Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kasayı değiştirdim.Parçaları yeni kasaya taktım fakat görüntü gelmiyor.Yarım saat önce sorunsuz çalışıyordu.Yeni kasada kabloyu kontrol et uyarısı veriyor monitör iki kablo denedim sorun çözülmedi.Bir de ekran kartının fanı duruyor.Kasaya değiştirene kadar hiç bir sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 13 Şubat 2015; 0:39:31 >

• Büyük ihtimalle sorun kablolardan bağlantı noktalarını güzelcene kontrol et.....
  • ekran kartının soketini iyi oturttunmu ? Yada yanlış slot'a mı bagladın acaba.Fan dönmediğine göre kablodan değildir gibi.
  • Her şeyi denedim.En son bu sabah tamirciye verdim.Psu yada büyük ihtimal ana kart çatlamıştır dedi.Orada bir kere çalıştı bir daha çalışmadı.3 saat sonra gel dedi bekliyorum şimdi.
  • tamir konusunda herkesi güvenme değişek parça olursa eski parçayı muhakkak geri iste
  • Ogrendiginde sorun'un ne oldugunu yazarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letitride L kullanıcısına yanıt
    ön usbler şase yapması , kasada şase olması sisteme görüntü vermez , yapacağın iş uzay sistemi kurup sistemi test etmek ,anakartın aynasını takarken içe dönük metal uçlar varsa kontrol et anakarta değen parçaları kontrol et, gerekirse anakart altına ısıya dayanıklı plastik yatak ile izole et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monitörü anakarttın girişlerine bağlayıp denermisin
  • Sorun işlemciye giden güç kablosundan kaynaklıymış.Kabloyu değiştirince açıldı.
  • onlan geçmiş olsun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.