Bildirim
Monitöre görüntü gelmeme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bip sesi geliyor mu kasadan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -iltimas-
Bip sesi geliyor mu kasadan
Hayır ankarttan takınca sorun yok görüntü geliyor
Ekran karti ati hd3650
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yani ekran kartını takınca mı gelmiyor görüntü ?
monitörün kablosunu ekran kartına takıyorsundur umarım._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
Tabi ki takıyorum bilgisayarciya götürdüm hiç bisey yapmadan çalıştı eve geldim taktım çalıştı ancak klavye ile mouse u takıp res attım yine çalışmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: cartman58
Tabi ki takıyorum bilgisayarciya götürdüm hiç bisey yapmadan çalıştı eve geldim taktım çalıştı ancak klavye ile mouse u takıp res attım yine çalışmadı.
Biosu sıfırla hocam pili çıkar 5 dk bekle elektriği kes.
Sonra pili tak, elektriği ver aç pcyi.
Soru sorarsa açılışta LOAD Default de._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
İlgilendigin için sağol ama yine olmadı başka çaresi yok mudur?
quote:
İlgilendigin için sağol ama yine olmadı başka çaresi yok mudur?
Başka klavye mouse tak o zaman kardeş._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
Öyle de olmadı maalesef
quote:
Öyle de olmadı maalesef
Farklı PSU ile dene o zaman._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
Pazartesi ekran kartını başka pcde denicem ona göre yaparım onu da dolaşın kardeş iyi akşamlar
Kardeşim ekran kartı chip in hasar görmüş muhtemel ve onarımdan gecirmen gerekiyor evde kendi imkanlarınla yapabileceğin bir şey değil.
servise göndermende fayda var . istersen yardımcı olurum._____________________________ -
Muhtemelen anakartla ilgili elektronik bi sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ En Büyük İmparatorluklar Bile Bir Tık'la Yıkılabilir... -
Kardeşim ne uğraşıyorsun o bilgisayara ekran kartımı kalmadı git yepyeni ekran kartlarından al bir tane (çok yüksek performanslı ekran kartı kullanımıyorsunn zaten o yüzden çok yüksek performanslı bir ekran kartı alma derim) kafan rahat etsin bu devrde 140tlye bile ekran kartı var ki ondan kat kat üstün bir ekran kartı buyur linki :http://www.hepsiburada.com/liste/vtx-amd-radeon-hd6570-1gb-2gb-128bit-ddr3-dx11-pci-e-20-ekran-karti-vx6570-1gbk3-hv2e/productDetails.aspx?productId=bd304739&categoryId=204&SKU=BD304739 Bir kaç yıl bunla daha fazla oyun oynayabilirsin ama yüksek ayarlarda falan değil! _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X