Şimdi Ara

Monitör VGA Ekran Kartı desteklemiyor(Gt 1030) Dönüştürücü Konusunda Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar.ben 2 hafta önce gt 1030 aldım ama monitörüm vga çıkışlı bende bir bilgisayarcıdan dvı dönüştürücü aldım ama çalışmadı.internette araştırdım ama herkes farklı birşey diyor,ben bu kartı çalıştırmak için en uygun ne almalıyım.lütfen 50-90 liralık dönüştürüceler söylemeyin,şuan durumum yok en fazla 25-30 tl lik şeyleri söylerseniz mutlu olurum.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    hocam peki biraz daha fazla verip daha iyisini bulabilirmiyim.birde Ankara da alabileceğim bir yer var mı?
  • istedigin kadar iyisini al hocam degişmez digital sinyali analoga çevirdigi için kartın yüzde 10 luk performansını düşürür

ankarada ankamall de vatana media mark a bak ama oralarda pahalı

tek tek avm leri geziceksiniz yada int den araştırıp avm den garantili alıcaksın
    sağolun hocam.dvi dönüştürücü olmuyor değil mi?çünkü arkadaş verecekti.

hocam benim aldığım bundandı olmadı.benim korkum gene olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ork Glr -- 25 Kasım 2017; 19:31:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam görüntü filanmı gelmiyor bende hd8570 vardı 2 gb dvı to vga dan kullanıyordum bios filan güncelmi
  • Bu kartlarda (AMD RX ve Nvidia 1000 serisi) dijital analog dönüştürücü (DAC) yok, basit DVI-VGA adaptörler işe yaramaz. Aktif dönüştürücü bakmalısınız. "HDMI to VGA" veya "DP port to VGA" gerekli, ilk verilen link olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 25 Kasım 2017; 19:50:13 >
    hocam benim kart yeni heralde yeni modellerde desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ork Glr -- 25 Kasım 2017; 19:46:59 >
  • hd8570 2gb da kullandıgım dvı to vga çevirici

bizim kuzen rx480 8gb da şu çeviriciyi kullanıyor
    https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-beyaz-P135737651?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIotOA6ona1wIVXc-yCh2CbgmOEAQYASABEgLygfD_BwE&gclsrc=aw.ds

markasını bilmiyorum ama bundan

Monitör VGA Ekran Kartı desteklemiyor(Gt 1030) Dönüştürücü Konusunda Lütfen Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 25 Kasım 2017; 19:49:4 >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    hocam benim kartta 2 giriş var biri hdmi diğeri dvi.dp port girişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ork Glr -- 25 Kasım 2017; 19:51:32 >
    sağolun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hdmı to vga ve karttan yüzde 10 performansı unut

https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-beyaz-P135737651?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIotOA6ona1wIVXc-yCh2CbgmOEAQYASABEgLygfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Bu ürünü 2 yıldır evimde kullanıyorum. 19 inç vga monitör ve hd uyduyu bağladım 2 yıldır tık demedi hiçbir sorun yok.

2 saat kadar sonra sizin için ilgili parçayı hdmi çıkışlı karta takıp vga monitörde görüntü almayı deneyeyim. Sonucu yazarım.

Hd uydu ile hem ses hem görüntü kalitesi çok tatminkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 25 Kasım 2017; 20:16:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.