Şimdi Ara

MONİTÖRDE YEŞİL EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 inç monitörüm arada bir görüntü yeşil oluyor.Ekran kartı girişlerim felan düzgün yani Bu bazen hemen düzeldiği gibi bazen öylece kalıyor.Sizce mönitör ömrünü mü tamamladı 2.5 yıllık yoksa basit bir problem mi tamire götürmeden bir danışayım dedim.Ne derseniz.

• monitörün markası ne
  • MONİTÖRÜN RGB DEVRESİNDE SOĞUK LEHİM OLABİLİR,VEYA EKRANKARTINA TAKTIĞIN CONNEKTÖR GRUBU İÇTEN KABLO KIRILMIŞ OLABİLİR SIK YAPMAYA BAŞLARSA SERVİSE GÖTÜR DERİM..
  • monitör casper bilgisayarın monitörü markası ne bilmiyorum.Garantisi bitik masrafı çok tutarsa zaten hiç yaptırmayacağım
  • senın sorun belkı kablodandır bence monıtorun kabloyu bı goster sen
  • 2,5 yıllık bir monitörde teknikl arıza yoksa böyle birşey olmaz.. ya içten teknik bir sorunu vardır ya da kablon problemlidir. ekran kartına taktığın yeri hafifçe oynat bakalım görüntüde düzelme filan olacak mı??..

gerçi kablon ezildiyse yada katlandıysa belki içten kablo kırılmış olabilir..
  • arkadaşım sorunun olasıkları çok fazla ama eğer çok fazla kullandıysan crt monitörler bu aralar sorun çıkarmaya başlar casper pilipis
    marka monitör kullanır gayet kalitelidirler yani ama sen ilk önce diğer olasılıkları gözden geçir ve kontrol et iyi şanslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: syetmez

Arkadaşlar 17 inç monitörüm arada bir görüntü yeşil oluyor.Ekran kartı girişlerim felan düzgün yani Bu bazen hemen düzeldiği gibi bazen öylece kalıyor.Sizce mönitör ömrünü mü tamamladı 2.5 yıllık yoksa basit bir problem mi tamire götürmeden bir danışayım dedim.Ne derseniz.

Bir ara LG monitor kullaniyordum modeli 795 FT idi yanlis hatirlamiyorsam o da ilk aldigim gibi o sorun basladi. Arada bir yapiyordu, teknik servise falan vermistim ama sans iste o sira onlar kontrol ederken yapmamis falan en sonunda degistirmek durumunda kalmistim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.