Şimdi Ara

Monitör tercihinde yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR.LCD MONİTÖR ALACAĞIM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM.HDMI GİRİŞİ OLAN( BENQ X2000W 20" 8ms(MPRT) / 2ms(GTG) DVI HDMI WIDE SCREEN LCD MONİTÖR) MÜ ALMALIYIM YOKSA HDMI GİRİŞİ OLMAYAN FAKAT FULLHD OLAN Bİ MONİTÖRMÜ ALAYIM.PC Yİ OYUN VE FİLM İZLEMEK İÇİN KULLANMAKTAYIM.BU KONUDA BİLGİM YOK ONUN İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben benq x2000 aldım daha elime ulaşmadı ama memnun kalırım diye aldım
  • ben de laptop kullanıcısıyım lcd bir türlü karar veremedim ne alacam diye vga çıkışından bağlanacam...
  • lcd için samsung a bakmanızı öneririm bu konuda gerçekten iyiler bende yaklaşık 2,5 yıldır 17 ' syncmaster 740 N modelini kullanıyorum tek problemle karşılaşmadım hakkını verdiğini düşünüyorum
  • kardeş bende 2.5 senedir samsung 740n kullanıyorum sorunsuzca.ama hdmı çıkışlı bir ürün almalıyım.smsungda o modeller çok pahalı.benq 20 ınç te karar kıldım.onu alacam galiba
  • ortak kani, arada cok az fark oldugu icin o farki odeyerek x2200w almak.
    bir sure sonra mutsuz olacaksiniz x2000w ile, 22 inch 22 inchtir.
    gene de karar sizin.
  • arada kalite farki var.
    bence ürünleri gidip görmen ve incelemen daha faydali olucaktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

arada kalite farki var.
    bence ürünleri gidip görmen ve incelemen daha faydali olucaktir.

aynen katılıyorum.. yorumlara da göz atabilirsiniz ama en iyisi ürünü gidip test etmek incelemek daha iyi olacaktır böylece beğendiğinizi alırsınız.
  • 22 ınç de kocaman bişey.ben gibi günde 7-8 sat pc başında geçiren biri için fazla büyük.ideal olarak 20 ınç benq düşünüyorum.o biraz daha küçük.görüntü test etmek gibi imkanım yok çünki kırşehirdeyim.netten sipariş verecem sonrasıda bahtımıza.
  • ben istanbuldayım nasıl ve nerde incelicem daha hiç biyerde benq x2200w monitor gormedim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: wkend

22 ınç de kocaman bişey.ben gibi günde 7-8 sat pc başında geçiren biri için fazla büyük.ideal olarak 20 ınç benq düşünüyorum.o biraz daha küçük.görüntü test etmek gibi imkanım yok çünki kırşehirdeyim.netten sipariş verecem sonrasıda bahtımıza.

walla bence 22 al çünkü sadece ilk zamanlar büyük geliyo sonra sanki mönitör küçülüyo
  • Selamün alyküm arkadaşlar. Arkadaşım ben imzamdaki sistemle neovo h-w22 kullanmaktayım. Okadar memnun kaldık ki benim dışımda 3 arkadaşa dah aldık. Yeğenim benden önce samsung 226bw almıştı güzel monitör ama bendeki daha güzel renk ve daha okunaklı yazı karakteri veriyo. Açıkçası ben ucuz diye çok daha azını bekleyerek almıştım ama acaip iyi çıktı. Ama öncelikle şu monitörü öneririm birebir samsung t220 ile yan yana gördüm. her ikisindede görüntü çoklayıcısı kullanılmamıştı ve aynı ekran kartlı bilgisayarlara baplıydı benq bi başka güzeldi ama benimki de aşağı deil objektif bi değerlendirmeyle. bi bak fiyata falanhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2236

ayrıca verdiğim linkteki kullanıcı yorumlarını oku. Ben bu sitedeki yorumlara güvenip almıştım monitörümü iyikide almışım. Daha sonra bende biiir çok yorum yaptım gördüğüm bildiğim ürünlere iyi kötü. İyiyide yorumluyolar kötüyüde yeterki amaçlı olmasın kullanıp memnun kalmadığım veya kötü olduğunu bildiğim ürünlere kötüdür de dedim ve yayınlandı hepsi. Ayrıca 22" inan büyük değil acaiyip keyifli bi olay film seyretmek oyun oynamak gazete okumak nette dolaşöak. Bende baştan büyük gelecek diye düşüdüm ama şimdi keşke daha büyük olsa diyorum. Ayrıca 22" lerde daha kaliteli paneller kullanılıyo.
    bi incele eminim faydası olacaktır
    link:http://www.hepsiburada.com/benq-x2200w-22-8msmprt-2msgtg-dvi-hdmi-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50508
    bide bu sitenin fiyatı baya uygun. Güvenilir sitedir bi şikayet duymadım http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=13611040045#

her yıl yeni monitör alamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatli22 -- 18 Şubat 2009; 22:30:13 >

• 22" samsunglar işini görür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.