Şimdi Ara

Monster TULPAR T7 V5.1 önemli birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster yetkilileri cevaplarsa sevinirim.

1-Neden bu pc hakkında fazla inceleme ve kullanıcı yok? Pişman olmalı mıyım sanki pc'de sorun çıkacak her an gibi hissediyorum
    2-Turbo fan devreye girmeden hiçbir şey yapamıyorum, inanılmaz bir ısınma sorunu var soğutucu kullansam düzelir mi?
    3-Siteden neden kaldırıldı ürün? Çok merak ettim kronik bir sorunu yoktur umarım.

Cevaplarsanız sevinirim, başlarda çok memnun olmama rağmen vakit ilerledikçe biraz pişman olmaya başladım kullanıcısı neredeyse yok siteden vs kaldırılmış inceleme videosu vs çok az sorularıma sağlıklı cevaplar alabilirsem ona göre hareket edeceğim. Satmayı düşünüyorum ama alıcı bulabilir miyim ki Sol altta kendi hatamdan ötürü hafif bir kırık var zaten ooff of

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Monster yetkilileri cevaplarsa sevinirim.

1-Neden bu pc hakkında fazla inceleme ve kullanıcı yok? Pişman olmalı mıyım sanki pc'de sorun çıkacak her an gibi hissediyorum
    2-Turbo fan devreye girmeden hiçbir şey yapamıyorum, inanılmaz bir ısınma sorunu var soğutucu kullansam düzelir mi?
    3-Siteden neden kaldırıldı ürün? Çok merak ettim kronik bir sorunu yoktur umarım.

Cevaplarsanız sevinirim, başlarda çok memnun olmama rağmen vakit ilerledikçe biraz pişman olmaya başladım kullanıcısı neredeyse yok siteden vs kaldırılmış inceleme videosu vs çok az sorularıma sağlıklı cevaplar alabilirsem ona göre hareket edeceğim. Satmayı düşünüyorum ama alıcı bulabilir miyim ki Sol altta kendi hatamdan ötürü hafif bir kırık var zaten ooff of

ne kadar istiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Monster yetkilileri cevaplarsa sevinirim.

ne kadar istiyon

Ne kadar verirsin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.