Bildirim
Monitör temizliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kardeş eğer monitörün kenarlarını filan temizleyceksen temizleme köpüğü bulunur ondan alıp temizleye bilirisin. -
Temizleme köpüğünü Bilgisayar marketlerde bulabilirsin.. -
camini temizlerken camsil gibi maddeler kullanma zarar verebilir, ben 763mb monitorumun camini kuru ve temiz bir bezle fazla bastirmadan siliyorum. piril piril duruyor. -
Ben de camsili temiz kuru ve yumuşak bir beze sıkıp o bezle (mon. kapalıyken tabii) ekranı bastırmadan siliyorum. Sonra da başka bezle hafif kuruluyorum. Ultra Pırıl ötesi oluyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine61
Ben de camsili temiz kuru ve yumuşak bir beze sıkıp o bezle (mon. kapalıyken tabii) ekranı bastırmadan siliyorum. Sonra da başka bezle hafif kuruluyorum. Ultra Pırıl ötesi oluyor.
-
Arkadaşalr eski monitorum philips 107p idi.Direk ekrana temizleme spreyi sıktım silerken tabaka zarar gördü çizikler oldu.Sonra kutunun üstüne baktım direk yüzeye sıkmayın uyarısı wardı.Bu yüzden beze sıkarak kullanın saygılar çiziksiz monitörler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X