Crt Monitörümde görüntü durduk yere beyazlıyor yine herseyi görüyorum fakat bi beyazlık oluyor ve çizgi çizgi şeritle cıkıyor sonra kendi kendine bi 30 dakika sonra düzeliyor sonra yine beyazlıyor yine düzeliyor monitör 6 yıllık Lcd bozuldugu icin bunu kullanıyorum bu sorun neyden kaynaklanıyor bi çözümü varmı acaba beni biraz idare etse yeter yeni bir lcd alana kadar.?
sana 3 vakte kadar yeni monitör yolu gözüküyor pamuk eller cebe ,ne zaman dersen onu kimse bilemez .
Aynen yeni monitör almanız gerekicek
Sorunun kaynagı ne yani neden böyle oluyor bi beyazlyıor bi düzeliyor 6 yılllık eski crt monötir tüpümü bitiyo acaba :D
Biraz garip bi yaklaşım olacak ama Adı üstünde tüp yani içinde bulunan renkler fln zamanla bitiyor
ekran kablosunu oynat saga sola. Takılan girişlerde kırılma var mı bak. Yoksa başka bi monitörle dene. Yine beyaz ekran geliyorsa ekran kartında sorun vardır. Eger normalse monitörü değiştirme zamanı gelmiş demektir.
Crt Monitörümde görüntü durduk yere beyazlıyor yine herseyi görüyorum fakat bi beyazlık oluyor ve çizgi çizgi şeritle cıkıyor sonra kendi kendine bi 30 dakika sonra düzeliyor sonra yine beyazlıyor yine düzeliyor monitör 6 yıllık Lcd bozuldugu icin bunu kullanıyorum bu sorun neyden kaynaklanıyor bi çözümü varmı acaba beni biraz idare etse yeter yeni bir lcd alana kadar.?
görüntü veren çiplerinden birinin arızasından oluyor bu loptoplarda da converter arızası olunca böyle oluyor tamiri tl civarındadır ama monitorde o fiyat zaten :>
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme