Şimdi Ara

Tecno Megabook S14 29.999 TL 899gr Ultra5 16GB/1TB OLED !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hafif iş kullanımı için efsane bir model.

OLED olması ayrı mükemmellik.

Daha önce Xiaominin yurtdışından getirdiğim OLEDini kullanıyordum ama ömrü bitti. Bu makine bir efsane ve bu fiyata. Normalde 39999.

Benzerlerini de araştırdım. Lenovonun buna benzer modeli var LENOVO Yoga Slim 7/Core Ultra 5 125H/16GB RAM/512GB SSD/14" WUXGA OLED/W11/Laptop 83CV007YTR Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Hem 7000 TL daha pahalı hem de Hafızası yarısı. Bu arada bunlarda donanımın güncellenmesi pek mümkün olmuyor. Pek çok parça soldered dediğimiz anakarta dahil. O yüzden donanımın başlangıçta iyi olması önemli.

Eğer hafif taşınabilir ve OLED model arayan var ise bu modeli kaçırmasın.

Bir defa OLED laptop kullandığınızda artık her laptopta ilk aradığınız özellik laptop olur.

Tecno Megabook S14 Ultra 5-125H 16 GB 1 TB SSD 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Gümüş Fiyatları ve Özellikleri

• Şimdi biraz daha inbceledim. Dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarıymış. Donanım da güzel.

Aldım gitti :)

kargosu geldiğinde paylaşacağım fotolarını.

• teşekkürler. 6 taksit varmış. hepsiburadada 10 taksiti var biraz bekleyeyim eğer gelirse oradan alacağım. Fiyat ve özelliklere bakılırsa baya baya iyi bir ürün ve fiyat. ben zaten telefonda da pcde de ince olanı tercih ediyorum yıl olmuş 2025 hala takoz gibi ürünler var yeter artık

HB fiyatı geldi peşin fiyata 10 taksit oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

i7 13700H'tan iyi olduğunu söylüyor versus. https://versus.com/tr/intel-core-i7-13700h-vs-intel-core-ultra-5-125h

Şöyle bi baktım da i7 13700H kullanan bununla aynı özelliğe (14", 16GB RAM, 1 TB SSD) sahip laptop'ların fiyatları 40 binden başlıyor.

diğer ultra 5 125h kullanan Lenovo Yoga Slim 7 var 40 bin tl'ye. ama onun bazı özellikleri tecno'dan kötü.

ben de alacağım galiba bu cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Cevap için teşekkürler. Ekran kartı paylaşımlı diyor da orta-üst grafikteki oyunları idare edebilir mi?

sanmam hocam, üst düzey performans gerektiren oyunlarda zorlanabilir. ofis kullanımı için uygun görünüyor bu ürün. hafif, taşıması kolay.

oyun olarak age of empires II oynarım ben bununla. bana yeter :)

bu bir oyun bilgisayarı değil. standart ekran kartı var. ama bence bi age of empires 2 DE oynatır.

ama oled ekran konusu efsane.

ve fiyat harika.

Bende rog zephyrus g16 var oled ekranlı ve 4070 işlemcili alüminyum kasalı. 110bin tl ye almıştım.

şimdi bunu da aldım yanımda taşımak için. bendekini evde bırakacağım

hocam foto paylaşın gelince ve ilk yorumlarınızı da.

Bilgisayar olayyyyyyyyyyy. Bu ne hafiflik yahu. Bir an boş bilgisayar geldi sandım açılmayacak filan sandım yani.

Ekran kalitesi ise mükemmel.

• 28w 125h bence 45w 13700h ye; tdp-performans olarak daha mantıklı. Dahili grafiğide Arc; 13700H de iris'den daha iyi.

Battlefield 6 oynayan var; oyun performansı için 32gb ramlı olan modeli tercih etmeniz daha iyi olur. Ram tümleşik; artmaz.

HD 520 Expertyoutube
    Laptop setup Intel Core Ultra 5 125h Intel Arc IGPU 16 gb ddr5 win11 23h2 ** Update : Crashes have been fixed with the newest driver update (intel arc control no longer needed) : https://www.intel.com/content/www/us/en/download/785597/intel-arc-iris-xe-graphics-windows.html * Intel Arc Control Software : https://oii.la/wJb6W2a 00:00 Intro 00:03 Intel Arc Control Crash Fix 00:27 Settings 00:35 1080p Xess Performance 02:38 720p FSR Ultra Performance 04:24 720p Xess Balanced
    https://www.youtube.com/watch?v=tNkE5OvL9_g

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Ben age of oynuyorum baya da yetiyor. Ram konusu asıl amacım için yeterli. tabi artık bilgisayarlarda min 32 olsa daha iyi.

bu fiyata alınabilecek en iyi model. Zaten OLED ekran olması benim için birinci öncelikti. Bir defa olede girince bir daha geri dönemezsiniz.

Bu arada BF6 oynatması da efsane olmuş

Hayırlı olsun. Tecno Megabook S14 29.999 TL 899gr Ultra5 16GB/1TB OLED !! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişim de ulaştı. ürün inanılmaz hafif. şu ana kadar elime aldığım en hafif laptop. 899 grammış. benim gibi sürekli bir yerlere laptopunu taşımak zorunda kalanlar, ofis çalışanları ve öğretmenler için ideal.

11.11'de almıştım ama 29.999 fiyatı hala duruyor. 10 bin tl düşürmüşler fiyatını.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.