Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi.( ufak bir de soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için monitör almayı planlıyorum21.5" olsun istiyorum. Görüntü bakımından da canlı renklere sahip olursa sevinirim.

Fiyat aralığı 250-450 olarak düşünüyorum.

Soracağım soru ise çoğu yeni önitörün artık adaptör ile çalışıyor olması, eskisi gibi doğrudan fişe takılmıyor sanırım.

Bu monitörün performansını etkileyen bir şey mi. Yoksa herhangi bir zararı bulunmuyor mu?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

• Monitör olarak Aoc e2461fwh düşünüyorum herhangi bir fikriniz var mı?

Bir de soruya cevap verirseniz sevinirim :)
  • Sorduğun monitörü alabilirsin.
    Her monitörde adaptör olur. Kimisi kasanın içinde (yani panelin arkasında), kimisi dışarıdadır. Dışarıda olma sebebi, paneli ince tutma amaçlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sorduğun monitörü alabilirsin.
    Her monitörde adaptör olur. Kimisi kasanın içinde (yani panelin arkasında), kimisi dışarıdadır. Dışarıda olma sebebi, paneli ince tutma amaçlıdır.

Yani performansı etkileyen bir sorun olmaz değil mi?
  • Olmaz. Alternatif olarak Dell S2340L'ye bakabilirsin. Geçen bi mağazada görüp inceledim. Her yönüyle diğerlerinden bariz şekilde ayrılıyordu. Sanalmarketim'de internet üzerinden satılıyor. Müşteri memnuniyetleri iyidir. Sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Olmaz. Alternatif olarak Dell S2340L'ye bakabilirsin. Geçen bi mağazada görüp inceledim. Her yönüyle diğerlerinden bariz şekilde ayrılıyordu. Sanalmarketim'de internet üzerinden satılıyor. Müşteri memnuniyetleri iyidir. Sorun yaşamazsın.

Teşekkürler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için monitör almayı planlıyorum21.5" olsun istiyorum. Görüntü bakımından da canlı renklere sahip olursa sevinirim.

Soracağım soru ise çoğu yeni önitörün artık adaptör ile çalışıyor olması, eskisi gibi doğrudan fişe takılmıyor sanırım.

Bu monitörün performansını etkileyen bir şey mi. Yoksa herhangi bir zararı bulunmuyor mu?

ASUS
    23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR
    430 TL

450 diyorsun 560lik aoc ' yi alabilirim diyorsun eğer alabiliyorsan onu alamazsan bunu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Haziran 2014; 15:00:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için monitör almayı planlıyorum21.5" olsun istiyorum. Görüntü bakımından da canlı renklere sahip olursa sevinirim.

AOC 21.5" E2262Vwh/BW GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

FİYAT:350 TL

Bundan iyisi mezarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.