Şimdi Ara

monitör tv buldum ama kararsız kaldım kafayı yicem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar linkte verilen monitörü buldum.bunu yakın bir gelecekte alacağım xboxta performansı nasıl olur sizce yorumlarınızı bekliyorum.özelliklerine baktım ama anlamadım yardımlarınızı bekliyorum

link:http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011222&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3860&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 14 Eylül 2010; 19:29:10 >

• sanırım hdmı yada dvı girişi yok o yüzden xbox için çöp olur bence
  • özellikleri bu linkte daha detaylı arkadaşlar

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011222&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3860&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 13 Eylül 2010; 16:10:00 >
  • hocam 499 liraya full hd dvı ve hdmı girişi olan lg nin modeli var onu almanı öneririm 22' bu xbox la çöp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomAmor

hocam 499 liraya full hd dvı ve hdmı girişi olan lg nin modeli var onu almanı öneririm 22' bu xbox la çöp olur.

dostum ben bunu 450 liraya değil 320 ytlye alcam nasıl cam gibi görüntü alamazmıyım.
  • hdmı yada dvı girşi yok vga dan bağlarsanda kaliteli bir görüntü alamazsın.bende şuan vga dan kullanıyorum 19 luk ama değiştiricem bir kaç güne sonra pişman olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalic_wampire

hdmı yada dvı girşi yok vga dan bağlarsanda kaliteli bir görüntü alamazsın.bende şuan vga dan kullanıyorum 19 luk ama değiştiricem bir kaç güne sonra pişman olma

dostum hdmı girişi var son verdiğim linkte özellikleri iyi gibi geldi.fiyatıda sudan ucuz olunca.ama 19'' ekran hd ready felan iyi grüntü alırım diye tahmin ediyorum ama sadece tahmin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: metalic_wampire

hdmı yada dvı girşi yok vga dan bağlarsanda kaliteli bir görüntü alamazsın.bende şuan vga dan kullanıyorum 19 luk ama değiştiricem bir kaç güne sonra pişman olma

dostum hdmı girişi var son verdiğim linkte özellikleri iyi gibi geldi.fiyatıda sudan ucuz olunca.ama 19'' ekran hd ready felan iyi grüntü alırım diye tahmin ediyorum ama sadece tahmin

o zaman iş değişir ya zaten şuan full hd tvlerde bile full hd oynamıyorsun aslında destekleyen 1-2 oyun var sanırım.o yüzden bu monütör kullanılır ama ben senin yerinde olsam aynen benim gibi 22 inç lg lvd tv alırım sonuçta görüntü farkı gerçekten çok oluyor

• hdmı girişi varsa al tabi ben hani film felan izlersin full hd diye dedimde sırf xbox içinse tabiki al
  • çok pahalı olmayacak ama :D f/p oranı yüksek olacak led monitör tavsiyesi :D xbox için ?
  • beyler cevplar için tşkkür.zaten külüstür bir pc var.sadece internet için kullanılıyor.bunuda alcam hem tv hem xbox hemde pc için iş görsün diye
  • up
  • arkadaşlar bu monitörle ilgili yorumlarınız alabilrimiyim çok acil xbox için performansı nasıldır.lütfen ayrımlarınızı esirgemeyin.
  • 19" bence yeterli değil. 100 tl falan daha ekle git 22-24" birşey al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

19" bence yeterli değil. 100 tl falan daha ekle git 22-24" birşey al...

dostum bilgisyar masasında kullancağım için yerim dar.onun için 19 inç yeterli diye düşünüyorum.ama bu ekranda nasıl performans alırım sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

22" Samsung VGA+DVI+HDMI

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-b2230h-21.5-b2230h-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=46898

aynen katılıyorum bende xbox alınca monitör olarak bu monitörü alıcam

• dostum insanlar demekki o monitörle performans alamayacağıı düşünüyor ki sana durmadan yeni monitör öneriyorlar :D sen ise aynı monitörde ısrar ediyosun :D o zaman sormana hiç gerek yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.