Şimdi Ara

Monitöre Görüntünün Gidip Gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5 yıldır Viewsonic VX724 monitör kullanıyorum, gayet memnundum lakin 1 aydır bilgisayar açıldığında görüntü ekrana gidip gelmye başladı. ilk başlarda bu birkaç dakika boyunca sürerken, şu anda neredeyse 15-20 dakika boyunca bir kaç saniye aralıklarla ekrana görüntü bir geliyor bir gidiyor ve nihayetinde en sonunda görüntü normal şekilde gelmeye başlıyor. Ekran kartını söktüm taktım ve farklı makinalarde farklı monitörlerle denedim, sorunun kesin olarak monitörde olduğunu anladım, acaba bu arızanın sebebi nedir, çözümü basitmidir, yoksa artık sevdiğim mönitörüme elveda deme zamanı geldimi ne dersiniz!?

Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürlerimle...

• ekranın kablosunu değiştir bir öyle dene yine aynı sorun olursa ekrana veda etme zamanı gelmiştir
  • Kabloyu da denedim, hem dvi hem de vga kablolarla ve farklı ekran kartıyla denedim sonuç değişmedi. İlk defa böyle bir problem başıma geldi, şirkette de 10 tane lcd monitör var onlarda da bugüne kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. Artık bir tamirciye göstermekten başka bir çare kalmadı gibi, olmazsa artık yeni bir monitör alacağım gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.