Arkadaşlar çok teşekkürler, kondansatörler değişti, kondansatörlerle ilgili sorun kalmadı. fakat farklı bir sorunum halen daha devam ediyor.
Sorunum, LCD ekrana güç geliyor, zııı diye ses geliyordu, kondansatörler değişince ses kesildi. tek bir sorun var, ekrana görüntü gelmiyor. Ekranın ışığı yanıyor, bunu farkediyorum, fakat mesela görüntü kablosu takılı olmasa sinyal yok yada kablo takılı değil der, ne bu durumda nede pc ye bağladığımda hiç bir türlü görüntü gelmiyor. ama ışığı görüntü varmış gibi yanmaya devam ediyor. devreler sağlam görünüyor, 3 devre var zaten üzerinde.. Sizce sorun ne olabilir ? Teşekkürler.
Skart girisinde problem olabilir ama sen skartı oynat gelmmesse bir skart değiştir
LCD Monitör cihazım, TV değil. Bilgisayara 2. ekran bağladım, cihaz görünüyor, marka model vb. var.. LCD de yanıyor, ama görüntü yok. acaba inverterler gitmiş olabilirmi ? Bir anda fişe taktım, kaç yıldır çalışan makina bir anda gitti..
Arkadaslar, yokmu bilgisi olan?
arkadaşım bişeyi anlamadım eğer ekranda ışık varsa süt beyaz olur yani benbeyaz inverter bozuksa hiç florasanlar yanmaz şimdi samsung monütörün eğer açtığında florasan yanmıyorise konnastörlerim şişmiş ise sigorta direnç yanmıştır onu değiştinmi ama bu durumda zaten ekjran aydınlanmaz sen aydınlanıyor diyorsun senin arıza tarifinde bir yanlışlık var bana göre