Şimdi Ara

Monitörün oyunlara etkisi olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıktaki gibi açık.Ben yeni bir sistem topluyorum ve genellikle oyun amaçlı topluyorum.Elimde de samsung syncmaster b1930 monitör var.Yeni sistem toplarken yeni monitör almalı mıyım ? Yoksa bu monitör de işimi görür mü ?

• Ekran kartına bağlı . Eğer yüksek seviye bir kartın varsa daha büyük monitör alman perfomans için iyi olur .
  • JorWix kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.Sapphıre hd7870xt alıcam sanırım monitör de almam gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PorsukBey

Tamam teşekkürler.Sapphıre hd7870xt alıcam sanırım monitör de almam gerekli.

Evet gerekli ..
  • Mönitörün 5ms TN panel yani oyunlar için gayet uygun, yeni bir mönitör alman "gerekli" değil, sadece sen daha büyük bir mönitörde oynamak istersen bu durum geçerlidir. Yüksek çözünürlük, büyük bir mönitörle birleştiğinde oyunlarda doğal olarak gördüğün alan çoğalıyor ve bu çoğu multiplayer oyun için bir avantaj.

Bu arada mönitörü büyütürsen 1920x1080 çözünürlükte oynacağını düşünerek şunu öneriyiroum; 23 inç yerine 24 al, keza ekran kartın aynı derecede zorlanacak (zorunlu 1080p) ve sen daha fazla görüntü alanı elde edeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu monitöre tamir olur mu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.