Bildirim
Monster Abra A5 v2.1 FPS Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ayrıca ayarları en lowa alsam bile sıkıntı değişmiyor, yine fps düşüşü var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende de gtx850m var önceden aynısı oluyodu düzeldi kendi kendine. -
bende de oluyodu format atmıştım.bilgisayarı yeni mi aldınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: qrolica
bende de oluyodu format atmıştım.bilgisayarı yeni mi aldınız ?
1 senelik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
virüs bulaşmış olabilir -
Bir format atın bence. -
lolu sil temiz kurulum yap, nvidia driverlarini sil en gunceli yukle bakalim olmadi format ne yapalim
altta Gta V e bak highda 36 fps gösteriyor zaten
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-860M.107794.0.html -
driver güncelle -
ısınıyor mu laptop oyun esnasında bi ısı kontrolü yapın normalin üstünde ise macun yenilenmesi ve fan temizliği gerekebilir. fps drop un asıl nedeni budur. -
-
bedne 850m var bende de arada 100fps ye düşüyor -
Sizlerin dedikleri çoktan beri yapılı, Windows 7 8.1 denedim aynı, 10dayım hala aynı, kaç defa baştan kurdum lolü, driverlar her zaman son sürüm, ayrıca ısınıyor ama çok fazla değil zaten turbo fanı açıyorum sıkıntı kalmıyor. Ayrıca bu durum yeni haritadan sonra oldu eski haritada hiçbir sıkıntı yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsah
bedne 850m var bende de arada 100fps ye düşüyor
Bende 40 50lere kadar düşüyor 30 olduğu bile oldu, ilginç ki intel hd graphicsi kullanınca drop yaşamıyorum ama ayarlar düşük ve 60 fpsde, 860mde de sadece lolde sıkıntı
-
Monsterlarin makus talihi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı olarak hd 4600 seçilidir. Güç seçeneklerine girip GTX 860m i seç ve bilgisayar seçeneklerinden maksimum Performansı seç.
quote:
Orijinalden alıntı: kaan907kaan
Ekran kartı olarak hd 4600 seçilidir. Güç seçeneklerine girip GTX 860m i seç ve bilgisayar seçeneklerinden maksimum Performansı seç.
4600 seçili olduğu zaman fps drop yaşamıyorum ama üst grafiklerde oynayamıyorum, ve fps düşüklüğü oluyor, yani 860m seçili zaten -
Sorunun nedeni tabiki de nvidianın dandik driverleri. Eski driverlerde fps drop olmuyordu.
Benzer içerikler
- yonca yeşili malphite
- lol chat açma
- lol mmr öğrenme
- warwick replikleri
- mmr nedir
- riot mmorpg
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X