüklettirmek istiyorum yani fiyatı 2600 e geliyor.Buda benim bütçemin en çok zorlanmış hali.Windows yüklettirmeden daha iyisini alabilirim ama Linux hiç kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoldPlus

Onlar zaten var ancak ben windows 8 yüklettirmek istiyorum yani fiyatı 2600 e geliyor.Buda benim bütçemin en çok zorlanmış hali.Windows yüklettirmeden daha iyisini alabilirim ama Linux hiç kullanmadım.

Naptın be dostum atıcam cd ye win 8 i kurcan al sana bedava win8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoldPlus

Arkadaşlar MONSTER® ABRA A5 V3.1 almaya karar verdim.Ancak ekran kartı 64 bit olduğundan bir adım geri attım.Sizce almalımıyım.Monster'ın iyi bir marka olduğunu duydum.

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz, 750GB 7200RPM, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR3 nVIDIA® GeForce® 840M 64-Bit DX11, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, Linux [Windows Kuracağım]

http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-abra-a5-v112-156-notebook-pmu320543

her türlü daha iyi yapacağın tek işlemde 1 tane windows 8 cd si almak bilgisayarcılarda hatta internet cafelerde bile 3 5 liraya satılıyor sistemi kurmakda çok basit bir işlem sadece ileri ileri ileri ileri diyip kuruyorsun

• _sakarya_54 kullanıcısına yanıt
    İşte bu daha iyi.128 bit tam aradığım.Bilgisayarcılara da sorarım bir sorun çıkmaz değil mi ?
  • TheGoldPlus kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anlamam yapamam yapamam derseniz bile bilgisayarcılar hemen halleder çok kolay bir işlem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turhanberk kullanıcısına yanıt
    Yok ben yaparım da driver sıkıntı ama galiba otomatik yüklüymüş.Hatta indirip usb ye atmak daha mantıklı geldi.Peki monster a güvenmelimiyim ? Her şeyi iyiymiş ama ısınma problemi varmış galiba.Msi alabilirim ama bu fiyata daha az bir donanım bulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGoldPlus -- 12 Temmuz 2014; 2:08:26 >
  • Aynı problemden müzdaribim bende , 2700 lira bütçem var fakat monster'dan alırsam işletim sistemide orjinal olsun istiyorum o kadar para harcamışı sahte win kullanmak istemiyorum , bir de o diğer markalar aynı fiyata olan notebookları düşük özellikli oluyor monstera nazaran ?
  • dorukhanilhan kullanıcısına yanıt
    Bende onu anlamadım.Monster almazsam msi alacağım ama daha pahalı.Monster neden kısıyor da ucuza satıyor anlamadım.
  • Hocam ben monster kullanıyorum. Gayet memnunum. Öncelikle çok pahalı olmamasının nedeni türk marka olmaları. Yani apple gibi toshiba gibi kendi isimlerini de satmıyorlar ürünlerin yanında. Driver cd'si bilgisayarın yanında geliyor. Windows 8 kurmak zorundasınız çünkü 7 driverleri desteklemiyormuş. 8.1 yüklerseniz daha garanti olur. Driver cd'sini takınca program çıkıyor tüm driverlara tıklayıp teker teker yüklüyorsunuz çok basit bir iş. Bir diğer ucuz olmasının nedeni kasası plastik. Bazı diğer bilgisayarlardaki gibi metal falan beklemeyin. Sert plastik kasası var fakat sorun çıkarmaz. Monster kasadan ziyade donanıma önem veriyor. v3.1 pek önermem ekran kartı çok iyi değil fakat v1.1 veya v1.1.2'yi gerçekten tavsiye ederim. Isınma konusunda ben çok büyük bir sorun yaşamadım. Sadece hoparlör bölümü biraz ısınıyor. Turbo fan'ı açınca bir süre sonra oranın ısısı da yavaş yavaş iniyor. Oyunlarda ısınıyor zaten başka zamanlarda programlarda vb. kullanırken elle fark edilir bir ısınma yaşamadım. Karar sizin ama ben monster öneririm. Kıstığı tek şey marka parası ve kasanın dışının metal olmaması (emin olun sorun çıkarmaz). Bir de yurtdışından gelen bir firma olmadığı için türkiyeye girerken ayrıca bir vergi ödemiyor. Bu yüzden o vergi parası da olmamış oluyor monster'da. Şimdiden hayırlı olsun...

• turhanberk kullanıcısına yanıt
    Plastik olmasını çok takmadım.Driver CD'sinin gelmesine oldukça sevindim.Takıp yüklerim artık.Isınma da olursa artık ne yapalım katlanacağız.Diğer ay falan anca alırım aldıktan sonra da görüşlerimi yazarım.Ancak bilgisayarı biraz daha şık yapabilirlermiş.
  • TheGoldPlus kullanıcısına yanıt
    Hocam aşırı ısınma olduğunu düşünürseniz gider bir tane notebook soğutucusu alırsınız işinizi çok rahat görür. Merak etmeyin büyük bir ısınma olmuyor içiniz rahat olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.