Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V1.1.2 GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.10.2014 Tarihinde satın aldığım monster abra a5 v1.1.2 ürününe win 8.1 enterprice kurdum.
    Ardından tüm sürücüleri sırası ile kurdum ve herşey çok güzel.
    oyunlara girerken sağ click+"Grafik İşlemciyle Çalıştır" + "Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi" ' seçeneği ile mükemmel bir performans+görüntü ile oyunlarımı oynuyorum.
    Ancak oyun dışındaki uygulamarda ör:(Skype,Chrome,Visual Stüdio...) görüntü bulanık ve kötü.
    Nvidia kontrol panelinden varsayılan olarak Nvidia'yı seçmeme rağmen uygulamarın varsayılanı hala entegre grafik ve değiştirilemiyor.
    Uygulamayı açarken siz Nvidia'yı seçseniz bile entegre grafik ile çalıştırıyor ve görüntü gerçekten kötü .
    Ayrıca Windows Pencereleride gayet güzel görünüyor.
    Forumda aynı problemi yaşıyan bir kaç arkadaşın mesajınıda görünce konuyu açmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammetEsat -- 25 Ekim 2014; 18:42:55 >

• MuhammetEsat M kullanıcısına yanıt
    Bu genel bir windows problemidir ve ölçeklendirme ile düzeltiliyor. Görüntü ayarlarına girerek ölçeklendirme seçeneklerinden düzeltebilirsiniz.

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Görüntü
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Haklısınız dediğiniz gibi ölçeklendirmelere girdim ve küçük,orta ve büyük olarak 3 seçenek bulunuyor.
    default değer ortaydı ve ben küçük yapıp bilgisayara reset atınca herşey düzeldi görüntüler stabil ve çok mükemmel.
    teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.