Şimdi Ara

Monitör sinyal yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım ekran hariç toplu halde geldi neyse ekran kartını taktım monitör sinyal yok ekran yokken çalışyordu ya takırıyorum olmuyor bunun çözümü yok mu arkadşlar lüütfen yardım acil

• Toplu halde geldiyse neden ekran kartı taktın? Zaten takılı gelmedi mi? Ekran yokken çalışıyordu demişsin çalışan ne?
  • Onboard olarak dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    hayır hocam içinde ekran kartı yoktu ben taktım onboard olarak çalısıyor
  • slmm

şimdi kasa onboard olarak açtın denedin çalıştı. Yeni ekran kartı aldın denedin monitör sinyal yol hatası veriyor. Doğru mu. Öyle ise o zaman yeni aldığın ekran kartını çıkar. Sistemi yine onbard vga'dan aç. Setup'a gir onbord Vga'yı disable yap. Onayla çık. Sonra pc'yi kapat yeni aldığın ekran kartını tak çalıştır. Yine çalışmaz ise eğer ya ekran kartı arızalı ya power supply gücü yetmiyordur. Kolay gelsin
  • Cyber kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler bide güç kaynağım 450w yeter dimi ekran kartı asus7850 2gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR1903sg -- 20 Temmuz 2015; 15:41:39 >
  • merhaba

Kartın markası ve modeline göre değişir. Bazı kartlara yetmiyor açmayabiliyor bazıları açıyor. örneğin nvidia geforce 750i ti ayrıca güç bağlantısı yoktur. Az güç tüketir. Tak çalıştır. Bu arada oldu mu halledildi mi problem yani açabildin mi yeni ekran kartı ile?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cyber kullanıcısına yanıt
    hocam vga dönüştürücü alcam bende yarın halletcem o işi ama biligisayarcıda vardı dvı monitöründe ama olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.