Bildirim
Monster a5 icin ek bilesenler hakkinda

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ConPix
Beyler dusundum tasindim a5 v1.1 almaya karar verdim yalniz aklimda iki soru isareti var.
1- ek bilesen olarak millet ssd aliyormus almak gerekli mi alsam nolur almasam nolur.
2- win 8 yuklettirmemi tavsiye eder misiniz verdigimiz paraya deger mi
ssd program pc acilimi vs gibi islemlerde mukemmel bir hiz saglar 5 snye de acilicak seyi 1 snye de acar egerki bennormal hizlarda takilicam diorsaniz almaniza gerek yok
win 8 e neden para vericeksinizki bildigimiz malum yollardan binlerce ucretsiz surum bulabilirsiniz orjinal yapabilirsiniz neden + 200 lira veresiniz ki ? bence netteki guvenilir duzenlenmis win surumleri orjinalinden daha az sistemi yoruyor -
120 lik ssd yeter demi hocam a5 icin. Yani sistem dosyalari kurulur genel hatlariyla sanirim ssd e.
Baska verebileceginiz bi tavsiye var mi herhangi bi konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ssd kapasitesi tamamen size bagli bir secenek yani nekadar depolama yaptiginizabaglidir harici bir hdd niz var ise yeterli olucaktir 240 gb en iyi secenek ileriyi dusunerek ama butceyi zorlamamak adina 120 de harici ile sorun cikarmaz
aklima gelenlerler bunlar baska sorunuz olursa sorun bildigim kadari ileyardimci olmaya calisirim -
Ilgin icin tesekkurler oncelikle. A7 ile a5 arasinda kalmistim a5 daha akla yatkin geldi bu konu hakkinda da dusnceni ogrenebilir miyim
- 50 lira daha verip işlemcinizi 4710mq yapın
- 120gb ssd ve 1tb hdd yeterlidir
- Orjinal windows sürümü kullanın, ileride sıkıntılar yaşarsınız, hacklenmek de cabası
- Çantası da fiyata göre çok kaliteli imkanınız varsa onu da satın alın -
quote:
Orijinalden alıntı: babadol
- 50 lira daha verip işlemcinizi 4710mq yapın
- 120gb ssd ve 1tb hdd yeterlidir
- Orjinal windows sürümü kullanın, ileride sıkıntılar yaşarsınız, hacklenmek de cabası
- Çantası da fiyata göre çok kaliteli imkanınız varsa onu da satın alın
Hocam zaten 2699 lugu alacam onda yaninda hediye ediyorlar canta. Islemciyi de dediginiz gibi yapayim o zaman.
A5 a7 arasinda hangisini tercih ederdiniz ?
A5 tercih ederdim ben şahsen büyük ekranın taşınabilirliği zor, ayrıca klavyede arka aydınlatma yokmuş diyorlar. -
Ya bende A7 ile A5 arasında kaldım. A5'te ışıklı klavye var fakat A7'de ekran olarak cazip geldi. Birde 50 lira verip işlemciyi 4710mq yapmak ne kadar mantıklı oyunlarda fazla fps farkı olmaz diyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X