Samsungun 24" B2430H GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR kullanan varmıdır? Sistemim aşağıdaki gibi olacak fakat monitorde kararsızım. Film izlerken büyük ekran FULL HD harika olur düşüncesindeyim fakat oyunlarda ve internette nasıl performans verir bilemiyorum. Fazla büyük kaçarmı veya ekran büyük olduğu için fazla çözünürlük istediğinden ekran kartının performansı düşer mi ? Bunlar kafama takılıyor Eğer öyleyse 22 inc veya 21.5 inc full hd LED monitorlerden alacağım.
24" alacaksan B2430H güzel bir tercih olur 21.5 led bilmiyorum ama lcd p2250 var yada yine 21.5" LG W2261VP-PF(bulsam bunu alırdım bulabilirmisin bilmiyorum) ekran büyük olduğu için performans düşmez çözünürlük yüksek oldumu performans düşer yoksa sen istersen 27" bağla çözünürlükle alakalı bi olay
42_SeNTeZ_42 su sayfaya bakar mısın senin yapabileceğine inanıyorum
daha mantıklı geldi fakat HDMI çıkışı yok. DVI ile HDMI arasındaki farkı bilmiyorum. konsollarla aram yok bü yüzden almam konsollar HDMI sadece konsol gibi şeyleri bağlamaya yarıyorsa bana hiç gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: patya
evet çözünürlüğe bağlı herşey. fakat çözünürlüğü düşük tutarakta büyük ekranda çok kötü görüntü elde ederim bu sefer. Samsung 21.5 P2250
daha mantıklı geldi fakat HDMI çıkışı yok. DVI ile HDMI arasındaki farkı bilmiyorum. konsollarla aram yok bü yüzden almam konsollar HDMI sadece konsol gibi şeyleri bağlamaya yarıyorsa bana hiç gerek yok.
dvi ve hdmi arasında görüntü farkı yok hdmi sadece seside ileterek konsol bağlanmasına olanak sağlar p2250 iyi bir monitördür kullanıyorum memnunum konsol bağlamayacaksanız alabilirsiniz ama ilerde alırım derseniz çeviriiyle falan uğraşmadan direk hdmi lı bi model seçmeniz yararınıza olur
kısaca surda kararsızım 24 inc ekran alırsam büyük ihtimal hd5850 ekran kartını alamayacagım 5770 alacagım, 21.5 samsung p2250 alırsam hd5850 alma sansım oluyor. Maalesefki hem 24in ekran hem hd5850 ekran kartı alamıyorum bunun için bu seferde işlemciyi full kısmam gerekiyor.