Şimdi Ara

Monster Abra A5 V13.4 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
16.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • - Monster Abra A5 V13.4 Intel Core i7 8750H 8GB 256GB SSD GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

    - 4500 TL

    -https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v13-4-intel-core-i7-8750h-8gb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000BP4PI?magaza=MONSTERNOTEBOOK


    Monster Abra A5 V13.4 Alınır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Misaros

    Biraz daha üzerine koyup Acer Nitro alırsanız daha iyi olur.

    https://www.sinerji.gen.tr/acer-nitro-5-an515-51-nhq2qey004-i7-7700hq-16gb-1tb128gb-ssd-4-gb-gtx1050ti-156-dos-notebook-pmu411435
    Mosterde i7 8.nesil işlemci var ve ayrıca daha ucuz.Neden acer nitro tavsiye ettiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misaros kullanıcısına yanıt
    Bu önerdiğiniz dizüstü bilgisayarı fazla beğenmedim. Bana söylediğim üründen bahsedebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,şu an ürünü almış bulunmaktayım.Kargodan gelince isterseniz size bilgi verebilirim.Onun dışında şu an kağıt üstünde iyi bir laptop gibi duruyor.HepsiBurada kampanyası da varken ben kaçırmayayım dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkPowerKing

    Merhabalar,şu an ürünü almış bulunmaktayım.Kargodan gelince isterseniz size bilgi verebilirim.Onun dışında şu an kağıt üstünde iyi bir laptop gibi duruyor.HepsiBurada kampanyası da varken ben kaçırmayayım dedim.
    Tamam teşekkürler. En kısa zamanda bilgilerinizi bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdraltndas kullanıcısına yanıt
    Sebebi Monster'ın kalitesizliğinden dolayı.
  • Deep Rex kullanıcısına yanıt
    Monster ile ilgili herhangi bir teknik probleminiz çıktığında sizi fazlasıyla mağdur eden bir firmadır kendileri. Zaten toplama yapıp kendi markalarını basıyorlar.

    İmkanınız dahilinde Monster'dan kaçınınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Misaros

    Monster ile ilgili herhangi bir teknik probleminiz çıktığında sizi fazlasıyla mağdur eden bir firmadır kendileri. Zaten toplama yapıp kendi markalarını basıyorlar.

    İmkanınız dahilinde Monster'dan kaçınınız.
    Teknik servisinin iyi olduğunu söyleyen yorumlar da okudum. Kime inanacağımı ve ne yapacağımızı bilemiyorum. Sizin önerebileceğiniz başka dizüstü bilgisayar var mı?
  • DarkPowerKing D kullanıcısına yanıt
    Aynı bilgisayarı ben de düşünüyorum, bilgilendirirsen güzel olur.

    +1
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Önce terbiyeli olmayı öğren ondan sonra bana yorum yap.
  • Deep Rex kullanıcısına yanıt
    Basit işlemleri halledebiliyorlar fakat ciddi bir problem çıkması sonucunda bir şey yapamıyorlar denilebilir.
  • Söylediğim ürün hepsiburada'dan kaldırılınca bu ürünü almayı düşünmeye başladım. Sizce nasıl?

    -Lenovo Legion Y520-15IKBN Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB SSD GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 80WK01BMTX

    -https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-15ikbn-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk01bmtx-p-HBV00000A5BKR?magaza=Hepsiburada

    Monster Abra A5 V13.4 Alınır mı?




  • Deep Rex kullanıcısına yanıt
    Al guzel cihazdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,ürün elime ulaştı.Birkaç gün test vs. işlemleri yaptım.Cevap vermediğini için kusura bakmayın.Öncelikle ben ilk Windows'u kurduğumda verdikleri USB Driver'ı kullanmadan Windows güncellemesi yaptırdım fakat Windows'dan mı anlamadığım bir şekilde sürücüleri galiba yanlış kuruyor.Onun için tekrar format attım ve kendilerinin verdikleri USB Driver'ı kullandım.USB'den driverları kurduktan sonra Windows güncellemesini tekrar yaptım ve şu an hiçbir sorunum yok.



    Sıcaklık sorunu olarak en çok Fortnite'de yaşadım.Fanı otomatik moda aldığımda 1-2 el attıktan sonra GPU 83°C'yi gördü fakat Turbo Fan özelliğini açıp tekrardan oynayınca GPU 68°C'in üstüne çıkamadı.Turbo Fan biraz ses çıkarıyor fakat ben kulaklık taktığım için benim için hiçbir sorunu yok.İstiyorsa bütün gün Turbo Fan ile çalışsın :D



    Ses kalitesi bence çok iyi.Ses kalitesinde hiç şüphesiz olmasın :)



    Oyun testlerine gelince



    League of Legends (En yüksek ayarlar) : 100 - 120 FPS

    arası



    (Orta ayarlar) : 120 - 150 FPS

    arası



    TF'lerde şu ana kadar en düşük 90 FPS gordum.



    Fortnite (En yüksek ayarlar) : 70 - 80 FPS (Ben biraz bu FPS'i görünce şaşırdım :D)



    (Orta Ayarlar) : 80 - 100 FPS

    arası



    CS:GO (En yüksek ayarlar) : 110 - 130 FPS

    arası



    (Orta Ayarlar) : 150 - 180 FPS arası (Rekabetçi maçlarda 180-200 FPS arası geziyor)



    Daha fazla sorunuz varsa alabilirim.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abra a5 v13.4 hepsiburadadan dün 4600 e aldım kendi sitesinde 4700 ve 6 taksitte yaklaşık 300 geçiriyorlar. Bugün kargoya verilecekti ama dün verdiler sanırım bugün gelir cihaz (12.07.2018) çok fazla olumsuz yorum okudum ve dell 7577 arasında çok kaldım hepsi burada 128gb ssd 8gb 1tb hdd i7 7700hq aynı fiyattı ama riske gireyim dedim önemli olan işlemci ve ekran kartı diğerleri sonra değiştirilir. Evde zaten hdd var eskiden kalmalar. İşlemci 8. Nesil olması kafamı çeldi benim. Tamam işlemci bu ekran kartına fazla Hatta i5 de yeter ama ben sadece oyun odaklı düşünmedim. Visual studio autocad solid makrostation power draft vb uygulamaları da düşündüm bunlar işlemci isteyen unsurlar. Şuan 7. Nesil ile 8. Nesil farkını da anlamam çok büyük olasılıkla ama zaman geçtikçe 7. Nesil işlemci ile 8. Nesil işlemci arasında fark belli olacaktır eğer tabi bilgisayar benim bir önceki toshiba gibi taş çıkarsa:) merhum 8 sene bana eşlik etti. Umarım tercihimden pişman olmam kullanıp göreceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de monster abra serisinden almak istiyorum. Fiyatına göre acayip uygun gözüküyor ama servis ve destek konusunda sıkıntıları olduğunu duyunca biraz tereddüt ettim açıkçası
  • Monster öneririm. Yaklaşık 1 sene oldu alalı. Tek sıkıntısı klavyesi bozulmuştu. Onu da servise verdikten 1 gün sonra tamir ederek geri iade ettiler. Ayrıca her 6 ayda bir (garantisi bitse bile) bakımını yapıyorlar. Bakımdan kastım fan temizliği, klavye altı temizliği, termal macun sürme işlemleri Son derece hızlı ve kaliteli bir servisleri var. Ayrıca müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini söylemeliyim. Piyasada Fiyat/Performans olarak daha iyisini bulamazsın.
  • Hocam bence monster olur.Bende var gayet memnunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abra a5 v13.4 modeli hepsiburadan 1 hafta önce 4600 e aldım. Bu fan sesi ve klavyenin ışıklı bildirimlerinin olmaması ayrıca malzemenin kalitesizliği filan benin kafamı çok karıştırıyor iade edip etmeme arasında gidip geliyorum ayrıca ekran kapak çok hassas ekran kapağı ileri geri şekilde ayarlarken kenarlarda ve köşeler de ışık hüzmesi oluştuğunu fark ediyorsunuz o kadar hassas kasası ama elinizi çekince eski haline geliyor. Özellikle fan sesi gece çok rahatsız ediyor her zaman oyun oynayacak değiliz ben gece açık bırakıp yatıyorum veya basit işler yapıyorum ama fan sesi kulak tırmalıyor.

    Bunların yani sıra performası harika denilebilir çok iyi performans ama önemli olan bunu yıllar boyu kullanmak. Acaba diş kasa gibi içinde ki anakartın ve diğer parçaların kalitesi düşük mümüdür insan düşünmüyor değil. Birinin çıkıp beni ve benim gibi düşünenleri rahatlatması lazım:)

    Bugün kdv indirimi ile lenovo 4675 tl oldu 16gb ram 128 ssd 1tb hdd i7 7700hq ve aynı özelliklerde del 7577 ise 4400 tl.

    Ssd hdd filan hiç önemli değil yarın öbürgün elinizde olur eklersiniz. Önemli olan ekran kartı işlemci ve anakart. Tabi birde kalite. Monsterin tel farkı burada işlemcisi bu sebeble zaten aldım monster de ama işte aklımda ama lar var. Uzun süre kullanıp memnun olanlar var mı ?

    İade edip bu bahsettiğim iki bilgisayardan birisini almaya değer mi ?




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.