Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün aksam 10 gibi ros elime gecti suan 70+31 im. Public rift yapiyorum t2 t3 uygun item dizmem kac gunu bulur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online sürene bağlı hocam 1-2 günde sürebilir 1-2 haftada :)
  • ben flying dragon itemini arıyorum herşeyi kesiyorum fakat bulamıyorum. acaba nerede daha cok çıkma ihtimali var bir bilginiz varmı? great riftte falanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaf1

ben flying dragon itemini arıyorum herşeyi kesiyorum fakat bulamıyorum. acaba nerede daha cok çıkma ihtimali var bir bilginiz varmı? great riftte falanmı?

Hiçbir item için, daha çok çıkma ihtimali diye bir şey söz konusu değil D3'te.
    Geçen benim party'de DH oynayan arkadaşa düştü flying dragon, geyiğini yaptık, bu kadar rare item'ın DH'a düşmesi üzerine.
    Rift ve Grift yapmaya devam et. Çünkü rift'te leg düşme şansı daha fazla. Ama gidip bounty'de 1 tane vazo kırarsın, oradan bile düşebilir istediğin item.
    Ben ROS çıkmasından beridir wand of woh istiyordum, ancak kısmet oldu oynamak, aylarca bile bekleyebiliiyorsun yani bazen istediğin bir item için, tamamen şans.
  • quote:

ben flying dragon itemini arıyorum herşeyi kesiyorum fakat bulamıyorum. acaba nerede daha cok çıkma ihtimali var bir bilginiz varmı? great riftte falanmı?

bende 1 haftadır uğraşıyorum bugun düşürdüm. Ramalad da vardı güzel bi silah yaptım. grift boss tan düştü benimki. grift bosstan güzel leg ler düşebiliyor. tabiki şans işi ama bende grift spamlayabilirsin
  • yardımlarınız için çok teşekkürler
    bana bir item düştü türkçeye çeviremedim. nemesis bracers diye bundaki özelliğin anlamı nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalikoglu -- 7 Eylül 2014; 12:16:27 >
  • Ben sunwuko ararken 30 dk sonra flying dragon düştü giymiyordum özelliklerini pek beğenmemiştim ama arcane damage'yi holy damage'e çevirdikten sonra daha iyi verim aldım. Monk'a holy kasıcam ya çok işime yarıyor

Birde DPS'yi arttırmak için ne yapabilirim? Publicte yanımdaki elemanlar 2m 3m vururken ben 1m anca vuruyorum kendimi ezik hissediyorum biraz . Profilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamorak -- 7 Eylül 2014; 13:28:21 >

• grift solo monk 32 yaptım. bu gece bi 33 denerim. sizin dereceler nasıl beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamorak

Ben sunwuko ararken 30 dk sonra flying dragon düştü giymiyordum özelliklerini pek beğenmemiştim ama arcane damage'yi holy damage'e çevirdikten sonra daha iyi verim aldım. Monk'a holy kasıcam ya çok işime yarıyor

Birde DPS'yi arttırmak için ne yapabilirim? Publicte yanımdaki elemanlar 2m 3m vururken ben 1m anca vuruyorum kendimi ezik hissediyorum biraz . Profilim

Holy % damage item'ları silahtaki base damage'i etkilemiyor. %150 fire damage olsun, silah arcane de vursa fire da vursa fark etmez. Nasıl daha iyi verim alabiliyorsunuz anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Ben sunwuko ararken 30 dk sonra flying dragon düştü giymiyordum özelliklerini pek beğenmemiştim ama arcane damage'yi holy damage'e çevirdikten sonra daha iyi verim aldım. Monk'a holy kasıcam ya çok işime yarıyor

Holy % damage item'ları silahtaki base damage'i etkilemiyor. %150 fire damage olsun, silah arcane de vursa fire da vursa fark etmez. Nasıl daha iyi verim alabiliyorsunuz anlamadım.

profilimdeki skillere bakarsan hepsi holy damage. silahta holy damage olunca base dps yükselmiyor evet ama skillerin vurduğu hit yükseliyor. bence daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

grift solo monk 32 yaptım. bu gece bi 33 denerim. sizin dereceler nasıl beyler

25 yapamadım lightning ile.Üzerimde %91 l.damage olması rağmen.resistlerim falanda fena değil.Sen nasıl yapıyorsun hocam ? Profil linkini atar mısın ?
    bu arada sunwuko + dragon'la da yapamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

grift solo monk 32 yaptım. bu gece bi 33 denerim. sizin dereceler nasıl beyler

25 yapamadım lightning ile.Üzerimde %91 l.damage olması rağmen.resistlerim falanda fena değil.Sen nasıl yapıyorsun hocam ? Profil linkini atar mısın ?
    bu arada sunwuko + dragon'la da yapamıyorum...

light ile çok zor zaten. sunwuko ile yapıyorum bende. buyur profilim

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kobrakai-2546/hero/47985760

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

profilimdeki skillere bakarsan hepsi holy damage. silahta holy damage olunca base dps yükselmiyor evet ama skillerin vurduğu hit yükseliyor. bence daha iyi

Arcane damage dediğiniz eğer silahın 1190-1480 gibi damage'i ise onu holy yapsanız da bir şey fark etmiyor.

• Bana bir item düştü türkçeye çeviremedim. nemesis bracers diye bundaki özelliğin anlamı nedir acaba?
    cevap verirmisiniz ?
  • quote:

Bana bir item düştü türkçeye çeviremedim. nemesis bracers diye bundaki özelliğin anlamı nedir acaba?
    cevap verirmisiniz ?

Shrine tıklarken bu bracers üzerinde ise shrine'dan elite çıkarıyor. Elite demek item drop, leg drop şansı demek.
    Statları kötüyse üzerine giymene gerek yok, çantada taşırsın, shrine görünce takıp elite çıkarır, sonra değiştirirsin kullandığın bracers ile.
  • Sezon gelmeden önce hc sc bütün sıralamalarda 2h holy monklar vardı. Bu sezon böyle gider artık sonraki sezona kısmet. Holy softcore da rakipsiz ama hardcore da 1k inna Hybrid lightning Build ile yaklaşabiliyor güvenlik sebepleri ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 8 Eylül 2014; 13:26:17 >
  • Arkadaşlar birde monka Flying Dragon mu yoksa Sshard of Hate ve Thunderfury mi?
  • grift solo monk 33 lvl başardım bugün, eu solo monk 888 rank şuan. ilk sırada 39 lar var maşallah :)
  • Bende haftalardan beri odyn son cekicini arıyorum bir türlü düsüremedim çıldırcam ama yılmak yok aramaya devam ya benim olacak ya benim
  • Zamorak kullanıcısına yanıt
    Hangi set olduğuna bağlı. Combat Staff setiyle F.Dragon. Lightning setle TF SoH.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.