Bildirim
Monitördeki tükürük lekeleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hep tükürüktür zaten.
_____________________________ -
Avatardaki tükürmeden önceki halin mi ? _____________________________ -
lan ne pissin ağzından salyamı akıyorda konuşurken ağzından tükürük fışkırıyor iğreeeeenç naleeeett pisliiiiik _____________________________ Ben kimsenin canını yakmadım.. Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.
KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ.. -
em ekranı
quote:
Orijinalden alıntı: swashbucker
Hep tükürüktür zaten.

Tükürük olduğuna emin misin ?
_____________________________ 15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | "Windows 8.1"
-
Microfiber bez ve led ekran için kullanılan sprey sıvıdan kullanman gerekiyor vatan bilisayarda ve teknosa da bula bilirsin
-
ıyyk
monitörle mi konuşuyorsun
Microfiber bez ve led ekran için kullanılan sprey sıvıdan kullanman gerekiyor vatan bilisayarda ve teknosa da bula bilirsin
Teşekkür ederim tek ciddi cevap senden geldi. Bu arada beyler kesinlikle tükürük.
quote:
Orijinalden alıntı: Nickman
monitörle mi konuşuyorsun
ahahahahhahaha
_____________________________ Nefretiniz elektriğe dönüştürülebilseydi, bütün dünyayı aydınlatırdı. -

quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
/>
Ne kadar duygusalça yapıyor bu hareketi ohhş._____________________________
“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” ( Gdo lu gıda)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler