Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler , onboard ekran kartına harici ekran kartı takarken görüntü gelmedi ve harici ekran kartını çıkardım. Şu anda bilgisayarı açıyorum ve monitör sinyal yok uyku moduna geçiliyor diyor. Bios pili çıkarıp taktım jumperi 1-2 den 2-3 e takıp sonra tekrar 1-2 ye taktım olmadı cmos reset yaptım ana karta bağlı tüm kabloları söktüm çıkardım ama olmuyor. Arada bir power tuşuna basınca fanlar bir iki kere dönüp elektrik gitmiyordu bende 24 lü sokette kısa devre yaptırıp elektriğin gelmesini sağlıyorum. Şu an power tuşuna bastıktan sonra mavi ışık yanıp sönüyor ama fanlar normal şekilde çalışıyor acil yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazınız elektriğe bağlı ama kapalı konumdayken RAM'leri çıkarıp farklı slotlara takın, elektriği kesin tekrar verin. Tekrar açmaya çalışın. Cihazınız açılmazsa bütün parçaları sökün kasanın dışında temiz bir masanın üstünde tekrar bağlayın. Bu şekilde de sorun düzelmezse cihazınızı servis merkezimize getirebilirsiniz.
    Merkez Mah. Salihpaşa Cd. No: 16/A
    Gaziosmanpaşa/İstanbul
    No:0(212) 545 64 64

Duracell Piller Türkiye'nin en uygun fiyatlarıyla hizmetinizde!www.duracellmarket.com

N11 mağazamız uygun fiyatlarımızda hizmetinizde!www.n11.com/magaza/nethouse
  • poweri değiştirin...
    eski power 300-350 watt ise...
    400 watt a çıkarın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.