Şimdi Ara

Monitör, Kulaklık ve Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony E250, Samsung 757Dfx, Philips 107P, LG F700B bu monitörlerden hangisi sizce? hepsi 17". Bir soru daha Samsung 757Dfx ve 757NF aynı teknik özelliklere sahip ama arada belli bi fiyat farkı var neden?

Ayrıca bugün Sony MDR-HP180 di sanırım bir kulaklık gördüm 33 milyondu fiyatı. Sizce nasıl bir kulaklıktır kendileri? yoksa philips hp140 fln mı tavsiye edersiniz?

Son olarak fps türü oyunlarda aşmış biri için mouse önerisi kablosuz olmayacak, optik veya toplu fark yapmaz.

Cevaplarınızı bekliyor olacağım. Cehennemde görüşürüz de_inferno :-))

• Monitör - 107P - en yüksek tarama frekansını veriyor
    Kulaklık - İyi bakarsan kesinlikle Philips
    Mouse - Marka çok farketmez ama optik mouse al,sorun yaşamazsın..
  • kulaklık olarak bulabilirsen kenwood al üzerine tanımam phipsler cok dandik bende bi tane war..
  • bende 757 dfx var 1280-1024'te 85 mhz kullaniyorum tavsiye derim.
  • eğer istanbuldaysan git doğubanktan sony MDR-A 44L modelini al kesinlikle tavsiye ederim philips alma sakın zaten philips alanlar müzik kalitesi nedir bilmeyenlerdir ona göre
  • walla bence en guzeli LG 700B FLATRON bikere hepsinden daha sık gorunumu var ikincisi fiyatta ole ucuk bisi degil en guzeli 700b diom
  • paradox kesinlikle philips hakkında sölediklerine karşı çıkıyorum,
    bazı modeller .oktan ancak iyi modeli seçerseniz sorun yok, bendeki modelinden çok fazla memnunum, ben çok bas severim ve fazlasıyla bas benim philips kulaklıkta var. ses kalitesi mükemmel, senin gördüğün kötü olabilir ama bazı modelleri ASLA:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE TAVSİYESİ
    4 ay önce açıldı
    Mouse Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • philips en dandik ürünleri yaparlüks segmenti bile oyledir 1 kac milyn fazlaya sony kenwood jvc alırsın...
  • ekran olarak 700b öneriorm ayrıca philipste ki 107s var yanılmıyosam o da sağlam bi monitör
  • Kulaklık: Bugüne kadar FPS'lerde en başarılı kulaklıklar, Philips HP90, HP140 gibi sağ sol ses ayarlama düğmesi bulunmayan modellerdir (imo).

Mouse: MS Explorer 3.0 veya Logitech DualOptic.

Monitor: Yine FPS'ler için refresh rate'i yüksek modelleri seçebilirsin.
  • YAHU ALLAH AŞKINA DEDİĞİM KULAKLIĞI BİR KULLANSANIZ BİRDAHA PHİLİPS DİYE BİR MARKA GİREMEZ HAYATINIZA BU KULAKLIĞI KİMSE BİLMİYOR ANKARADA YOK İSTANBUL DOĞUBANKTA VAR AMA NASIL GETİRTECEM ONU BİLMİYOM[V][V]
  • wireless intellimouse explorer 1.0A optic mouse and no cable. birazcik pahali ama guzellllll bu arada monitor'de philips disinda bir marka secmen tavsiyesini de ben vereyim. hyundai'de secme..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.